Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- dragan claudiu
- Veteran
Re: Zona Brasov
De agățăturile bălții de la Budila nu zici nimic? Drăgan Claudiu!!!
- dragan claudiu
- Veteran
ok.sint agataturi,dar daca sti unde sint si cum sa pescuiesti in agatarura o sa fi surprins ce capturi vei avea.cei care pescuiesc in astfel de locuri stiu la ce ma refer.unde sta crapul,nu in agatatura?
- ady_brasov
- membru activ
pacat ca nu se poate pescui24 h
Cunosc faptul că, crapul mare stă la siguranță( agățătură) mare dreptate, dar nu am mai văzut pe nici o baltă din jud. Brașov atât de multă agățătură. Toate crăcile de la copacii curățați sunt în baltă, așa ceva nu se poate. În toamnă am fost la Budila, din 6 aruncări am lăsat 6 linii ( ora 12.00 scule strânse), partida respectivă m-a costat mai mult decât pescuiam la MV2. Văd că nu spui nimic de drum, Drăgan Claudiu!!!
- dragan claudiu
- Veteran
drumul e mai bun decit cel de la belin. spune tu de drum... e drum pietruit forestier....nu sint crengi ramase in apa,asta o stiu sigur,pentru ca m-am bagat cu Gabi si am greblat toata balta. stii care-i problema,majoritatea pescarilor au pescuit linga agatatura si cei care au rupt linile au ramas in apa si s-a format un fel de plasa.asta e problema.anul trecut de vreo 4 ori m-am bagat cu Gabi si am scos firele rupte.am pescuit 24h fara sa avem o agatura sau o ruptura.
Ady cind vrei sa mergi pentru 24h da-mi un tel. si rezolvam.
Ady cind vrei sa mergi pentru 24h da-mi un tel. si rezolvam.
- max-carpfishing
- membru activ
Pentru o partida de 12 h si aia cu doar doua lansete... ...balta asta din cate vad,este opusul aleia mult laudate de la Ilienidragan claudiu scrie:...pescarul poate pescui cu 2 lansete si un bat de pluta.obligatoriu saltea primire si spray . pescuitul incepe la ora 06 si se termina la ora 18.00. am sa raspund la orice intrebare legata de balta,nada,momeala,etc....
-
- Veteran
ce suprafata are lacul
eu iti spun sigur ca daca pui un aruncator bun de pe trei laturi ale balti arunca pe celalalt mal .asa pare in poza
eu iti spun sigur ca daca pui un aruncator bun de pe trei laturi ale balti arunca pe celalalt mal .asa pare in poza
Dacă faci referire la drumul Belin-insule, este la fel de rău ca cel de la Budila, dacă te referi la drumul de la Belin-plopi, te contrazic cu siguranță. La respectiva partidă pe balta Budila am stat cu Radu la foișorul nr. 4, el a aruncat lansetele în fața plaurului(insuliță) de pe mijlocul lacului cca 70m, eu am aruncat lansetele între insuliță și copacul din stânga cca 60, agățătura de neimaginat!!! Unde pescuiești tu cât și Gabi, adică în fața parcării, am înțeles că locul este curățat până în dreptul copacului din stânga cca 50-60m, este normal să nu-ți faci probleme. Cred că trebuie curățată balta Budila, în caz contrar pescarii C&R se vor orienta spre alte bălți, este și cazul meu!!! Ca să înțelegi că sunt echidistant, afirm cu tărie că prețul practicat este mai mult decât de dun simț, primește nota 9,50 din partea mea!!! Oricum știu că relația ta cu patronul este bună și poate reușiti să curățați această baltă, deoarece este frumoasă și adăpostește exemplare frumoase!!! Apropo, cât face taxa pe 24h?
- dragan claudiu
- Veteran
nu se pescuiste 24h,doar pritenii patronului si pescarii care anul trecut au fost clienti fideli. taxa inca nu stiu nimic.
