Ajutor pt achizitionarea unei lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Ajutor pt achizitionarea unei lansete
Azi am reusit in sfarsit sa pun mana pe noile mele lansete Fox warrior s 3,90m 3,5lbs.Am simtit o dragoste la prima vedere:).Sunt foarte incantat de felul cu se prezinta fizic....dar mai asteptam inca putin si le vine si lor randu sa treaca la treaba,si peurma voi putea da un rezultat final in privinta acestor lansete.Transportu a decurs in maxima siguranta dar oricum nu cred ca puteau patii ceva ca erau bagate intr-un tub de carton foarte,foarte gros.Asa gros incat dupa ce am scos lansetele din el am incercat sa il indoi urcanduma cu picioarele pe el, si credetima ca m-am hotarat sa il pun la gunoi asa intrg pt ca nu am putut sa il indoi.Care vor sa isi cumpere aceste lansete le recomand cu multa incredere.HAIDE PRIMAVARA.
Chertes Octavian < C&R >
- max-carpfishing
- membru activ
Off Topictavii83 scrie:Azi am reusit in sfarsit sa pun mana pe noile mele ....Am simtit o dragoste la prima vedere:).Sunt foarte incantat de felul cu se prezinta fizic..
Aceasi senzatie am avut-o si eu in urma cu cativa ani...cand m-am urcat intr-o Alfa Romeo
Cum am mai spus...Sa le stapanesti sanatos si ai fire intinse cu ele.
- remenyialin
- utilizator
Pentru tavii83 . Si eu mi-am luat 3 buc Fox Warrior 3.5 lbs , si exact ca si tine am simtit o "dragoste la prima vedere" . Tu ce mulinete vei pune pe aceste bete? , ca eu mai trebuie sa-mi achizitionez mulinetele. Oricum daca ne rezumam la ceea ce gaseam in magazinul de pescuit din oras , precis ne alegeam cu ceva chinezarie si la un pret mare , asa ca pentru suma modica de 324 lei eu zic ca merita sa va achizitionati aceasta lanseta decat sa dati 200 lei pe ceva chinezarie.
tavii83 scrie:Azi am reusit in sfarsit sa pun mana pe noile mele lansete Fox warrior s 3,90m 3,5lbs.Am simtit o dragoste la prima vedere:).Sunt foarte incantat de felul cu se prezinta fizic....dar mai asteptam inca putin si le vine si lor randu sa treaca la treaba,si peurma voi putea da un rezultat final in privinta acestor lansete.Transportu a decurs in maxima siguranta dar oricum nu cred ca puteau patii ceva ca erau bagate intr-un tub de carton foarte,foarte gros.Asa gros incat dupa ce am scos lansetele din el am incercat sa il indoi urcanduma cu picioarele pe el, si credetima ca m-am hotarat sa il pun la gunoi asa intrg pt ca nu am putut sa il indoi.Care vor sa isi cumpere aceste lansete le recomand cu multa incredere.HAIDE PRIMAVARA.
Sa le pescuiesti sanatos!
Cred ca ai gresit cand ai aruncat tubul la gunoi, mai ales daca spui ca este foarte gros si nu se indoaie.
Peste ceva timp vei dori sa vinzi lansetele si poate iti va trebui acest tub.
Parerea mea.
- Allen Besnovich
- Veteran
L-ai incurajat..........corsaru scrie:tavii83 scrie:Azi am reusit in sfarsit sa pun mana pe noile mele lansete Fox warrior s 3,90m 3,5lbs.Am simtit o dragoste la prima vedere:).Sunt foarte incantat de felul cu se prezinta fizic....dar mai asteptam inca putin si le vine si lor randu sa treaca la treaba,si peurma voi putea da un rezultat final in privinta acestor lansete.Transportu a decurs in maxima siguranta dar oricum nu cred ca puteau patii ceva ca erau bagate intr-un tub de carton foarte,foarte gros.Asa gros incat dupa ce am scos lansetele din el am incercat sa il indoi urcanduma cu picioarele pe el, si credetima ca m-am hotarat sa il pun la gunoi asa intrg pt ca nu am putut sa il indoi.Care vor sa isi cumpere aceste lansete le recomand cu multa incredere.HAIDE PRIMAVARA.
