Nu te teme ...nikalai scrie:mi-as dori mai multe poze ( DAR ) SUNT anumite pers,care ........ or sa inceapa cu fel si fel de rautati
cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
La Dunavat nu merge sa intri pe balta ca a inceput sa se dezghete. E cum se poate mai nasol, nici luciu de apa, nici gheata sa tina.
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Clar, asa este. Uite un exemplu mai jos. Asta, saracu, n-are urme in buza de jos sau in cea de sus, da' a vrut sa inshface fiola cu aripioara stanga ...madmanwr scrie:Eu cred ca asa ii aduceti pe uscat pe domnii crapi:)) eu asa as face.. la ditamai depozitul )) hai la un pahar nea crapule
Dar, pe zi ce trecea, din ce in ce mai multi crapi atentau la palinca noastra ... si erau tot mai agresivi. Asa ca, de la simpla ghioaga din radacina de gorun, am apelat la securea bine ascutita la tocila, deoarece ... asa nu mai mergea!
Iata mai jos dovada ... unui betivan de crap i-am retezat, dintr-o singura lovitura precis aplicata si exact din umar, aripioara din dreapta.
Iata mai jos dovada ... unui betivan de crap i-am retezat, dintr-o singura lovitura precis aplicata si exact din umar, aripioara din dreapta.
In fiecare dimineata, inainte de rasaritul soarelui, pregateam toate cele necesare pentru o noua zi. Apoi ma asezam pe malul apei si priveam ... Da, doar priveam ... priveam la cum se lumineaza, ... priveam la ceata care se risipea, ... priveam ciorile care zburau, parca fara o tinta precisa, ... apoi, dupa ce acestea dispareau, priveam doar norii si incercam sa-mi inchipui fel si fel chipuri de oameni sau animale. Cateodata o pasarica ma tulbura din reverie, asezandu-se pe unul din bete si stand suficient cat sa-i fac doua sau trei poze. Cateodata si cate un peste mai scutura batul ... , dar acum am vrut sa spun doar despre evadarea din cotidian. Adica despre liniste fratilor ... linistea aia care e tulburata doar de propria voce launtrica: "O, Doamne ... iti multumesc ... "
Foarte frumos N..Sorine mereu ne incanti cu ceva nou,numai cand incepi sa povestesti imi aduc aminte de frumusetile pe care le-am putut vedea acolo,si mai ales oameni pe care am intilnit acolo, felicitari de curand o sa mai vin si eu cu cateva poze
Nikalai sa inteleg ca te incanta ,,loserii'',caci din emoticonul pus de tine asta am inteles?!? .Apropo de voci interioare si priviri ce transced orizonturi imaginare.....nikalai scrie:Foarte frumos N..Sorine mereu ne incanti cu ceva nou,numai cand incepi sa povestesti imi aduc aminte de frumusetile pe care le-am putut vedea acolo,si mai ales oameni pe care am intilnit acolo, felicitari de curand o sa mai vin si eu cu cateva poze
nu SEBI daca pot sa-ti spun asa,departe gandul de mine frumoase poze
- darthfather
- senior
Of !Of!Of!.....muntii nostrii sunt frumosi....bautura e putina!!!!
Nu strica niciodata o gura de aer curat si putina liniste sufleteasca.
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
LINISTIT in delta....
- bosscrap2708
- membru activ
unde ai fost florine acolo
- bosscrap2708
- membru activ
la cernavoda apa calda
cand ai fost si ai luat ceva