pentru domnul Mitranescu:

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
mirceacaragin
utilizator
utilizator

pentru domnul Mitranescu:

Mesaj de mirceacaragin » 28 Ian 2013, 18:07

Buna ziua, sunt foarte interesat de a achizitiona 3 lansete Hakuyo, doar ca nu stiu care din cele 2 modele de MTX 14 sa le achizitionez. Nu am vazut live niciodata o lanseta de acest tip de aceea as dori sa imi dati cateva detalii si in final o recomandare. Au blanc slim? de ce inel de 40' pt cea de 13, si inel de 50 pentru cea de 12? marimea inelului de varf? distanta intre zonele pe care tii mana in lanseu, tipul de spigot, inelele folosite, tipul de mandrina, banuiesc ca cea de 12 e mai rigida??

iar in final pe care din cele 2 ati recomanda-o pentru o persoana cu o inaltime de 1,85 cu o experienta medie in lanseuri de mare distanta. as aprecia daca ati putea sa postati cateva poze cu cele cu pricina!!

multumesc anticipat!

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Re: pentru domnul Mitranescu:

Mesaj de Dan Mitranescu » 28 Ian 2013, 23:10

mirceacaragin scrie:Buna ziua, sunt foarte interesat de a achizitiona 3 lansete Hakuyo, doar ca nu stiu care din cele 2 modele de MTX 14 sa le achizitionez. Nu am vazut live niciodata o lanseta de acest tip de aceea as dori sa imi dati cateva detalii si in final o recomandare. Au blanc slim? de ce inel de 40' pt cea de 13, si inel de 50 pentru cea de 12? marimea inelului de varf? distanta intre zonele pe care tii mana in lanseu, tipul de spigot, inelele folosite, tipul de mandrina, banuiesc ca cea de 12 e mai rigida??

iar in final pe care din cele 2 ati recomanda-o pentru o persoana cu o inaltime de 1,85 cu o experienta medie in lanseuri de mare distanta. as aprecia daca ati putea sa postati cateva poze cu cele cu pricina!!

multumesc anticipat!
-Lansetele MTX14 au doua modele numai pe varianta de 3,90m. Diferenta dintre aceste doua modele este data de inelul de plecare si cel urmator ( 50, 40 , 25 ,20 , 16 , 12 si 40,30,25 ,20,16,12) . Varianta de 3,60 este numai cu inel de plecare de 50.
-Lansetele rapide si semirapide nu au blank slim ... MTX14 este semirapida...
-Live lansetele se pot vedea la concursul de casting Hakuyo .

Una peste alta aceasta lanseta ( MTX14 ) "nu traieste" din descrieri . Mai exact nu se vorbeste despre ea ca sa fie vanduta ci se vinde ca sa se vorbeasca despre ea .
Recomand varianta de 3,90 m care acopera mai multe din necesitatile pescuitului la crap.

Parerea mea este ca sunteti pe un drum gresit in alegerea unei baterii de lansete daca va ghidati dupa intrebarile puse ...
O lanseta daca arunca bine , nu se rupe , este usoara si accesibila ca pret poate sa aiba inele de sarma , mufare pe atele si mandrina din ipsos ...

P.S. MTX14 are mandrina Fuji , inele Kigan , dar parca nu-mi vine sa o amestec cu modele ce au descrieri asemanatoare. MTX14 nu prin asta se remarca ... :)

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 28 Ian 2013, 23:29

Dan Mitranescu scrie: ...mufare pe atele...
:))
I Fish. Therefore I am.

mirceacaragin
utilizator
utilizator

Mesaj de mirceacaragin » 30 Ian 2013, 16:28

multumesc pentru promtitudine, am pus aceste intrebari pentru ca am citit genul de commenturi "nu e doar sa arunce departe, mai trebuie sa si pescuiesti cu ea" sau mai corect spus e prea rigida. bineinteles ca sunt tot timpul pareri pro si contra dar pana la urma trebuie sa ma decid, si la nivelul de informatie de care dispun in acest moment despre aceste bete, sunt destul de sigur ca o sa imi achizitionez un set.

Va multumesc domnule Mitranescu,

Astept pe acest thread si pareri de la posesori si nu numai...

caramba
membru activ
membru activ

Mesaj de caramba » 30 Ian 2013, 19:17

luni saptamina acesta am avut si eu ocazia sa fac citeva lanseuri cu mtx 14 de 3,90 si am ramas surprins cit de bine poti sa lansezi cu ele si cit de précis .fata de muraturile mele care cit mas chinui nu dau niciodata in acelasi loc.regret ca nu mi le pot permite :-< dar niciodata nu zi nu

osc1or
Veteran
Veteran

Mesaj de osc1or » 30 Ian 2013, 19:30

nu lanseta e de vina pt lipsa de precizie :)
Critic echilibrat

caramba
membru activ
membru activ

Mesaj de caramba » 30 Ian 2013, 21:45

osc1or scrie:nu lanseta e de vina pt lipsa de precizie :)
fiecare cu parerea lui

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 30 Ian 2013, 22:46

"Precizia" este mai buna cu cat instrumentele sunt mai rigide , indiferent de domeniul ... ;)

P.S. "mana" ramane elementul principal totusi !

caramba
membru activ
membru activ

Mesaj de caramba » 31 Ian 2013, 12:29

Dan Mitranescu scrie:
"Precizia" este mai buna cu cat instrumentele sunt mai rigide , indiferent de domeniul ... ;)

P.S. "mana" ramane elementul principal totusi !
ai perfecta dreptate .dar cu mtx 14 am lansat mult mai usor decit telescopicele mele .si ca si exemplu daca vreau sa pescuiesc la o distanta de 60m cu mtx dau mult mai osor la acea distanta la ce am eu trebuie sa pun firul pe clips .posibil si mana sa fie de vina find de meserie macelar :D

mirceacaragin
utilizator
utilizator

Mesaj de mirceacaragin » 31 Ian 2013, 17:37

:))

Alte pareri....

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”