Balta Sulimanu
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta Sulimanu
Balta Sulimanu in anul 2013 nu va avea modificari la taxele de pescuit fata de anul trecut.
Voi reveni cu amanunte in scurt timp.
Voi reveni cu amanunte in scurt timp.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Re: Balta Sulimanu
incercati si un sistem cu abonamente pt 5-10-15 partide? ar fi interesant!
Critic echilibrat
Sigur asta am in calcul ,in curand prezint si aceasta obtiune a pescarilor.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
Scuze de of topic, dar cam cu ce nada se prinde peste in acest lac?ca nu prea stiu nimic despre el si vreau sa particip la un concurs anul acesta in perioada 9-12 mai. Va multumesc frumos.
felicitari domnule Marinita!
Chiar vorbeam cu niste prieteni pe ce balta sa ne reprofilam in 2012 si Sulimanu e in pole position
Chiar vorbeam cu niste prieteni pe ce balta sa ne reprofilam in 2012 si Sulimanu e in pole position
Critic echilibrat
Zi colegu si tu ceva despre dansa(balta)daca esti amabil.
nu stie nimeni nimic ?ce prefera?porumbelu sau biluta?ce arome?
merci frumos!
Eu la concurs ti-as recomanda boilies solubil si pasta de boilies. Nadesti putin, dar constant.adyman scrie:merci frumos!
La carlig o bila mica tare imbracata in pasta sau pop-up imbracat in pasta, am folosit plumbi striati pe care puneam pasta. Exact asa am abordat ultimul concurs.
Dan Serban
Balta sa dezghetat in proportie de 85%
Deci se poate pescui in regim C&R
Deci se poate pescui in regim C&R
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB
AVIATORS FISHING CLUB
- georgemarian
- Veteran
Ce te face sa crezi ca sunt preturi pt''inceput de sezon' eu nu credosc1or scrie:ceva preturi pt inceput de sezon?
incerc si eu:)
avand in vedere ca pana pe la jumatatea lui martie cand ajunge apa la 5-6 grade, mergem pe balta mai mult sa ne desmortim bratele si echipamentul
avand in vedere ca pana pe la jumatatea lui martie cand ajunge apa la 5-6 grade, mergem pe balta mai mult sa ne desmortim bratele si echipamentul
Critic echilibrat
- georgemarian
- Veteran
De'acord cu tine...mergem mai mult ca nu mai avem rabdare dupa cateva luni de stat in casa!osc1or scrie:incerc si eu:)
Dar m-as mira sa fie vreo schimbare la taxa...