Schimb mulineta Okuma Sinex
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- darthfather
- senior
Schimb mulineta Okuma Sinex
Schimb mul.Okuma Sinex 60 cu Sinex 65.A mea este perfect functionala,bine unsa, dar cu foarte mici urme de uzura.As dori sa fie la fel,daca in cazul cand as gasi pe cineva interesat de schimb.Cat despre diferenta...ne intelegem ulterior.Sanatate!
- darthfather
- senior
Re: Schimb mulineta Okuma Sinex
Haideti bajeti,curaj!Am banu' pregatit!
de ce vrei sa faci asta? pescuiesti la 4-500m departare si nu iti ajunge firul de pe tamburul de la synex 60? si iti trebuie de 65?
stiu ca diferenta intre ele este decat adancimea tamburului
Critic echilibrat
E diferenta si la marimea in diametru a tamburului ! 60 e de 70 mm iar 65 e de 80 mm !osc1or scrie:.........
- darthfather
- senior
Am 5 mulinete synex 65 ,si una care o folosesc la spod, 60.Ma gandesc la un pescuit mai in viteza, sa mai tin rezerva inca doua lansete gata pregatite.Pt spod o sa folosesc alta mulineta No name.Mai este si chestia cu piticul pe creier.Sunt super multumit de aceasta mulineta si nu as schimba-o cu nimic altceva.Salutare si dezghet rapid!!!
nu esti interesat sa o vinzi ??
eu am doua si as mai vrea una.....
eu am doua si as mai vrea una.....
- darthfather
- senior
Daca as gasi synexul 65 sa-l cumpar,bineinteles,cu cea mai mare placere..Salutare!
synex nu se mai fabrica din cate stiu eu......nu mai ai cum sa gasesti decat second....
spector este aproape identica doar tamburul de schimb este tot aluminiu.....probabil o sa imi iau spector....
spector este aproape identica doar tamburul de schimb este tot aluminiu.....probabil o sa imi iau spector....
e diferenta mare de calitate intre synex si spector
eu am 2 spector st65a
eu am 2 spector st65a
Critic echilibrat
Eu am 2 synex cumparate prin 2008 si 2 spector cumparate 2 ani mai tarziu......toate 4 sunt dimensiunea 60 , betele sunt toate 4 la fel ( de anul trecut ) si eu ...cinstit nu vad nicio diferenta .....parca spectorul este putin mai greu ...nu le-am cantarit dar asa pare desi s-ar putea sa ma insel.....adevarul este ca in fiecare iarna le desfac , le curat , le ung....desi sunt curate 99.99% cand le desfac ...sunt foarte ermetice, dar asa am eu o"pasarica" de multi ani , sa fac asta ........toate functioneaza perfect...
nu stiu de ce zici tu ca este o diferenta MARE ....dar fiecare cu parerea lui
Eu daca as gasi un synex as mai cumpara unul dar nu am mai gasit...asa ca probabil voi cumpara un spector ( desi si astea se gasesc greu second) , probabil o sa iau una noua .
ORICUM DE TOATE 4 SUNT FOARTE MULTUMIT...
nu stiu de ce zici tu ca este o diferenta MARE ....dar fiecare cu parerea lui
Eu daca as gasi un synex as mai cumpara unul dar nu am mai gasit...asa ca probabil voi cumpara un spector ( desi si astea se gasesc greu second) , probabil o sa iau una noua .
ORICUM DE TOATE 4 SUNT FOARTE MULTUMIT...
- darthfather
- senior
Cand pescuiesti in viteza ,diferenta de greutate a ansamblului lanseta- mulineta(ma refer la una singura din 5 bete)i-ti poate da o mica diferenta in aruncare.Implicit aruncare peste locul nadit in prealabil.
ASTA ESTE PAREREA MEA.Cand vad 5 mul.la fel si una mai mica,piticul din creierul meu riposteaza.Stiu ca nu se mai fabrica sinex-ul,pacat,dar poate are cineva care o tine degeaba.O mulineta ca asta se da mostenire la copii(daca nu ne rade in nas)Salutare!
P.S.Am 4 lansete Prologic tournament,de culoare maronie,la fel ca sinex-ul...ti-am zis eu ...piticul....
ASTA ESTE PAREREA MEA.Cand vad 5 mul.la fel si una mai mica,piticul din creierul meu riposteaza.Stiu ca nu se mai fabrica sinex-ul,pacat,dar poate are cineva care o tine degeaba.O mulineta ca asta se da mostenire la copii(daca nu ne rade in nas)Salutare!
P.S.Am 4 lansete Prologic tournament,de culoare maronie,la fel ca sinex-ul...ti-am zis eu ...piticul....
- darthfather
- senior
S-a rezolvat,multumesc.Se poate inchide.