- 1346439124858.jpg (25.06 KiB) Vizualizat de 2786 ori
Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Zona Brasov
p
- Fişiere ataşate
-
- 1339257750644.jpg (29.4 KiB) Vizualizat de 2786 ori
-
- 1349458798089.jpg (20.55 KiB) Vizualizat de 2786 ori
-
- 1338616387078.jpg (30.85 KiB) Vizualizat de 2786 ori
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
- max-carpfishing
- membru activ
La belin plopi 2012
- Fişiere ataşate
-
- 1344673555840.jpg (36.44 KiB) Vizualizat de 2771 ori
-
- 1344673661633.jpg (38.66 KiB) Vizualizat de 2771 ori
-
- 1339775666420.jpg (32.9 KiB) Vizualizat de 2771 ori
-
- 1349458791379.jpg (11.31 KiB) Vizualizat de 2771 ori
pescuitu este o arta nu e a voastra si nici a noastra e a urmasii urmasilor nostri !
- max-carpfishing
- membru activ
Faina balta lu nea Bela...pacat ca pontoanele sunt asa apropiate si pe deasupra si pozitionate aiurea rau de tot...de marimea crapilor din balta nu mai zic nimic...no comment
@ celmare Frumoase capturi pentru Belin plopi
@ celmare Frumoase capturi pentru Belin plopi
- rares-giurgiu
- utilizator
Fratilor deja mi-e dor de partidele de pescuit, gratarele , mesele si tot ce tine de pescuitul de la Bela, am fost foarte suparat pe vremea mult prea calduroasa care a fost anul trecut si din cauza careia nivelul apei a suferit enorm, sper ca anul asta sa nu mai fie necazuri de genul asta si sa avem parte de partide cat mai reusite, asta daca Bela va adminstra balta cu ambitia de a creea n loc. special de relaxare dar si cu ceva capturi
LA TATI NII GREU,,,, DA' NU LA FEL
-
- Veteran
rares ,nu pune pesti prinsi pe pontonul lui celmare si soni ,ca alea sunt locuri momite cu visinata si bere
vand momitoare si pumbi preturi foarte bune la cantitati mai mari se negociaza 0765499274
- Fişiere ataşate
- rares-giurgiu
- utilizator
Florine, nu numai visinata si bere, mai pune mici, ceafa, aripioare de pui, berbecut la gratar si muuuulte alte licori bahice, dar ce sa mai zic, a fost frumos dar a trecut, acum sa vedem cum o fii anul asta, sa avem iar capturi de mici, ceafa, berbecut etc
ce liniste pe aici
- ciprianradu
- senior
a mai vizitat cineva baltile asa cum se facea anul trecut si acum cativa ani? cum se prezinta? cat de groasa e gheata? eu am sperante ca dupa zilele astea calduroase s-a mai dus din gheata. ceva noutati despre taxe si balti
Bunul simț și omenia de care a dat dovadă Celmare Gheorghe a întrecut toate așteptările!!! Cu siguranță mai consumăm câte o bere, etc. la partide de pescuit recreativ și nu cred că trebuie lăsat să se înțeleagă faptul că Celmare este un mare împătimit, consumator de băuturi alcoolice!!! Chiar este un om rațional în acest sens și cu siguranță pontonul lui a văzut mai mulți crapi, decât și-au închipuit, imaginat alții!!! Nu doresc să se înțeleagă altceva, decât ce am afirmat și nu doresc să se interpreteze subiectului!!! Am intervenit datorită faptului că acest om nu merită să primească o etichetă în sens negativ. Cu mult respect!!!
- rares-giurgiu
- utilizator
Luci, cred ca nu s-a inteles bine ce am vrut sa zic, nu am jignit pe nimeni cu postarea mea, nu am acuzat pe nimeni ca ar fii consumator fruntas, in cazul asta putem intra toti care pescuiam pe malul ala: Robi, Soni, Val, Dan si eu, fiecare a facut ce a vrut ca sa se simta bine, eu ma refeream la chefurile la care participam toti dar la care Robi dadea tonul, pe malul ala s-a chefuit dar s-a prins si peste. Chiar nu crred ca cineva s-a simtit lezat de postarea mea, pentru ca eu aminteam de momentele placute pe care mai multi le-am petrecut acolo.
Rareș, eu am înțeles foarte bine mesajul postat de tine!!! Cu siguranță în urma unei discuții telefonice cu Celmare Gheorghe o să înțelegi ce am vrut să spun. Cu respect!!!
- ciprianradu
- senior
se stie ceva regulamentul pe 2013 pe baltile din brasov? plopi, movile, budila. taxe si alte detalii?
- ionutbrasov
- junior
interesanta balta!pana acum nu am putut sa ajung acolo decat la pastravarie, acum 2 ani nu era deschis totusi sunt cam multe cerinte pentru o balta in care ai sanse de 70% sa iti pierzi cam multi metrii de fir nu toti avem saltea de primire si alte maruntisuri de topdragan claudiu scrie:crap prins pe partea stinga la foisorul 4,pe partea dreapta dincolo de movila al doilea loc.....