Zona Brasov
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- rares-giurgiu
- utilizator
Re: Zona Brasov
Ok, multam de lamurire, deja ma gandeam sa-mi fac rost de un termos cat un butoi
LA TATI NII GREU,,,, DA' NU LA FEL
vand momitoare diferite modele bogdy_14_bv@yahoo.com preturi foarte bune
Trimite-mi pe mp. prețul produselor!!! Mulțumesc anticipat.
la cantitati mai mari se negociaza 0765499274
cele cu 4 sarme 1.90 si cele cu 6 sarme 2 lei toate au tija de 20 cm
Ce greutate au năditoarele cu 6 sârme?
in jur de 55-60 gr
- dragan claudiu
- Veteran
Sunt "vechile momitoare'' care acum au prevazut sistemul "autoantepare" in interiorul plumbului terminal.
O alta modificare este prinderea tijei. La noul model tija se poate schimba in cazul in care se rupe ( ca si in situatia plumbilor ecologici ). Greutatea momitoarelor este de 55g .
O alta modificare este prinderea tijei. La noul model tija se poate schimba in cazul in care se rupe ( ca si in situatia plumbilor ecologici ). Greutatea momitoarelor este de 55g .
- Fişiere ataşate
-
- momitor22.JPG (28.52 KiB) Vizualizat de 2124 ori
-
- momitor11.JPG (27.8 KiB) Vizualizat de 2124 ori
- dragan claudiu
- Veteran
modelul dan mitranescu,daca poti sa faci si tu atunci ne auzim.
-
- Veteran
nu il cunosc pe baiat dar sincer iara bati campii .crezi ca alea fac mai multdragan claudiu scrie:modelul dan mitranescu,daca poti sa faci si tu atunci ne auzim.
- dragan claudiu
- Veteran
fratioare,l-am intrebat prin mp,daca poate sa faca modelul asta.si mia cerut sa-i pun citeva poze cu modelul si asa am facut.nu te-am intrebat pe tine si nici nu ti-am cerut parerea.nu stiu cine bate cimpii,eu sau tu.davidnicolaie scrie:nu il cunosc pe baiat dar sincer iara bati campii .crezi ca alea fac mai multdragan claudiu scrie:modelul dan mitranescu,daca poti sa faci si tu atunci ne auzim.
Claudiu!!! Am văzut năditoarele în cursul zilei, le-am cântărit și au 65g; cele cu 6 sârme. Sunt bune iar raportul calitate-preț este excelent!!! Sunt mai ieftine cu cel puțin 1,4 lei de prețul din magazinele de specialitate!!! Autoânțeparea o poți monta pe firul de înaintare.Nu doresc să se înțeleagă faptul că fac reclamă, exclus!!! Cu respect Lucian!!! Apropo, ce mai face Gabi, prietenul tău?
- dragan claudiu
- Veteran
L-am intrebat pe baiat de modelul ala,pentru ca imi e mai comod sa le iau de la el,decit sa comand de la mitranescu. asa si pescuiesc cu opritor pe inaintas cind n-am momitoare cu autontepare.
Ultima oară modificat 18 Ian 2013, 16:58 de către dragan claudiu, modificat 1 dată în total.
- dragan claudiu
- Veteran
e bine Gabi,e in concediu. o sa-i spun ca ai intrebat de el. mersi Lucian.
- dragan claudiu
- Veteran
citeva poze cu balta din budila......si ce intereseaza cel mai mult taxa si regulamentul pe 2013; taxa 12h c&r20 ron,15 ron kg crap pentru cei care vor sa-l duca acasa. crapul sub 1kg si cel peste 3kg se elibereaza imediat. pescarul poate pescui cu 2 lansete si un bat de pluta.obligatoriu saltea primire si spray . pescuitul incepe la ora 06 si se termina la ora 18.00. am sa raspund la orice intrebare legata de balta,nada,momeala,etc....