Sa le pescuiesti sanatos!
Cred ca ai gresit cand ai aruncat tubul la gunoi, mai ales daca spui ca este foarte gros si nu se indoaie.
Peste ceva timp vei dori sa vinzi lansetele si poate iti va trebui acest tub.
Parerea mea.
C.S. OLTENIA FISHING
Pt remenyalin:momentan le voi echipa cu mulinetele banax helicin 5600 nf de care sunt foarte multumit la cum isi fac treaba.Unde ai gasit tu lansetele astea la 324 lei?.
Pt corsaru.Aceste lansete sigue la voi tine cam 2,3 ani ,iar in acest timp nu prea aveam loc sa pastrez tubu de carton pt ca stau la bloc.
Pt corsaru.Aceste lansete sigue la voi tine cam 2,3 ani ,iar in acest timp nu prea aveam loc sa pastrez tubu de carton pt ca stau la bloc.
Chertes Octavian < C&R >
tavii83 scrie:Pt remenyalin:momentan le voi echipa cu mulinetele banax helicin 5600 nf de care sunt foarte multumit la cum isi fac treaba.Unde ai gasit tu lansetele astea la 324 lei?.
A fost o simpla parere, faptul ca locuiesti la bloc este un mare dezavantaj pentru pescarul la crap.
Sunt fericit in acest sens, locuiesc la casa si am o incapere speciala pentru pastrarea echipamentului.
Respect!
- remenyialin
- utilizator
Da cat ai dat pe o lanseta tavii83?
- remenyialin
- utilizator
Acum vad ca s-au scumpit la 395.
- max-carpfishing
- membru activ
Cine imi masoara si mie inelul de 40 de pe o lanseta warrior s ?...exterior inclusa rama metalica,fara rama(doar pastila) si interiorul lui...daca aveti un subler,m-ar interesa si grosimea pastilei ceramice.Multumesc.
PS:Am uitat...ce culoare are pastila?
Am facut comanda exact inainte cu o zi sa le scumpeasca la 395.Atuncea erau 355.remenyialin scrie:Da cat ai dat pe o lanseta tavii83?
Chertes Octavian < C&R >
- remenyialin
- utilizator
Eu ma refeream la pretul fara transport, ca eu de exemplu am comandat 3 si am platit 1000 lei. Am platit 25 lei transporul.
355 de lei a fost pretul unei lansete(fara cei 25 lei de transport).De la 324 lei a scumpitu la 355 (pretu acesta a tinut aproximativ o saptamana) dupa care a scumpito la pretu actuala de 395.Se mai gasesc inca la unele magazine online si la suma de 360 lei.Asta probabil pana ce vor primi stocuri noi pe anul 2013.
Chertes Octavian < C&R >
- max-carpfishing
- membru activ
Ba da ce bulangi ofticati sunteti unii de pe topicul asta...max-carpfishing scrie:Cine imi masoara si mie inelul de 40 de pe o lanseta warrior s ?...exterior inclusa rama metalica,fara rama(doar pastila) si interiorul lui...daca aveti un subler,m-ar interesa si grosimea pastilei ceramice.Multumesc.
max-carpfishing scrie:Ba da ce bulangi ofticati sunteti unii de pe topicul asta...max-carpfishing scrie:Cine imi masoara si mie inelul de 40 de pe o lanseta warrior s ?...exterior inclusa rama metalica,fara rama(doar pastila) si interiorul lui...daca aveti un subler,m-ar interesa si grosimea pastilei ceramice.Multumesc.
de ce spui asta?
Chertes Octavian < C&R >