HAKUYO CARP MTX9 - 5 bucati pret 500 lei pret valabil pana se retrag de la vanzare, in caz ca nu se vandButaru Gabriel scrie:HAKUYO CARP MTX9 ( 3,60m - 3,5 Lbs ) 3 segmente model camuflaj - 5 Bucati pret 550 lei
HAKUYO CARP MTX9 + HAKUYO POSEIDON
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- Butaru Gabriel
- Veteran
Re: HAKUYO CARP MTX9 + HAKUYO POSEIDON
- Butaru Gabriel
- Veteran
Mulinetele rezervate pana marti 15-01-13
- Butaru Gabriel
- Veteran
HAKUYO CARP MTX9 - 5 bucati pret 500 lei pret valabil pana se retrag de la vanzare, in caz ca nu se vand
3 Bucati HAKUYO POSEIDON 3 m , carbon 2 segmente, actiune 100- 250 gr, 7 inele, plecare 40, varf 16- + 2 lansete Cormoran Seacor Power Surf 3,9m - se poate folosi ca spod, arata ca noi - PRET 300 LEI ( 3 Bucati HAKUYO POSEIDON + 2 lansete Cormoran Seacor Power Surf 3,9m )
3 Bucati HAKUYO POSEIDON 3 m , carbon 2 segmente, actiune 100- 250 gr, 7 inele, plecare 40, varf 16- + 2 lansete Cormoran Seacor Power Surf 3,9m - se poate folosi ca spod, arata ca noi - PRET 300 LEI ( 3 Bucati HAKUYO POSEIDON + 2 lansete Cormoran Seacor Power Surf 3,9m )
salut ai MP
- Butaru Gabriel
- Veteran
Cred ca toate persoanele dupa acest site care au topic deschis la vanzari au MP de la tine si doar atat.elcojo scrie:salut ai MP
esti aici sa.ti vinzi marfa sau sa ma pupi in cur ca nu inteleg....?????.....oamenii aici isi pun in vanzare marfa, unii o vand, altii mai putin,sper asa sa fie cazul tau.Nu inteleg de unde preocuparea ta de a stii ce si de unde cumpar eu ? E treaba mea stric personala si tie ca si altora probabil am facut oferte in ideea de a o alege pe cea mai buna asta pt ca situ-ul in sine iti de posibilitatea sa cantaresti ofertele sa le analizezi si sa iei decizia cea mai buna.Probabil tu cand cumperi pui botul din prima de aici si concluzia mea dc iti vinzi tu marfa,pt ca asa ai facut si nu esti multumit de ea.Deci taty daca vrei sa cumpere omul de la tine intampina.l cu o oferta care merita nu cu preocupari analitice care te fac de c***t.Ti.am facut o oferta mai mult decat ok era mai simplu sa.mi spui DA sau NU dar pt unii care stiu sa,si vanda marfa e greu.Deci te rog ”vanzatorule” lasa.ma in pace ca sunt satul de fraierii care pierd timpul aiurea........DE BANII MEI F...T CE VREAU
si inca ceva userul ICTOR poate confirma ca am cumparat mulinetele de la el acum o sapt asta asa pt cultura ta generala cu baiatul m.am inteles la pret omul e super ok si uite asa si.a vandut marfa......in schimb tu in loc sa vb ca omul cu mine ca nu ti,am facut absolut nimik cumetre, ti.am facut o oferta de bun simt adica de la 450 ron ceruti de tine eu am zis 400 sa stie lumea despre ce vb ca tu de esti ala ”interesant ” sau scuza.ma interesat sa.ti vinzi marfa
- Butaru Gabriel
- Veteran
SA TE PUPE CINE TE-A EDUCAT SI SA F...I TOT LA FEL !elcojo scrie:esti aici sa.ti vinzi marfa sau sa ma pupi in cur ca nu inteleg....?????.....oamenii aici isi pun in vanzare marfa, unii o vand, altii mai putin,sper asa sa fie cazul tau.Nu inteleg de unde preocuparea ta de a stii ce si de unde cumpar eu ? E treaba mea stric personala si tie ca si altora probabil am facut oferte in ideea de a o alege pe cea mai buna asta pt ca situ-ul in sine iti de posibilitatea sa cantaresti ofertele sa le analizezi si sa iei decizia cea mai buna.Probabil tu cand cumperi pui botul din prima de aici si concluzia mea dc iti vinzi tu marfa,pt ca asa ai facut si nu esti multumit de ea.Deci taty daca vrei sa cumpere omul de la tine intampina.l cu o oferta care merita nu cu preocupari analitice care te fac de c***t.Ti.am facut o oferta mai mult decat ok era mai simplu sa.mi spui DA sau NU dar pt unii care stiu sa,si vanda marfa e greu.Deci te rog ”vanzatorule” lasa.ma in pace ca sunt satul de fraierii care pierd timpul aiurea........DE BANII MEI F...T CE VREAU
Ultima oară modificat 14 Ian 2013, 23:05 de către Butaru Gabriel, modificat 1 dată în total.
