cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Apa crescuta binisor, nici curentul nu este mare ... numai bun pentru feeder si match!
Ai luat ceva ? O poza, daca se poate ?
Respect
Ai luat ceva ? O poza, daca se poate ?
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- bosscrap2708
- membru activ
am prins caras ,platica, scobar, vaduvita cam 5kg ,dar este foarte aglomerat ,si am fost marti
Ma uit pe geamul mansardei si, hotarat lucru, pana la un pescuit linistit in delta ... mai am ... ohohooooo ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Nice view !!!
Nu prea seamana cu un peisaj din Delta, dar nici urat nu arata, cu zapada aceea. Sunt convins ca si cand inverzesc pomii arata frumos.
Respect
Nu prea seamana cu un peisaj din Delta, dar nici urat nu arata, cu zapada aceea. Sunt convins ca si cand inverzesc pomii arata frumos.
Respect
Cand sunt infloriti arata cam la fel. Am vrut sa spun ca mai e mult pana la marea aventura.viorelb73 scrie:Nice view !!!
... Sunt convins ca si cand inverzesc pomii arata frumos. ...
Ca dupa ce inverzesc, incep pregatirile, ... incepe sa "puta" a DELTA !
- cosmin mihut
- Veteran
Sa traiesti N.. Sorine, frumoasa zona mai ales cand o sa infloreasca toti pomi , si cand ti-ai preconizat marea iesire N.. Sorine ,eu ma gandeam, mai mult ca sigur pe la jumatatea lui septembrie, abia astept dar mai este mult pana atunci ,pana atunci sa ne auzim numai de bine si sa mai dam din casa fiecare ca asa trece timpul mai repede, si dorul de delta e si mai puternic
Ultima oară modificat 27 Ian 2013, 00:23 de către nikalai, modificat 1 dată în total.
- bosscrap2708
- membru activ
vorbeai cu pestele despre bidoanele de langa tine
imi pare rau ca te dezamagesc dar erau bidoanele cu ICE TEA alea au ramas la sfarsitul expeditiei
Frate, mi-e dor de Delta de crapa inima in mine. Când mă gândesc că plecam la rame de la Tulcea şi ajungeam la Mm 8,5 pe braţul vechi al Dunării (în zona fostului poligon de demagnetizare) ... ce vremuri!
Am vorbit ieri cu un prieten de suflet din Tulcea in speranta ca poate facem o nebunie si dam o fuga pe Fortuna, balta noastra de suflet, unde am avut cele mai frumoase expeditii impreuna (acolo am vazut o mârliţă sarind din apă dupa linguriţa lui cam 15-20 cm şi a luat-o, acolo mi-a înfipt linguriţa in cap ... ehe, amintiri de neuitat). Mi-a spus ca acum 1 sapatama au avut pescarii plasele in baltă timp de 3 zile şi au luat doar 2 platici !!! Au rupt balta cu curentul electric, NENOROCIŢII ÎMPUŢIŢI !!!
Am vorbit ieri cu un prieten de suflet din Tulcea in speranta ca poate facem o nebunie si dam o fuga pe Fortuna, balta noastra de suflet, unde am avut cele mai frumoase expeditii impreuna (acolo am vazut o mârliţă sarind din apă dupa linguriţa lui cam 15-20 cm şi a luat-o, acolo mi-a înfipt linguriţa in cap ... ehe, amintiri de neuitat). Mi-a spus ca acum 1 sapatama au avut pescarii plasele in baltă timp de 3 zile şi au luat doar 2 platici !!! Au rupt balta cu curentul electric, NENOROCIŢII ÎMPUŢIŢI !!!
- bosscrap2708
- membru activ
da te cred pe cuvantnikalai scrie:imi pare rau ca te dezamagesc dar erau bidoanele cu ICE TEA alea au ramas la sfarsitul expeditiei
Amintiri din 2008 :
Intr-o buna zi ne-a "vizitat" un pui de salau. Era defapt un bebelus. Vazandu-l asa de mic, am hotarat, de comun acord, sa-l adoptam pentru o scurta perioada de timp.
In prima faza l-am dat la alaptat. Doica ... cine altul decat Bubu ? Apoi Bubu l-a leganat pe crestetul capului pana a ragait (micutul nu Bubu, ... sau poate amandoi ).
In cele din urma l-am trimis inapoi in mediul sau, nu inainte de a-i ura sa vina la carlig doar cand va fi la fel de "bine" facut ca ... Bubu.
Intr-o buna zi ne-a "vizitat" un pui de salau. Era defapt un bebelus. Vazandu-l asa de mic, am hotarat, de comun acord, sa-l adoptam pentru o scurta perioada de timp.
In prima faza l-am dat la alaptat. Doica ... cine altul decat Bubu ? Apoi Bubu l-a leganat pe crestetul capului pana a ragait (micutul nu Bubu, ... sau poate amandoi ).
In cele din urma l-am trimis inapoi in mediul sau, nu inainte de a-i ura sa vina la carlig doar cand va fi la fel de "bine" facut ca ... Bubu.
Salutare.Citesc de forte multa vreme acest topic si chiar am avut de invatat multe din articolele scrise in el.Sincer intru cam in fiecare seara si astept de la voi sa continuati cu poze si povestiri din delta.
Haideti sa nu ducem la urma acest topic.Un loc unde am mers la pescuit dupa ce am citit acest topic.
Haideti sa nu ducem la urma acest topic.Un loc unde am mers la pescuit dupa ce am citit acest topic.
Super loc,dar pe unde se afla daca vrei sa ne spui?
Respect.
Respect.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.