Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- daddy caddy
- senior
- ady_brasov
- membru activ
Re: Zona Brasov
ok,ms
- sece4u20
- senior
vizavi de balta de la budila: drumul este cat de cat ok, nu este nici rau dar nici foarte bun, balta este frumoasa, este liniste. eu insa sunt dezamagit ca am fost de 3 ori in toamna si nu am prins nimic, insa peste are deoarece am vazut cum scoteau ceilalti pescari,am stat undeva in stanga ( la ultimul foisor) la aproximativ 400 m de toaleta cum stai si te uiti din parcare! agataturi sunt cu duiumul insa am vazut si pescari care nu rupeau liniile. din partea mea balta este net superioara fata de ce le de la belin, vadu, dumbravita in privinta conditiilor, taxei si faunei. sper ca anul acesta cand se deschide balta sa merg si eu un week-end acolo.
si apropo vara se poate face si baie in lacul mic de la intrare pe dreapta. am fost si eu invitat sa ma balacesc dar din pacate trebuia sa ajung in alta parte !!
si apropo vara se poate face si baie in lacul mic de la intrare pe dreapta. am fost si eu invitat sa ma balacesc dar din pacate trebuia sa ajung in alta parte !!
- rares-giurgiu
- utilizator
Radule, merci tare mult ptr nr de telefon, o sa sun maine ca e destul de tarziu in seara asta
LA TATI NII GREU,,,, DA' NU LA FEL
Sunt si eu interesat de saci de pastrare,cand aflati mai multe detali sa ma anuntati si pe mine va rog.Multumesc!
Prinde un peste si ... fa-l mare !
balta de la budila e ok, doar ca e mica tare..............e normal ca-ti place dragan claudiu, tu de pe locul tau arunci in mijlocul baltii, dar restul pescarilor trebuie sa arunce la 25-30 de metri !!!!....sau sa schimbe pe pluta..........ma gandesc ce ai face sa-ti ocupe cineva locul...........nu o spun cu rautate, nu trebuie sa te superi..........apoi trebuie sa te cunosti cu patronul ca sa stai peste noapte ??? inca un pic si o sa-i dam si spaga.............din pacate asta e cu baltile mici.............
vand un bat jrc din 2 elementi 3,60cm 3,5lb este nou nout nefolosit 150 ron
- dragan claudiu
- Veteran
Am pescuit pe aproape toate locurile,am prins crap mult de fiecare data indiferent unde am stat. sa stii ca au fost partide cind locul de care zici era ocupat si m-am asezat pe altul care era liber. da ai dreptate,peste noapte nu lasa pe oricine,din cauza ca se fura peste si ziua.... asta o spun sigur.am fost de fata de multe ori cind patronul i-a prins cu crap ascuns. dar cel mai tare a fost cind pe o doamna a prins-o cu crapul feliat in poseta.cum sa mai ai incredere in pescari,nu din vina noastra se-ntimpla toate astea?ce spaga sa dai?cui sa dai,la patron?bucuka scrie:balta de la budila e ok, doar ca e mica tare..............e normal ca-ti place dragan claudiu, tu de pe locul tau arunci in mijlocul baltii, dar restul pescarilor trebuie sa arunce la 25-30 de metri !!!!....sau sa schimbe pe pluta..........ma gandesc ce ai face sa-ti ocupe cineva locul...........nu o spun cu rautate, nu trebuie sa te superi..........apoi trebuie sa te cunosti cu patronul ca sa stai peste noapte ??? inca un pic si o sa-i dam si spaga.............din pacate asta e cu baltile mici.............
- dragan claudiu
- Veteran
crap prins pe partea stinga la foisorul 4,pe partea dreapta dincolo de movila al doilea loc.....
Claudiu!!! Frumoasa captura, esti expertul baltii, bravooooo!!!
Ultima oară modificat 25 Ian 2013, 19:19 de către lucfish, modificat 1 dată în total.
Brutusuk!!! Multumesc pentru naditoare, sunt de buna calitate iar raportul calitate-pret este excelent.Cred ca mai comand 50 bucati si 30 plumbi!!!
recomand si eu
calitate super si sa nu mai vorbim de pret
calitate super si sa nu mai vorbim de pret
ce pareri aveti despre astea vopsite negru??
Sunt f. bune, am cântărit un năditor și are 65g. Cu siguranță mai comand în viitorul apropiat!!!