cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Kred ca cea mai buna cafea de dimineata este cea cu grade multe, gen 50grade ( zisa si pasta de dinti a dimineti )
continuarea
Am incercat si aspirina saracului dar fara prea mari sperante.. asa imi trebuie daca intru in apa marii in ianuarie...sa urmez si eu modelul nordicilor.. ca aduce noroc in anul ce a inceput.. bineinteles nu la pescuit..la altele
Medicul stomatolog ne sfatuieste sa pastram o igiena orala cat mai stricta. In Delta, departe de gura nevestelor (care sunt in totalitate impotriva stomatologilor), incercam sa respectam sfatul medicului ... sau chiar sa fim si mai zelosi. Nu doar dimineata se executa spalatul pe dinti, ci pe tot parcursul zilei, ... iar seara este indicat unul mai forte pentru a anihila toti microbii ce s-au adunat dupa o zi in cavitatea bucala ... tot cascand gura incoace si incolo. In cursul noptii, daca se intampla sa ne trezim pentru un pipi, deasemenea vom face o gargara scurta ...
- Fişiere ataşate
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Nea Sorine,nea sorine peste noapte la pipilica dar cu papilele gustative tot la ( PALINCA ) MARE dreptate are stomatologul lui mataluta . Sa traiesti Nea Sorine ce mai faci ca nu prea ai mai intrat pe forum,sau sunt anumite reactii adverse din partea unora ( """ )
Anul 2001. Mila 8,5 pe bratul Sulina, Dunarea Veche. Ora 04:00 dimineata, proaspat trezit din somn de Nea Marinica Seres, proprietarul salupei. Langa salupa, un lipovean in barca astepta sa ne duca la locul de pescuit. Ma vede si imi zice "Da' ceva de spalat pe dinti nu aveti si dumneavoastra prin barca?". Se duce Viorel al meu (adica subsemnatul) si vine cu un tub de pasta de dinti (ma gandeam ca periuta o avea si el, doar nu o vrea una de la noi...). Se uita lipoveanul la mine, se uita Nea Marinica la mine si se pun frate pe un ras de le crapa ficatul. Eu habar nu aveam ce aveau si stateam ca un fraierica cu tubul de pasta de dinti in mana. Se linisteste Nea Marinica, coboara in salupa si iese cu sticla de tuica, toarna in 3 paharele si le imparte. Atunci am aflat si eu "reteta de spalat pe dinti in Delta". Nu e rea, important e sa ai timp sa o aplici !!!
Respect la toti
Respect la toti
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Nicule, am avut mult de lucru cu inchiderea / deschiderea de an, la servici ... si n-am prea avut vreme de "mistocareala ieftina". Insa am vazut postarile voastre si m-a apucat iar un dor de duca spre Delta ... sa moara ma'mare de nu ...nikalai scrie: ...nu prea ai mai intrat pe forum ...
Asa se intampla cand nu cunosti inca argoul. Da' cand ai prins substratul mesajului ... uai ce bine suna ...viorelb73 scrie: Se duce Viorel al meu (adica subsemnatul) si vine cu un tub de pasta de dinti ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- darthfather
- senior
Nu stiu cum draq se face ca de fiecare data cand merg sa fac o bauta pe malul deltei,prind peste,si cand merg sa prind peste ,ma trotilez.Eu chiar nu inteleg cum naiba reusesc.Nici nevasta-mea!!!
- armandcristi
- membru activ
darthfather scrie:Nu stiu cum draq se face ca de fiecare data cand merg sa fac o bauta pe malul deltei,prind peste,si cand merg sa prind peste ,ma trotilez.Eu chiar nu inteleg cum naiba reusesc.Nici nevasta-mea!!!
Nici noi nu intelegem
Foarte tare...cred ca probleme asata o am si io
Stima
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV
mai mult ca sigur totii avem aceiasi problema,dar nu cred ca ne pare rau
Ca tot ne am apucat sa facem apologia etilicului,linistit in DELTA,va prezint o monstra ,demna de orice,, cabinet stomatologic ''care se respecta
- darthfather
- senior
....si fac parte dintr-un commando de TRAGATORI DE ELITA mama mama!Unul vine deja ranga la balta ,altul cum ajunge isi ia sticla cu tuica de doi litrii si nu o mai lasa din mana pana nu o usuca,altul nu il vezi cand bea dar dintr-o data-i teapan.Sa-i vezi cand nu mai au ce bea,cum fac,sunt in stare sa bea si apa de la caine.Cu haleala e alta treaba,mananca aproape tot din prima zi ,si a doua zi linge capacul de la mustar si suge samburii de la masline.Meseriasi nu gluma!Dar n-as pleca fara ei niciodata,sunt mandru de ei!!!!!! Salutare!
ms frumos sebastian,dar mai mult imi place cafeaua ( MOCA )
Oameni seriosi pe semne.. Sebastian ,, depozitul ala.. ma tine ocupat o luna cred )) si imi da knockout zilnic cred,, numai de peste sa mai fii in stare )