="nagy victor"]
Nu stiu la care asociatie esti legitimat , dar stiu sigur ca singura taxa care se plateste in plus fata de cotizatia anuala la a.j.v.p.s. Bihor este taxa de pescuit in prohibitie pe lacurile asociatiei . NUeste obligatorie !Daca achiti taxa de 50 ron ai dreptul sa pescuiesti pe ori care din cele 5 lacuriin perioada prohibitiei . Pe scurt ; platesti 50 ron pescuiesti doua luni . Cu banii adunati se repopuleaza lacurile imediat ce se incheie prohibitia .
Aceste informatii se pot verifica la sediul A.J.V.P.S. Bihor

[/quote]
Nu crezi ca s-ar verifica mai bine pe balta? Care vrei matale din ele !
Va plac gogosile domnule Nagy ? Sa va fie de bine daca va plac ca noi unii nu mai "servim "de mult !Iar daca cumva ne ademeniti in calitate de "vanzator",va rugam "plimbati ursu" dincolo la sectiunea "reclame" !Zicea unul ca "avocatul diavolului nu poate fi decat un dracusor" si vai ce dreptate putea avea !Va invit "pe privat" la amanunte si detalii ca s-o mai dezvoltam un pic poate devine nitel "majora" buba ! Nu incerc sa "fiu avocatul" nimanui aici ci doar doresc sa prezint sau sa comentez niste aspecte care oricum ati lua-o nu sunt "la locul lor"!Cititi, va rog,mai atent ca sa intelegeti si "talcul" care poate si fi mascat nitel !Cat despre repopularea aia "repopularea 50 lei" numai dumneata o vezi si o sustii(eventual cu inca cativa "interesati si ingroziti ca numarul pescarilor la ajvps bh scade drastic de la an la an !).Numai continuindu-se asa poate sa ramana acolo numai "clanul de favorizati ai vremurilor".De la "marele scandal cu despartirea" ,de acum cativa ani in urma, se tot alege graul de neghina in pescuitul bihorean si de la an la an pescarul bihorean se lumineaza si bate linistit la usa asociatiilor private (nici nu prea conteaza care ! )Iar de le ai "asa de bine" cu ajvpseul bh ne poti spune cati membri cotizanti 100%(stii matale prostii aia de platesc integral !),sunt acolosi cati sunt "cu reduceri" da te rog asa nitel mai documentat "din registru" nu din cap? Iar mai apoi fii corect si lamureste-o si pe aialalta adica :cati din cei cu reduceri sunt pensionari,elevi si studenti si cati sunt "PENSIONARI DE FAVORITISME" LA AJVPS BIHOR ? Te rog nu ma lua cu "asociatia la care sunt legitimat" atata timp cat in discutie este "asociatia pe care o cunosc de mai bine de 35 de ani(si pot proba asta cu acte !). Sa ajunga omul la batranete sa-si dea seama ca a bagat an de an banii intr-un sac fara fund "o viata de om de musai" ca n-avea alta optiune? Trebuia neaparat sa ma mut ca sa vad hotia si incorectitudinea ?Cu ce trofee se poate lauda vreun pescar bihorean prinse pe baltile alea repopulate "in draci" an de an asa cum zici ? Cati crapisti ,care sunt intradevar de soi,de pe siteul asta stiu macar numele uneia din cele 5 "BALTI FANTOMA" ale ajvps bh ?DAR NU TE SUPARA STIU TOTI DE UNA SINGURA DIN VESTUL TARII,SI O POMENESC MEREU NUMAI SA CITESTI PE AICI CARE DIN PACATE NU ARE NICI O LEGATURA CU CEI CE MATALE VREI SA-I SUSTII(ajvps bh) !E privata bade si o stie toata tara -LIVADA !
Este regretabil ca din banii cei multi ai pescarilor bihoreni,ani de zile peste 4500 de insi, nu s-a putut popula si pazi o balta ca sa nu fim "de tot rasul lumii".Miliarde de lei s-au dus "in gaura" si ajungem sa ne amagim cu 300 kg de peste deversati acun 3 ani in centrul orasului , in fata tv-ului ? Pana unde cred unii ca poate merge meschinaria ?
Ia zi frate sa stie tot poporu care sunt preturile la asociatiile bihorene? Sa-l vedem si noi pe ala care are "burta mai mare si haleste mai mult"? De esti asa bun poti sa ne spui si noua , fiecare asociatie cate "suflete" aduna si cam care-i tendinta reala ? Ca te vazui interesat sa lamuresti niste aspecte legat de "asociatii" SI PROBLEME !
Pai domnule pescar sa stii ca este tare bun titlul asta "O PROBLEMA" si "Iaca ni" ca nu sunt "of topic" decat doar prin faptul ca "SUNT PREA MULTE PROBLEME" discutate la "O PROBLEMA" deodata !
PS
Si vai pretene ce tare-as vrea sa te prind la o cafea "pe centru" sa-ti mai zic cateva si ca sa fii sigur ca te inseli amarnic ! Ori te lasi amagit usor ori esti unul din "ei" cu numele nitel schimbat !Baga-te mai adanc in problema numai frate si ti-oi spune atatea de nu le poti duce !In cateva zile de le am mai libere te "servesc" cu mare placere !