ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....
Moderator: florentiniuga
ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....
VA SALUT,AS DORII SA AFLU SI EU EXACT CARE ESTE CANTITATEA EXACTA DE ADITIV LICHID PENTRU UN KG DE NADA USCATA(PT STATIONAR) SI EVENTUAL AROMELE CARE RASPUND CEL MAI BINE IN FUNCTIE DE ANOTIMP.MULTUMESC ANTICIPAT.
Re: ADITIVAREA NADEI USCATE LA STATIONAR.....
CHIAR NU MA POTE LAMURII NIMENI??
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu am folosit in general 20 - 50 ml la kilogram nada, in functie de temperatura apei.
C.S. OLTENIA FISHING
- florian serban
- Veteran
aditivi in general 40-60ml pe kg de nada uscata.pentru un raspuns rapid din partea pestelui aromele dulci si de fructe.pentru pesti mai mari arome de carne si condimente.robert048 scrie:VA SALUT,AS DORII SA AFLU SI EU EXACT CARE ESTE CANTITATEA EXACTA DE ADITIV LICHID PENTRU UN KG DE NADA USCATA(PT STATIONAR) SI EVENTUAL AROMELE CARE RASPUND CEL MAI BINE IN FUNCTIE DE ANOTIMP.MULTUMESC ANTICIPAT.
daca apa este rece se foloseste mai multa aroma?
- florian serban
- Veteran
Nu trebuie neaparat sa folosesti mai multa aroma,pentru o dispersie mai buna solventul aromei trebuie sa fie pe baza de etil alcool sau esteri.robert048 scrie:daca apa este rece se foloseste mai multa aroma?
si daca aditiv nu este p baza d alcool este ok daca adaug eu(csl,tuica)?
- florian serban
- Veteran
csl nu are nici o legatura cu alcoolul.tuica nu am folositrobert048 scrie:si daca aditiv nu este p baza d alcool este ok daca adaug eu(csl,tuica)?
nu pot sa cred ca nu ai auzit de tuica in nada de stationar.
- florian serban
- Veteran
de auzit am auzit,dar nu am folosit.robert048 scrie:nu pot sa cred ca nu ai auzit de tuica in nada de stationar.
eu am folost palinca productie propie pe post de csl si in primavera si in toamna cu rezultate bune
- darthfather
- senior
Si eu am folosit palinca cu rezultate, ranga.Mai luam o dusca,mai amestecam la nada,...mai amestecam la nada,mai trageam o dusca.Rezultatul era acelasi.TZAPAN!!!....Acum ma duc sa ma antrenez cu niste zama de prune S&O!
eu am vorbit serios nu am glumitdarthfather scrie:Si eu am folosit palinca cu rezultate, ranga.Mai luam o dusca,mai amestecam la nada,...mai amestecam la nada,mai trageam o dusca.Rezultatul era acelasi.TZAPAN!!!....Acum ma duc sa ma antrenez cu niste zama de prune S&O!