prastie nadit
- laeucigasul
- utilizator
prastie nadit
M-ar intresa si pe mine niste pareri despre prastiile de nadit si niste informatii...vreu sa pot nadi cu viermi si/sau cu bulgari de nada, la sheffield, max 20 de m. Recomandati-mi si mie niste modele fara sa ma omoare la pret, sa fie mai de criza asa, pana in 20 lei, ideea e sa pot gasi apoi si elastice de schimb...si in ce magazine le-as putea gasi in bucuresti. multumesc !
Visele smulg gratii!
- misu_sipanu
- Veteran
Re: prastie nadit
Toate firmele au asa ceva.Cred ca gasesti si la Metro sau alte smarketuri
Vezi aici ceva raspunsuri forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=4687&start=0 si ceva detalii aici forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=425&highlight=prastie
- stefanflorin
- Veteran
Treaba e ca daca vrei sa cumperi prastii mai de calitate, tre sa scoti mai mult de 20 de lei din buzunar. Eu pt viermusi, casteri, canepa si porumb dulce folosesc un model de la Fox distanta medie si marele avantaj al acestuia e ca vine cu elastice de rezerva. O am de mai bine de un an si inca am elasticele originale pe ea. Pt bulgari de nada iti trebuie sa folosesti una special proiectata pt asa ceva. Am tot fox, pt distanta sau heavy cum ii zic ei, si sunt f multumit, cu bulgari destul de mari dadeam 30-40 de m fara probleme in timp ce niste vecini de pescuit se chinuiau cu niste chinezarii sa dea 10-15 m , insa sunt destul de scumpe (40-50 cred). Mai bine investesti in ceva bun decat sa fi nevoit sa le schimbi des. Merg si alea ieftine daca esti in "criza financiara" insa nu au longevitate si nici acuratete. Ai mai folosit prastii? pt ca sunt niste trucuri ca sa poti sa tragi cu ele fara sa-ti sara viermii in ochi sau bulgarele de nada sa iti dea peste degete cum mi se intampla mie la inceput
Work is for people who can't fish!
- laeucigasul
- utilizator
nu am mai folosit prastie dar exista un inceput pt toate ...
toata viata invatam...
toata viata invatam...
Visele smulg gratii!
- laeucigasul
- utilizator
Citisem topicurile acelea, dar nu eram lamurit deplin de unele chestii. Mi-am dat seama ca o prastie care costa mai multi bani are o durabilitate mai mare...Nelutu scrie:Vezi aici ceva raspunsuri forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=4687&start=0 si ceva detalii aici forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=425&highlight=prastie
Visele smulg gratii!
- faraon tudor
- membru activ
Iata ceva poate te ajuta http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=2697
- stefanflorin
- Veteran
- laeucigasul
- utilizator
Salut.Tot nu esti lamurit dar te vei lamuri intrand aici : http://www.trabucco.it/pdf/Fionde.pdf. Vizionare placuta. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
- laeucigasul
- utilizator
multumesc mircea, am pus deja ochii pe 1-2 de acolo...sa vedem ce gasesc prin magazine...
Visele smulg gratii!
- carapavel florin
- senior
de la TRABUCCO am si eu si nu am avut probleme cu ea se misca foarte bine am modelul N team master maggots.
- laeucigasul
- utilizator
eu am fost la trabucco la obor la chioscul de termopan si avea un model si nu mi-a placut...u de unde ai luat modelul ala? si in cati bani?
Visele smulg gratii!
Salut. Sa stiti ca puteti cumpara prastie pentru nadit de la magazinele Metro dar si Carrefour din toata tara care au raioane speciale pentru articole de pescuit.Preturile nu sunt mari, am cumparat 2 made in Italia la 11 lei bucata.Numai bine. Mircea13
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!