caut partener
Moderator: florentiniuga
- gabi neamtu
- senior
caut partener
caut partener pentru participarea la 2-3 concursuri in anul 2008 la hobaia am si platit avansul
- gabi neamtu
- senior
Re: caut partener
[quote="gabi neamtu"]caut partener pentru participarea la 2-3 concursuri in anul 2008 la hobaia am si platit avansul[
nu mai este valabil
nu mai este valabil
Caut partene pt concursuri care sa fie din Cluj-N.
Caut partener pt concursuri nu sponsori!!!!!! :roll:
Clujul nu are doritori de concursuri?
- florentiniuga
- Master Admin
Pentru concursuri, cred ca poti sa-ti gasesti parteneri si din alte localitati. Desigur, e mult mai bine sa va pregatiti impreuna. Sau gandeste-te sa formezi un tanar pe care sa te poti baza. Sunt convins ca ar fi mai usor de gasit.MISU scrie:Caut partener pt concursuri nu sponsori!!!!!! :roll:
are si cj doritori de pescuit sportiv si concursuri.dar din pacate eu am un partener.
din pacate nu sunt asa de multi
@Florentin
Multumes pt sfat.Nu ma grabesc pt ca si eu sunt la inceput,anul acesta o sa merg mai mult sa ma antrenez pt la toamna sau la anu.Daca ar fi din jud cluj ar fi avantajul ca te cunosti mai bine, poti face mai multe iesiri etc.
Multumes pt sfat.Nu ma grabesc pt ca si eu sunt la inceput,anul acesta o sa merg mai mult sa ma antrenez pt la toamna sau la anu.Daca ar fi din jud cluj ar fi avantajul ca te cunosti mai bine, poti face mai multe iesiri etc.
A-m vazut ca t-ai inscris la concurs la Cetariu.O sa trec si eu pe la concurs sa-mi fac o idee.rares1984 scrie:are si cj doritori de pescuit sportiv si concursuri.dar din pacate eu am un partener.
Fir intins si la marele premiu.
Pescari de crap sunt dar pescari sportivi de crap cam putini :roll:rares1984 scrie:are si cj doritori de pescuit sportiv si concursuri.dar din pacate eu am un partener.
multumesc sper sa facem o impresie buna la acest concurs,iar ca pescari sportivi in cj ,da intradevar sunt destul de putini dar exista si poate ca in viitorul apropiat vor fi tot mai multi.eu sper chiar si la infintrarea unei asociatiiMISU scrie:Pescari de crap sunt dar pescari sportivi de crap cam putini :roll:rares1984 scrie:are si cj doritori de pescuit sportiv si concursuri.dar din pacate eu am un partener.
Sunt din Neamt si caut partener pentru concursuri in special pentru zona Moldovei
Daca mai este valabila oferta ta putem sa discutam la o cafea, si eu sunt din Cj-n...eu nu am mai participat niciodata si nu am nici un fel de experienta la concursuri, dar pentru toate este un inceput.MISU scrie:Caut partener pt concursuri nu sponsori!!!!!! :roll:
Ti-am trimis un pm.crapu scrie:Daca mai este valabila oferta ta putem sa discutam la o cafea, si eu sunt din Cj-n...eu nu am mai participat niciodata si nu am nici un fel de experienta la concursuri, dar pentru toate este un inceput.MISU scrie:Caut partener pt concursuri nu sponsori!!!!!! :roll:
am trimis nr de tel pa pm astept sa ma suniMISU scrie:Ti-am trimis un pm.crapu scrie:Daca mai este valabila oferta ta putem sa discutam la o cafea, si eu sunt din Cj-n...eu nu am mai participat niciodata si nu am nici un fel de experienta la concursuri, dar pentru toate este un inceput.MISU scrie:Caut partener pt concursuri nu sponsori!!!!!! :roll:
SAL,crapu si misu haideti sa facem o intilnire cu totii vb cu rares si sper sa fie de acord sintem citeva echipe k?