Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009
Moderator: florentiniuga
Re: Cupa Chiroiu - editia I-a 5-9 Mai 2009
Ce se m-ai aude de concurs ca observ data pt avans sa modificat si nu s-au ocupat locurile ?:-??
in data de 14 februarie s-a continuat popularea cu crapi capitali in balta Chiroiu 4.Aceasta activitate va continua prezentandu-va asa cum v-am obisnuit,fiecare populare cu crap la momentul respectiv
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- Madalin Dirla
- Veteran
Bravo,felicitari dl. VALER!!
Vom continua sa va prezentam in cateva zile urmatoarele exemplare care vor fi introduse in Chiroiu 4
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
ultima sarja,vom continua.....
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Pai vedeti cum merge treaba , fratilor , George si Iulian le-au descintat ceva la crapii pe care i-au eliberat , s-au imprietenit ,si sa vezi la primavara , la concurs cum vin toti la ei . Asa mai pe Romaneste......au bagat INAINTASI .
- george-alexandru
- Veteran
da si pe langa am trimis niste mesaje prin ei si la tenii din balta.
- Dan Andrei
- senior
Bai fratilor nu trisativali003 scrie:Pai vedeti cum merge treaba , fratilor , George si Iulian le-au descintat ceva la crapii pe care i-au eliberat , s-au imprietenit ,si sa vezi la primavara , la concurs cum vin toti la ei . Asa mai pe Romaneste......au bagat INAINTASI .
Numai bine!
- IULIAN C
- carpZone team
WOW....!!!
Marfa rau!Spun totul pozele astea!
Ar fi totusi cateva intrebari aici...nu cerem a se spune de unde au fost adusi,ci daca sunt la stadiul de mamaligari sau au reusit cumva sa guste la viata lor si biloaie?
Nu e un secret,nu?
E...oricum,stiu ca daca n-au gustat inca din bucataria moderna,o vor face in curand...cred ca deja s-a trecut la "educarea" lor sau urmeaza!
Bravo,atata mai avem o rugaminte la Valer,sa ne lase sa infigem pe mal niste tarusi de care sa ne legam si sa pescuim in acest mod...ca eu,unul,cu statura-mi...destul de modesta sunt foarte "pasibil" de a fi pescuit de catre dihaniile alea,in loc sa fie invers... ...noroc ca stiu sa innot!
Marfa rau!Spun totul pozele astea!
Ar fi totusi cateva intrebari aici...nu cerem a se spune de unde au fost adusi,ci daca sunt la stadiul de mamaligari sau au reusit cumva sa guste la viata lor si biloaie?
Nu e un secret,nu?
E...oricum,stiu ca daca n-au gustat inca din bucataria moderna,o vor face in curand...cred ca deja s-a trecut la "educarea" lor sau urmeaza!
Bravo,atata mai avem o rugaminte la Valer,sa ne lase sa infigem pe mal niste tarusi de care sa ne legam si sa pescuim in acest mod...ca eu,unul,cu statura-mi...destul de modesta sunt foarte "pasibil" de a fi pescuit de catre dihaniile alea,in loc sa fie invers... ...noroc ca stiu sa innot!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- ionescu iulian
- senior
- Master
- membru activ
Felicitari sincere !
Va cam faceti de cap voi acolo ... Soptiti la urechea crapilor povesti pescaresti ...
Arata foarte bine ce vad in poze. BRAVO !
Va cam faceti de cap voi acolo ... Soptiti la urechea crapilor povesti pescaresti ...
Arata foarte bine ce vad in poze. BRAVO !
Traiesc in tara tuturor posibilitatilor. Frumoasa tara... pacat ca e locuita...
- george-alexandru
- Veteran
nu ai vazut nimic in poze
- catalin duta
- membru activ
George bine ca va duceti singuri si nu mai anuntati si pe altii
- george-alexandru
- Veteran
Cataline nu am fost la pescuit am fost intr/o vizita informativa pt a definitiva anumite aspecte.
@Iulian
Daca ti-e frica de dulapii aia, vin sa te asist. Ultima oara ai scos ditamai mustaciosul de 10 kg...si fara urmari "ude" , cu toate ca el tragea de tine.... . Promit ca iti aduc si vesta de salvare
Daca ti-e frica de dulapii aia, vin sa te asist. Ultima oara ai scos ditamai mustaciosul de 10 kg...si fara urmari "ude" , cu toate ca el tragea de tine.... . Promit ca iti aduc si vesta de salvare
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS