trebui sa pui in dip-uri 50mll de tuica sau palinca si o sa mearga,dar il amesteci foarte bine si nu opui mereu doar o datavictoricarpteam scrie:am folosit cel de ciocolata si mi se pare ca e prea tare sau are ceva ce schimba bila in apa, la cele fara dip prindeam , la cele dipuite nici vorba, asa ca am stat si m-am gandit si cred ca are ceva legat de ph-ul din apa, pe franza si anglia spuneau cei de la dinemite baits ca merg f bine dipurile , in schim pe apele din italia nu e chiar asa. nu stiu ce sa zc, eu nu le dipuiesc, deocamdata pana o sa descopar care e motivul.nu stiu ce sa zicincearca. simbata si duminica se tine carpitaly , o expo dedicata carpfishing si catfishing, si sunt prezenti si cei de la dinamite baits, o sa intreb sa vad ce zic si ei.ai folosit pop-up fosforescente de la ei? iti plac?
Boilies Dinamite Baits
Moderator: florentiniuga
- adrianionita
- junior
Re: Boilies Dinamite Baits
- adrianionita
- junior
foloseste red fish de 20 condimentate bagate in dip de carne
- adrianionita
- junior
mai oameni buni cand cumparati produsul di magazin stringetil putin in mana si va dati seama daca sunt proaspete sau nu ieu asa procedezsi functioneaza
- smecherache
- senior
salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite
- victoricarpteam
- membru activ
eu le folosesc de 2 ani, si nu am avut probleme cu ele, merg de minune,folosestele cu incredere, nu o sa iti para rausmecherache scrie:salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite
no kill&catch&release
- victoricarpteam
- membru activ
nu este o idee rea, am sa incerc sa vad cum reactioneaza, pe lacul care merg cel mai mult merge bine si asa nedipuitdar mai sunt zile cand fac mofturi, atunci o sa le dau reteta noua, poate pun botul. (bun pont)adrianionita scrie:foloseste red fish de 20 condimentate bagate in dip de carne
no kill&catch&release
- smecherache
- senior
multumesc mult!anul asta am sa ma bazez pe el in cateva partidevictoricarpteam scrie:eu le folosesc de 2 ani, si nu am avut probleme cu ele, merg de minune,folosestele cu incredere, nu o sa iti para rausmecherache scrie:salut,a pescuit cineva cu RED FISH?eu vreau sa le folosesc anul asta,am auzit ca sunt foarte bune!eu am dat cel mai mult cu source,cojite si dipuite si a mers foarte bine!precum si cele de la carping,la fel de prinzatoare!astept un raspuns de la pescari care le-au folosit nu din auzite
- CARPCOSTY21
- junior
hot demon si sk 30 sunt dintre cele mai bune,asta e parerea mea
Roata se învârte pentru toți...astăzi la mine,mâine la tine!!
Depinde pe ce lacuri pescuiesti,eu pescuiesc exclusiv dynamite baits,am toate gusturile de bile de la ei si l-am testat pe lacuri dar nu au toate acelasi rezultat pe acelasi lac.CARPCOSTY21 scrie:hot demon si sk 30 sunt dintre cele mai bune,asta e parerea mea
NO BEEEP....... NO PARTY
Pai ce sati zic..am folosit si eu boiliesuri deastea si miau fost de ajutor..am prins un crap de 5,4 Kg dar nu in Romania!!! Deci poti avea incredere!
the bestroberto scrie:Da i-mi cer scuze ca nu am specificat prefer Fresh Squid Octopus & Black Pepper si Hi Attract Squid & Octopus
- Allen Besnovich
- Veteran
white chocolate & coconut cream, a incercat cineva?
Vreau sa incep sezonul de pescuit cu acestea
Vreau sa incep sezonul de pescuit cu acestea
C.S. OLTENIA FISHING
- florinalin
- senior
vrei sa-l iei cu dulcegarii de la inceput?:)
Sunt si eu curios daca vor merge.........
Sunt si eu curios daca vor merge.........
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.
Eu le-am incercat anul trecut pe un lac unde aromele dulci si fructate merg bine,dar fara rezultate esceptionale.
NO BEEEP....... NO PARTY
- Matei Robert
- senior
Pentru o partida de 48h in primavara ce mi-ati recomanda ?
Zic sa va intreb pe voi eu nu am experienta deloc
Zic sa va intreb pe voi eu nu am experienta deloc