Nu aruncati banii degeaba
Moderatori: gor965, florentiniuga
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Nu aruncati banii degeaba
Intrebare : Ati incercat pentru prima data un magazin on-line si s-au dovedit neseriosi. Daca dupa o saptamana vedeti ceva produse care va intereseaza si nu le gasiti decat acolo, mai incercati odata? Chiar daca si altii se vaita de serviciile lor?
Concret, nu am tinut cont de cele scrise mai sus de catre altii si am facut o comanda de 4 produse diferite, dintre care 2 articole de imbracaminte, la Sip Carp. M-au sunat sa ma convinga ca nu corespund masurile si ca ar fi bine sa accept XXL in loc de L. Ce ma faceam daca nu vedeam cu ochii mei cu doua zile inainte, exact masura L si stiam ca este perfect corespunzatoare? Dupa ce le-am spus ca stiu exact produsul si masurile, mi-au argumentat ca de fapt nu mai au decat XXL (desi figura pe stoc si L)! Adica vroiau sa mi le bage pe gat.
De aceea ma intreb : oare dupa un asemenea tratament, va mai avea clientul incredere sa revina? Eu... NU!
Sip Carp - STOP JOC!
Concret, nu am tinut cont de cele scrise mai sus de catre altii si am facut o comanda de 4 produse diferite, dintre care 2 articole de imbracaminte, la Sip Carp. M-au sunat sa ma convinga ca nu corespund masurile si ca ar fi bine sa accept XXL in loc de L. Ce ma faceam daca nu vedeam cu ochii mei cu doua zile inainte, exact masura L si stiam ca este perfect corespunzatoare? Dupa ce le-am spus ca stiu exact produsul si masurile, mi-au argumentat ca de fapt nu mai au decat XXL (desi figura pe stoc si L)! Adica vroiau sa mi le bage pe gat.
De aceea ma intreb : oare dupa un asemenea tratament, va mai avea clientul incredere sa revina? Eu... NU!
Sip Carp - STOP JOC!
MARE ATENTIE!!!valetro scrie:Ce parere aveti de taxa de curierat dubla(dus-intors),pe care o percepe firma Cargus pentru comenzile de la Carpio?Altceva nu pot sa reprosez firmei Carpio,doar taxa asta maaaare!!!! de curierat
Firmele de curierat rapid taxeaza de 2 ori, odata pe expeditor si odata de destinatar.
Un transport cat ar fi de mic si orice destinatie, pleaca de la cel putin 40 de lei, unde mai pui ca daca nu te-a gasit acasa iti majoraeaza tariful cu 50 la suta...( cica , a facut 2 drumuri). Am patit-o cu un colet de 100 de grame, livrat din Costanta. Piesa facea 100 de lei, la care vroiau 60 (40 + 20 )de lei transportul... noroc ca m-am infuriat si am refuzat.
Firma de tepari Fancourier.
Geo968 scrie:MARE ATENTIE!!!valetro scrie:Ce parere aveti de taxa de curierat dubla(dus-intors),pe care o percepe firma Cargus pentru comenzile de la Carpio?Altceva nu pot sa reprosez firmei Carpio,doar taxa asta maaaare!!!! de curierat
Firmele de curierat rapid taxeaza de 2 ori, odata pe expeditor si odata de destinatar.
Un transport cat ar fi de mic si orice destinatie, pleaca de la cel putin 40 de lei, unde mai pui ca daca nu te-a gasit acasa iti majoraeaza tariful cu 50 la suta...( cica , a facut 2 drumuri). Am patit-o cu un colet de 100 de grame, livrat din Costanta. Piesa facea 100 de lei, la care vroiau 60 (40 + 20 )de lei transportul... noroc ca m-am infuriat si am refuzat.
Firma de tepari Fancourier.
eu am primit prin fancurier in constanta un colet din bistrita dar nu am platit nimic in plus decat cei 16 lei specificati si pe site-ul respectiv. intr-adevar a trebuit sa ma duc sa ridic personal coletul pt ca nu au binevoit sa il livreze acasa si l-ar fi returnat 100% FARA SA INCERCE SA-L LIVREZE...deci profesionalism 0! dar pretul exagerat de care spui tu nu pare a fi real decat daca era o suprataxa a magazinului din CT, altfel intra si pe site la fancurier si vezi tarife..
sustin ce zice saryi nu am avut nicoidata probleme cu Fancourier in schimb Cargus costa aproape dublu si ajung si cu o intarziere considerabila. Can l-am intrebat pe nenea de la cargus de ce au intaziat mi-a zis ca nu reusesc sa faca fata la comenzi si in loc sa imi aduca pachetul la usa mi-au zis sa vin eu pe o strada din apropiere ca altfel il prindea noaptea cu coletele nedistribuite
-------------------------------
InsaneCarpTeam
InsaneCarpTeam
Da am 13 ani acuma . Ce importanta are? crd ca ma-am prins destul de rpd de pescuit si pescuiesc la musca , vobler,lingurita,pluta si fund.gor965 scrie:Glumesti...sau chiar ai 12 ani cat ti-ai trecut in profil !!!tudorabr scrie:...........................un sfat pt incepator NU VA LUATI UNDITE DIN 2 SAU MAI MULTE BUCATI LUATI_VA EXTENSIBILE!!!!!!!!! sfatu meu treaba voastra
Tinere ,da-mi doua argumente ptr. care lumea sa ia de bun sfatul tau ! Unul il stiu ...avantajul la trasport este in favoarea telescopicelor ! Il astept pe-al doilea !tudorabr scrie:Da am 13 ani acuma . Ce importanta are? crd ca ma-am prins destul de rpd de pescuit si pescuiesc la musca , vobler,lingurita,pluta si fund.gor965 scrie:Glumesti...sau chiar ai 12 ani cat ti-ai trecut in profil !!!tudorabr scrie:...........................un sfat pt incepator NU VA LUATI UNDITE DIN 2 SAU MAI MULTE BUCATI LUATI_VA EXTENSIBILE!!!!!!!!! sfatu meu treaba voastra
-
- VIP+++
Domle,de evitat matritele alea mai bune cum am spuseu...
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
-
- VIP+++
sau din cartof cum azis domnu de submine
-
- VIP+++
si nu dati banipe toate facatorile
Mai nenea Steriade de ce nu pui bre postarile la un loc ? Aaaaa... am uitat , pi la voi pi la Vaslui triaba mergi incet , incetisor si pi loc , asa si cu matale .
-
- VIP+++
domle,Vali nati vazut ca domn cu matrit vrea set nuseparat?!?
si este o problema ca vind set???gogu steriade scrie:domle,Vali nati vazut ca domn cu matrit vrea set nuseparat?!?
doar si cartofii tai se vind la sac ,nu?
crap.ro
-
- VIP+++
Eu nu fac din cartof domnu eugen face .eu din caramida refractara am auzit Din ce material sint matrite.?:-w
aliaj de aluminiu, vezi ca la respectivul anunt era si o adresa (a producatorului) , gasesti acolo mai multe deatalii
crap.ro
- police carp team
- junior
SALUARE !Vreau sa va spun ca si eu am intalnit bete contrafacute lipsa stantei cu S de pe toate inelele ,dar de altfel este identica cu originalul.Va sfatuiesc ca atunci cand va cumparati bete de la SHIMANO sa va uitati la inele,nu de alta dar nu sunt ieftine