cine elibereaza permisele?

birocratie

Moderatori: pharaoh, vali003

GIGI PESCARU
junior
junior

Re: cine elibereaza permisele?

Mesaj de GIGI PESCARU » 06 Feb 2009, 10:13

salut. cu permisele de pescuit am sunat la agentie la minister si au spus ca pana la votarea bugetului nu se elibereaza permise si poate dura am antrebat de viza pf si au spus ca ,conform normelor ue la granita cu bulgaria nu mai trebuie viza pe permis . ramane sa ma interesez la politia de frontiera giurgiu.nu trebuie decit ci si permisul asa au spus .cu ajpvps este o smecherie ca sa obtina fonduri.voi mai suna la agentie la Bucuresti.fir antins

tudor mircea
Veteran
Veteran

Mesaj de tudor mircea » 15 Feb 2009, 15:41

cu cele de la agvps unde se poate pescui si cat costa vizatul?

Closcutz
utilizator
utilizator

Mesaj de Closcutz » 15 Feb 2009, 17:01

AJVPS-urile nu elibereaza Permis de pescuit ci un Carnet de membru pescar sportiv! Mare diferenta atentie! Cu acel carnet in mod teoretic se poate pescui in apele administrate de aceste AJVPS-uri, dar practic, daca ar fi sa iau cazul judetului Constanta NICAIERI! Singurul permis cu care se poate pescui este cel emis de ANPA, dar care nu a iesit de la tipar inca! Nu trebuie sa fie nicio uimire ca doar tara noastra se numeste Romania nu Germania! Scandalos e ca AJVPS_urile trag sforile sa aiba numai ei dreptul de a distribui permisele tiparite de ANPa, pt a ne forta sa platim si cotizatii de membri, la niste sume frumusele pt domnii ce nu fac altceva decat sa incaseze banii si atat! Nu fac populari cu puiet, nu fac controale, nu actiuni de ecologizare, nu fac demersuri pt a stopa braconajul electric! In schimb fac tot ce le sta in putere sa schimbe legea si sa distribuie permise pt a ne jumuli de bani! Va indemn sa semnati o petitie de protest pt aceste actiuni ce se iau impotriva noastra, a pescarilor sportivi!

cosmake
senior
senior

Mesaj de cosmake » 15 Feb 2009, 17:29

Sint suparat si foarte indispus pentru ca vreau sa merg la pescuit si nu vreau sa am surprize :-??
cu permisul de anul trecut pot sa merg?
ce trebuie sa fac ca sa ma duc la pescuit la jiu sau la dunare si sa nu am probleme?

doru
senior
senior

Mesaj de doru » 15 Feb 2009, 21:04

Nu avem ce face si cel mai bun lucru ,deocamdata ,este sa platim ca pana acum la o asociatie de pescuit,ar fi buna oricare asociatie fara ajvps,ca sa nu ramanem pe din afara cu pescuitul anul acesta.Permisul anpa se poate obtine mult mai usor prin asociatie ,dar cu un cost suplimentar pt. cotizatia de membru.ANPA-ul este buba pt. pescari,nu se achita de sarcini si de legea care era cat de cat in favoarea noastra si nu a fost in stare sa tipareasca niste permise invocand diverse motive necomforme cu realitatea.Ca la noi la Romani,unele interese fac legea in toate domeniile unde se strang sume mari de bani si sacalii nu se pot intelege cu impartirea lor.
Era de asteptat ca are sa fie haos cu permisele,cand au facut ce au promis si au legiferat????Ca si anii trecuti mi-am scos permisul la o asociatie de pescuit diferita de ajvps,care macar contra unei cotizatii ma scuteste de probleme,de umblatura pe la trezorerie,pe la pol. de frontiera pt.viza de P.G.,au facut unele populari care macar ridica moralul.
Tepe tot o sa luam de la anpa,ma tem ca asta este abia inceputul,vedeti scumpirea de 10 ori a vizei de PG.CINE POATE STI CE NE MAI ASTEAPTA???

Scrie răspuns

Înapoi la “Legi, Permise, Asociatii, Cluburi, Federatii”