Cumpar manivela banax helicon 5600 nf
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Cumpar manivela banax helicon 5600 nf
Cumpar manivela banax helicon 5600 nf.
Re: Cumpar manivela banax helicon 5600 nf
cum ai reusit sa o rupi? ai tractat vreun autobuz?
credeam ca mulinetele banax sunt indestructibile pana acum
Critic echilibrat
Pur si simplu mi-a cazut din mana cand am vrut sa o pun pe lanseta. Ai sau nu de vanzare?osc1or scrie:cum ai reusit sa o rupi? ai tractat vreun autobuz?
Salut de unde esti? am vazut in piata in tm la cineva de vanzare o manivela banax...
Din Constanta. Sunt interesat daca mai este de vanzare.razvy scrie:Salut de unde esti? am vazut in piata in tm la cineva de vanzare o manivela banax...
Dupa cate vad, nimeni nu are de vanzare (nimeni nu-si da manivela ). Speranta moare ultima. Intre timp am sa caut ceva similar sau care sa se potriveasca.
Prietene, mai ai drum prin piata? O mai are, sau nu, respectivul? Fa un gest de omenie.razvy scrie:Salut de unde esti? am vazut in piata in tm la cineva de vanzare o manivela banax...
Salut...scuze pentru intarziere ...am fost cam ocupat perioada asta...da sigur am sa trec pe acolo si daca o mai are te ajut cu placere!
Salut ...ai rezolvat problema?eu am mers in piata si nu mai avea manivela mai avea una mai mica nu stiu de la ce muineta este...
si scuze pentru intarziere dar am mai fost de doua ori si nu era in piata cel cu manivela ..
numai bine!
si scuze pentru intarziere dar am mai fost de doua ori si nu era in piata cel cu manivela ..
numai bine!
- Albescu Robert
- utilizator
Salut.Vinde-mi de la mulineta ta capacul din fata tambarului,care se infileteaza pe axul mulinetei!
Mulineta este in perfecta stare de functionare, mai putin manivela. Nu vand nicio componenta de pe ea. Cumpar manivela de la banaxul tau, eventual. Temporar, am pus alt brat cu acceasi curbura pe axul manivelei, insa caut unul original.Albescu Robert scrie:Salut.Vinde-mi de la mulineta ta capacul din fata tambarului,care se infileteaza pe axul mulinetei!
- Albescu Robert
- utilizator
Iti vand bratul cu 200 lei!
Acelasi pret este si pentru capacul de protectie pe care-l vrei.Albescu Robert scrie:Iti vand bratul cu 200 lei!
- Albescu Robert
- utilizator
Facem schimb?
va vand eu un banax helicon 5600nf folosit 2 sezoane dar care functioneaza perfect cu 170 lei
va puteti imparti ce piese aveti nevoie din el
va puteti imparti ce piese aveti nevoie din el
Critic echilibrat