cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Salut Mada ! Faine poze, mai ales cele de pe pagina anterioara ... pacat ca pagina anterioara ramane deseori necitita.
La "Macul Rosu" bagam niste beri reci care sa ne mai ostoiasca arsita si sa ne mai spele praful de pe grumaz. ...acolo, langa gardul albastru ... si mi se pareau rupte din Europa occidentala.
La "Macul Rosu" bagam niste beri reci care sa ne mai ostoiasca arsita si sa ne mai spele praful de pe grumaz. ...acolo, langa gardul albastru ... si mi se pareau rupte din Europa occidentala.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Super pozele,Mada,sincer ai redeschis ,,niste''pofte....pffff ...un dor.... .Si daca tot ai deschis anul cu poze din delta,ma conformez si eu,in zilele acestea friguroase si anoste,amagind anotimpul si pe mine cu niscaiva poze de anul trecut ,de pe bratul Sf.Gheorghe,din expeditia de 10zile a fratelui meu.
Apropo de bere Sincer sa fiu.. acolo la macul rosu m-am linistit... dupa emotia drumului,si raliul facut ( ma tineam dupa unii din brasov.. baietii stiau drumul si erau cu 4x4) .. deabea atunci am simtit o mica parte din linistea pe care mi-o doream , ramane anul asta.. cand sunt acasa si am mai mult timp sa ma pregatesc .. sa visez !
Ce mai gasesc si eu mai pun.. alea cu tabara sunt duse.. cu pescuitul din barca la fel... capturile oricum nu ele erau motivul pozelor ! ...
Sebastian!!! Ma duc sa imi cumpar peste... Mi-ai facut o pofta .. criminala , si eu nu prea ma omor cu pestele... Dar ma duc la pescarie...
DUTE,DUTE!! ....si tu ai ,,bagat''o pofta in mine,dar mai putin de peste,ci mai degraba, si din plin ,de fratele meu, DAN,MARE BOIER,MARE CARACTER!!!...Inca un pic de ,,clatire''-tot de anul trecut...madmanwr scrie:Sebastian!!! Ma duc sa imi cumpar peste... Mi-ai facut o pofta .. criminala , si eu nu prea ma omor cu pestele... Dar ma duc la pescarie...
- darthfather
- senior
Ce va place la pescuitul asta nu stiu?Stati plecati atatea zile din oras,beti, mancati ,va deconectati,bagati bani in scule,momeala,benzina etc......nu va inteleg!!!!!!!!!!!!!!! Si cand ajungeti acasa va ganditi deja la urmatoarea partida de pescuit.asta e boala incurabila oameni buni.......Firar a dracului de iarna ca lunga mai e......Nici nu va salut!!!! Salut !
NU ne place,dar suntem masochisti. ..deci te trec pe lista?!?darthfather scrie:Ce va place la pescuitul asta nu stiu?Stati plecati atatea zile din oras,beti, mancati ,va deconectati,bagati bani in scule,momeala,benzina etc......nu va inteleg!!!!!!!!!!!!!!! Si cand ajungeti acasa va ganditi deja la urmatoarea partida de pescuit.asta e boala incurabila oameni buni.......Firar a dracului de iarna ca lunga mai e......Nici nu va salut!!!! Salut !
- darthfather
- senior
Dupa ce a-ti bagat pozele astea parca, a-ti bagat cutitul, si cu peisajele astea, l-ati rasucit.......OF....OF...OFFF.Ma duc sa ma cert cu nevasta-mea!! Nici nu va salut .Salut!
Si inca un mic set[asa de certat(cu) nevestele...care are...noroc are ]
Stau ca pe ace zilele astea.. Ma bate gandu ` sa scot trusa de linguri si sa plec in cautarea unor marlite , si asa sunt in CM dar am o mare problema cu locatia... raceala nu imi permite sa stau prea mult,o sa vad pe aici pe langa "casa" ce gasesc ! gen lunca sau 6 martie ..ar mai fii si jurilovca..unde pot cauta chiar si niste bibani Amintirea deltei imi da putere sa merg mai departe.. si cum in anul asta nu am gustat o tuica fiarta pe malul apei.. nu pot sa rezist.. o comit ! Si subscriu la cele scrise mai sus de tine sebastian.. mare om d-nul Dan, e un motiv in plus sa ma intorc la chilia , pe langa aventura in sine..drumul , si toate cele , multumita lui sorin , cred ca doar chilia ma mai poate satisface !! liniste si frumusete virgina.. si cui nui plac virginele? )))
[repet ] DUTE MADA,DUTE,uite te ajut si eu cu un ,,mic''imbold ..si incep cu unul muzical
http://youtu.be/leBntHKbRBM
si continui cu-
http://youtu.be/leBntHKbRBM
si continui cu-
Bravo tie, Sebastian, pentru ca ai avut sansa sa ai parte de acele zile minunate!
Ce locuri minunate avem in tara aceasta, Dom'le!!!
Cat am stat in Tulcea am batut Delta "la rame" si am o groaza de amintiri minunate despre saptamanile petrecute pe malul apei. Daca nu s-ar fi braconat nebuneste Delta ... eram acum cei mai tari din Europa si se umpleau si localnicii de bani din turism. Dar acum nu au nici macar din ce sa traiasca (plasele goale nu tin de foame), ce sa mai vorbim de turism!!!
Este bine ca mai sunt "bolnavi" ca noi care vrem relaxare si nu pun mare pret pe cantitatile de peste aduse la mal.
Daca imi ajuta Dumnezeu poate mai ajung si eu anul acesta prin Delta.
Va doresc la toti iarna usoara si cat mai scurta!
Respect
Ce locuri minunate avem in tara aceasta, Dom'le!!!
Cat am stat in Tulcea am batut Delta "la rame" si am o groaza de amintiri minunate despre saptamanile petrecute pe malul apei. Daca nu s-ar fi braconat nebuneste Delta ... eram acum cei mai tari din Europa si se umpleau si localnicii de bani din turism. Dar acum nu au nici macar din ce sa traiasca (plasele goale nu tin de foame), ce sa mai vorbim de turism!!!
Este bine ca mai sunt "bolnavi" ca noi care vrem relaxare si nu pun mare pret pe cantitatile de peste aduse la mal.
Daca imi ajuta Dumnezeu poate mai ajung si eu anul acesta prin Delta.
Va doresc la toti iarna usoara si cat mai scurta!
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!