vand lansete si mulinete feeder
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand lansete si mulinete feeder
Se vand urmatoarele:
2 x Lanseta Browning Ambition Feeder 3.9m
Lanseta Browning Ambition Feeder 3.9 m este o lanseta de tip feeder fabricata din carbon. Lungimea totala al acestui tip de lanseta este de 3.9 m, iar lungimea stransa e de 1,37 m. Greutatea acestei lansete este de 365 g. Acest tip de lanseta de carbon are 3+2 tronsoane.
- 2 x Mulineta Browning Syntec Force Xtreme Feeder
Mulineta Browning Syntec Force Xtreme Feeder este o mulineta al carei corp este construit
integral din grafit si tamburul este din aluminiu. Capacitatea tamburului este de 150 m, daca se utilizeaza un fir cu diametrul de 0.30 mm. Raportul de recuperare al acestei mulinete este de 4.9:1.
Pret ansamblu lanseta/mulineta 300 ron.
2 x Lanseta Browning Ambition Feeder 3.9m
Lanseta Browning Ambition Feeder 3.9 m este o lanseta de tip feeder fabricata din carbon. Lungimea totala al acestui tip de lanseta este de 3.9 m, iar lungimea stransa e de 1,37 m. Greutatea acestei lansete este de 365 g. Acest tip de lanseta de carbon are 3+2 tronsoane.
- 2 x Mulineta Browning Syntec Force Xtreme Feeder
Mulineta Browning Syntec Force Xtreme Feeder este o mulineta al carei corp este construit
integral din grafit si tamburul este din aluminiu. Capacitatea tamburului este de 150 m, daca se utilizeaza un fir cu diametrul de 0.30 mm. Raportul de recuperare al acestei mulinete este de 4.9:1.
Pret ansamblu lanseta/mulineta 300 ron.
Re: vand lansete si mulinete feeder
Pentru cine cumpara tot pachetul se adauga bonus o husa pentru lansete cu buzunar lateral pentru minciog si umbrela.
Accept si schimburi cu scule de crap sau feeder.
Accept si schimburi cu scule de crap sau feeder.
am vazut ca ai luat recent un set care continea si lansetele; nu-l vinzi integral ?
pot sa te intreb si de ce il vinzi asa repede?
Ai MP.tomysro scrie:am vazut ca ai luat recent un set care continea si lansetele; nu-l vinzi integral ?
Pentru cine cumpara tot pachetul pretul scade la 550 ron si husa ramane cadou.
un nr de te.l??
O mulineta s-a dat. Au mai ramas lansetele si o mulineta. Pret pachet 400 ron. Husa ramane bonus pentru cine le cumpara pe toate.
- Enache Claudiu
- membru activ
Lansetele sunt bune şi pt Dunăre?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Eu le-am folosit in principal la Dunare .
Pachet vandut. Se poate inchide. Multumesc