CONCURS DE PESCUIT
- toader nicolae
- Veteran
CONCURS DE PESCUIT
SE POATE SA ORGANIZEZE CINEVA UN CONCURS DE PESCUIT PENTRU UTILIZATORII SITEULUI CARE SA NU NECESITE CHELTUIELI PREA MARI SI SA POATA TOATA LUMEA SA PARTICIPE?????????
- IULIAN C
- carpZone team
Re: CONCURS DE PESCUIT
Da...dar nu la "Sectiunea filme"!!!toader nicolae scrie:SE POATE SA ORGANIZEZE CINEVA UN CONCURS DE PESCUIT PENTRU UTILIZATORII SITEULUI CARE SA NU NECESITE CHELTUIELI PREA MARI SI SA POATA TOATA LUMEA SA PARTICIPE?????????
Aici trebuia sa postezi:
Forum ‹ Competitii ‹ Crap si somn
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Qnyx
- Master Admin
Domnule Nicolae va rog sa ne spuneti in primul rand cate ceva despre dumneavoastra, de unde sunteti, etc....
Ca sa va raspund on topic, asa cum sugerati, un posibil concurs pentru utilizatorii forumului, va prezint urmatorul scenariu: Sa zicem ca sunteti membru al acestui forum si sunteti din Timisoara; concursul sa zicem ca se tine in Mangalia !!!!!!!!!!; indiferent de situatie, chiar daca taxa de participare ar fi zero, va trebui sa va platiti transportul, cazarea, mancarea, consumabilele pentru pescuit, accesorii, etc.......; daca sa zicem ca organizez acest concurs in perioada de vara, ei bine veti ajunge la niste sume impresionante. Ideea care vreau sa o subliniez este ca niciodata nu va participa toata lumea si niciodata cheltuielile nu vor fi prea scazute, daca gandim la nivel national.
Ca sa va raspund on topic, asa cum sugerati, un posibil concurs pentru utilizatorii forumului, va prezint urmatorul scenariu: Sa zicem ca sunteti membru al acestui forum si sunteti din Timisoara; concursul sa zicem ca se tine in Mangalia !!!!!!!!!!; indiferent de situatie, chiar daca taxa de participare ar fi zero, va trebui sa va platiti transportul, cazarea, mancarea, consumabilele pentru pescuit, accesorii, etc.......; daca sa zicem ca organizez acest concurs in perioada de vara, ei bine veti ajunge la niste sume impresionante. Ideea care vreau sa o subliniez este ca niciodata nu va participa toata lumea si niciodata cheltuielile nu vor fi prea scazute, daca gandim la nivel national.
Iulian
El a postat bine anuntul.De abia acum isi da seama ca este un film S.F.
El a postat bine anuntul.De abia acum isi da seama ca este un film S.F.
- toader nicolae
- Veteran
SCUZE PT LOCUL IN CARE AM POSTAT.A FOST PRIMA MEA POSTARE PE UN FORUM SI NU PREA ERAM DEPRINS CU (NICI ACUM NU SUNT)ASTA SI DE ACEEA AM GRESIT. SCUZE INCA O DATA