Lucian,sint locuri unde sint agaturi multe si acolo unde ai dat tu era locul meu favorit. daca dadeai pina in 40-45m nu aveai agatatura.de la foisor in stinga urmatorul loc,iara e loc bun,insa trebuie sa arunci pina aproape de virful copacului ce iese din apa.
cu Gabi am luat toata balta la greblat si toate firele ce le-am agatat cu grebla le-am scos. sa nu uitam ca si la movile in primii ani era aprope imposibil sa pescuieti,din cauza stufului ce crestea pe fundul apei. mai erau si radacini..etc.cu timpul au disparut.
in legatura cu drumul;nu e un drum foarte prost,e un drum tare pietruit pe care si cind ploua poti merge linistit. la belin movile drumul plin de gauri mari,noroi cind ploua si asfaltul pina la drumul de tara stii cum este rau si foarte rau. mai ales cind nu sint astupate miile de gropi.si la noi in bv unde sa mergi la pescuit; la vadu,la bela,rodbav,dumbravita ?spune tu o balta care sa aiba taxa de bun simt,peste mult,drumul bun si patronul cu un caracter de nota 10.si sa fie si aproape de bv.si cit decit amenajata cu foisoare?
Lucian,sint locuri unde sint agaturi multe si acolo unde ai dat tu era locul meu favorit. daca dadeai pina in 40-45m nu aveai agatatura.de la foisor in stinga urmatorul loc,iara e loc bun,insa trebuie sa arunci pina aproape de virful copacului ce iese din apa.
cu Gabi am luat toata balta la greblat si toate firele ce le-am agatat cu grebla le-am scos. sa nu uitam ca si la movile in primii ani era aprope imposibil sa pescuieti,din cauza stufului ce crestea pe fundul apei. mai erau si radacini..etc.cu timpul au disparut.
in legatura cu drumul;nu e un drum foarte prost,e un drum tare pietruit pe care si cind ploua poti merge linistit. la belin movile drumul plin de gauri mari,noroi cind ploua si asfaltul pina la drumul de tara stii cum este rau si foarte rau. mai ales cind nu sint astupate miile de gropi.si la noi in bv unde sa mergi la pescuit; la vadu,la bela,rodbav,dumbravita ?spune tu o balta care sa aiba taxa de bun simt,peste mult,drumul bun si patronul cu un caracter de nota 10.si sa fie si aproape de bv.si cit decit amenajata cu foisoare?
Claudiu!!! După criteriile enumerate de tine mai sus, cu siguranță nu mai pescuim în jud. Brașov. La Belin-plopi, cred că criteriile de selecție enumerate se apropie cu cerințele pescarilor C&R, cu condiția să existe o relație bună cu Bela (bun simț, cinste etc). Din păcate în ultimii 2 ani nu s-au mai prins în mod constant exemplare de peste 8 kg. Prețul de 30-40 lei/24h cred că este de bun simț, într-un raport calitate-preț!!! Dacă balta Budila se curăță, cu siguranță facem partide împreună pe o perioadă de 24-48h, împreună cu Radu și Gabi facem și un șpriț!!!
- dragan claudiu
- Veteran
Cu siguranta vom face.La Bela ai dreptate,am fost cu Gabi anul trecut de doua ori ,partide de 72 h si n-m prins mai mare de 7kg si ceva.Eu personal n-am avut treaba cu Bela.Gabi sa contrat cu el pentru locul pe care-l rezervase cu 6 zile inainte si surpriza a fost ca doamna doctor veterinar la sunat pe Bela sa-i tina locul deja rezervt de Gabi. sau certat pe limba lor pina am intervenit si am spus ca vom pescui amindoi dupa pontonul ala mare. cu mine Bela afost fair play mi-a facut si reducere la taxa,nu mi-a luat nici pentru masina cei 10 ron.a fost ok.cu siguranta si anul asta am sa merg la Bela.
- rares-giurgiu
- utilizator
Salutare, acum ceva vreme pe forumul asta era o persoana care facea saci de pastrare, mai face sau are cineva vreo informatie despre ersoana respectiva, parca avea nick-u "sma-plus" sau ceva de genul asta
LA TATI NII GREU,,,, DA' NU LA FEL
- daddy caddy
- senior
IA DE-AICI 0723124031rares-giurgiu scrie:Salutare, acum ceva vreme pe forumul asta era o persoana care facea saci de pastrare, mai face sau are cineva vreo informatie despre ersoana respectiva, parca avea nick-u "sma-plus" sau ceva de genul asta
STIL OSTIL
ENERGY CARP
ENERGY CARP
- ady_brasov
- membru activ
salut Radu...,la ce pret ii face....nu sti?daddy caddy scrie:IA DE-AICI 0723124031rares-giurgiu scrie:Salutare, acum ceva vreme pe forumul asta era o persoana care facea saci de pastrare, mai face sau are cineva vreo informatie despre ersoana respectiva, parca avea nick-u "sma-plus" sau ceva de genul asta