- Butaru Gabriel
- Veteran
Ai zis 400 pentru 4 bucati de unde ai scos cu 450, iar cand ti-am cerut nr de telefon ai disparut ca magarul in ceataelcojo scrie:si inca ceva userul ICTOR poate confirma ca am cumparat mulinetele de la el acum o sapt asta asa pt cultura ta generala cu baiatul m.am inteles la pret omul e super ok si uite asa si.a vandut marfa......in schimb tu in loc sa vb ca omul cu mine ca nu ti,am facut absolut nimik cumetre, ti.am facut o oferta de bun simt adica de la 450 ron ceruti de tine eu am zis 400 sa stie lumea despre ce vb ca tu de esti ala ”interesant ” sau scuza.ma interesat sa.ti vinzi marfa
Daca vrei, ne putem intalni maine la metrou Timpuri Noi pentru Poseidon. Iti ofer 200 lei pe cele 3 bucati (fara bonus ca nu ma tenteaza) si asta numai daca-mi plac (se preteaza la ce am eu nevoie). Sa nu fiu inteles gresit: le cumpar in banii astia numai daca se preteaza gusturilor mele. Pe privat ti-am oferit 150 pe doua bucati (nu am stiut ca ar fi 3 de vanzare). Telefonul meu ar trebui sa-l mai ai, daca nu, spune-mi si ti-l mai trimit din nou.
Bucuresti
- Butaru Gabriel
- Veteran
Intreg pachetul ajunge maine la Tunoi, nu ati fost hotarat, baiatul mai are 3 Poseidon.eugenf scrie:Daca vrei, ne putem intalni maine la metrou Timpuri Noi pentru Poseidon. Iti ofer 200 lei pe cele 3 bucati (fara bonus ca nu ma tenteaza) si asta numai daca-mi plac (se preteaza la ce am eu nevoie). Sa nu fiu inteles gresit: le cumpar in banii astia numai daca se preteaza gusturilor mele. Pe privat ti-am oferit 150 pe doua bucati (nu am stiut ca ar fi 3 de vanzare). Telefonul meu ar trebui sa-l mai ai, daca nu, spune-mi si ti-l mai trimit din nou.
fratica” mi,ai cerut nr de tel la ora 13......eram si eu la munca ca unii mai si muncesc......ma ierti ca nu am fost promt cum sperai dar 5-6 ore e o intarziere mare ce.i drept.......hai lasa.ma in pace
- mariusterik
- senior
Mai ai cele 2 cormoran?
All I need is a stick,a string and a needle,then let the fish come!
Enjoy Fishing Club Romania
Enjoy Fishing Club Romania
M-am "suparat" si am comandat pe net 4 lansete noi dedicate scopului meu. Iti doresc vanzare buna si grabnica la restul echipamentului.Butaru Gabriel scrie:Intreg pachetul ajunge maine la Tunoi, nu ati fost hotarat, baiatul mai are 3 Poseidon.eugenf scrie:Daca vrei, ne putem intalni maine la metrou Timpuri Noi pentru Poseidon. Iti ofer 200 lei pe cele 3 bucati (fara bonus ca nu ma tenteaza) si asta numai daca-mi plac (se preteaza la ce am eu nevoie). Sa nu fiu inteles gresit: le cumpar in banii astia numai daca se preteaza gusturilor mele. Pe privat ti-am oferit 150 pe doua bucati (nu am stiut ca ar fi 3 de vanzare). Telefonul meu ar trebui sa-l mai ai, daca nu, spune-mi si ti-l mai trimit din nou.
Bucuresti
- Butaru Gabriel
- Veteran
5 Muline Okuma Powerliner 865 model vechi maner inox revin la vanzare, restul valabil