banax
Moderatori: gor965, florentiniuga
banax
ma scuzati de indrazneala dar as vrea sa va rog ceva.Am 4 mulinete banax helicon 5600nf achizitionate second si as vrea sa le fac o revizie dar nu prea stiu de unde sa incep,nu am schema de ansamblare si nu stiu cum sa desfac piulita de sub tambur de pe ax,,puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi,citeva fotografii sau sa ma indrumati catre cineva.Multumesc anticipat.
Re: banax
risti sa le faci praf
de ce nu le duci la un service autorizat? gen al lui Coco Carpdiscount.
de ce nu le duci la un service autorizat? gen al lui Coco Carpdiscount.
Critic echilibrat
In primul rand este nevoie de o revizie ? Nu de alta dar am mulinete Okuma care cred ca au deja 5 ani si pe alea chiar le folosesc si crede-ma ca nu e inca nevoie sa le desfac nici macar ca sa le ung. Asta e exact ca la masini. O iei sh si imediat toti fuga la service sa schimbe filtre si ulei. Pentru ce ? Poate ca fostul proprietar a avut grija de masina/mulineta si chiar nu este nevoiie de nicio interventie.
Daca mulinetele merg bine, eu zic sa nu umbli in ele.
Daca mulinetele merg bine, eu zic sa nu umbli in ele.
Am eu schema de la banax helicon 5600 nf. Trebuie sa o scanez si ti-o pun pe mail.livi scrie:as vrea macar sa am o schema a lor si totusi cred ca ar fi nevoie de o revizie.Poate aveti un nr de tel sau stiti pe cineva care se pricepe la asa ceva.MULTUMESC.
Apropos! Nu ai din intamplare o manivala de banax in plus?
Sa-mi dai adresa de mail pe privat.Amos scrie:Am eu schema de la banax helicon 5600 nf. Trebuie sa o scanez si ti-o pun pe mail.livi scrie:as vrea macar sa am o schema a lor si totusi cred ca ar fi nevoie de o revizie.Poate aveti un nr de tel sau stiti pe cineva care se pricepe la asa ceva.MULTUMESC.
am si eu o rugaminte ,ma mancat in f..d sa desfac surubul de la picap ca sa ung rulmentul de la rola pe care merge firul ,si a cazut bilutele nu le-am m-ai gasit. Stie cineva unde as putea sa gasesc un asemenea rulment ?mentionez mulinetele sant Banax helicon 5600nf ,va multumesc.