Cu ce fire pescuim anul acesta???
Moderator: florentiniuga
- catalin2804
- membru activ
Re: Cu ce fire pescuim anul acesta???
Tocmai mi-a venit comanda de Sufix Ultra Knot fluo. Imi place cum se prezinta firul. Acuma sa il vedem si pe balta.
- cris71tian72
- senior
Din ce magazin [online ]?
- catalin2804
- membru activ
de la totalfishing. Se gaseste la sectiunea rapitori
- vioreldulamita
- utilizator
P-Line Fluorocler si P-Line CX-Premium HI-VIS Fluorescent Green.
- Dan Andrei
- senior
Eu am incercat P-line CX-Premium HI-VIS Fluorescent Green si am fost total dezamagit de rezistenta la nodvioreldulamita scrie:P-Line Fluorocler si P-Line CX-Premium HI-VIS Fluorescent Green.
Numai bine!
- marian_popescu
- Veteran
eu tot pe ultra knot merg si anul asta...pt ca anul trecut nu mi-a dat niciun motiv sa il schimb, din contra
Fishing is life. The rest...just details
- Dan Andrei
- senior
Varianta fluo?La role de cati metri se comercializeaza?marian_popescu scrie:eu tot pe ultra knot merg si anul asta...pt ca anul trecut nu mi-a dat niciun motiv sa il schimb, din contra
Numai bine!
- catalin2804
- membru activ
Role de 250 m.
- carapavel florin
- senior
sal dar de TRABUCCO T FORCE PRO CARP ce parere aveti e bun de ceva foloseste cineva sau a folosit
- marian_popescu
- Veteran
da, varianta fluo... din pacate pt cei care dau la plantat doar la lungimea asta se gaseste. eu mai am si pe tamburii pt dunare tot ultra knot, dar cei transparent si la 0,40. prea bun in banii astia, dar cel fluo e o idee mai matasos si foarte alunecos, am impresia ca are ceva protector la suprafata
- IULIAN C
- carpZone team
Am folosit un sezon...cu destul de multa uzanta,sufix tritanium de 0,28,nu pot spune ca nu as fi multumit de cum s-a comportat!
Pt faptul ca as vrea sa particip si la competitii,sunt in foarte mari dubii,ca pendulez intre stren original hi-vis gold,sufix tritanium de la 0,28 la 0,35,imi face cu ochiul si prologicul xlnt,cat si prowess operator...
In ideea solicitarii la maxim si a schimbarii firului dupa maxim 2 concursuri sau maxim 9-10 partide de 24-48 ore,chiar nu prea ma descurc sa ma ..."orientez"!
Mai intervine si faptul ca multi spun ca au luat fire relativ laudate dar statute prin depozite si care au cam dat gres...
Pt faptul ca as vrea sa particip si la competitii,sunt in foarte mari dubii,ca pendulez intre stren original hi-vis gold,sufix tritanium de la 0,28 la 0,35,imi face cu ochiul si prologicul xlnt,cat si prowess operator...
In ideea solicitarii la maxim si a schimbarii firului dupa maxim 2 concursuri sau maxim 9-10 partide de 24-48 ore,chiar nu prea ma descurc sa ma ..."orientez"!
Mai intervine si faptul ca multi spun ca au luat fire relativ laudate dar statute prin depozite si care au cam dat gres...
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
prowess operator bunicel si P-Line Fluorocler de care sunt multumit
- Dan Andrei
- senior
Prowes-ul operator este f rezistent dar se scufunda greu si unde mai pui ca mie imi trebuie un 0,25mm iar operatorul este de minim 0,28mm ,care masurat are.....Rosky scrie:prowess operator bunicel si P-Line Fluorocler de care sunt multumit
Numai bine!
- marian_popescu
- Veteran
tritanium nu prea se compara cu ultraknot-ul din niciun punct de vedere. se apropie mai repede de xcelon, este mai batos, mai rigid, mai greoi in aruncari. si la rezistenta este mai slabut.
am mai luat un fir pentru match, de la jaxon...xt pro, foarte bun la rezistenta, scufundator si bun la bani. stiti ceva despre varianta pentru crap a acestui fir (xt pro carp)?
am mai luat un fir pentru match, de la jaxon...xt pro, foarte bun la rezistenta, scufundator si bun la bani. stiti ceva despre varianta pentru crap a acestui fir (xt pro carp)?
A pescuit cineva cu firele acestea? http://www.ultimauk.com/power-carp1.htm Am vazut doar cum arata si au o rezistenta excelenta la nod.