Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
tache
senior
senior

Re: Zona Brasov

Mesaj de tache » 07 Ian 2013, 00:32

Salutare da si eu sunt de acord cu continuarea traditiei concursului Zona Brasov abea astept!Sper ca iarna sa fie blanda si sa putem organiza concursul in data respectiva.
Tot respectul pentru domnul Cristi daca mai populeaza!
Prinde un peste si ... fa-l mare !

c0r0nel
membru activ
membru activ

Mesaj de c0r0nel » 07 Ian 2013, 01:41

davidnicolaie scrie:apropo de subiect ,ce ar fii sa vedem fiecare unde si-a facut planul ca va pescui anul acesta .eu sunt cam nu am raspunsul si sunt derutat
La Budila pentru ca e foarte aproape si foarte ieftin (pacat ca e cam mica balta) si stiu ca "are balta peste" si la Ilieni vreau sa mai incerc pentru ca anul trecut nu am avut cand.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 07 Ian 2013, 11:02

c0r0nel scrie:
davidnicolaie scrie:apropo de subiect ,ce ar fii sa vedem fiecare unde si-a facut planul ca va pescui anul acesta .eu sunt cam nu am raspunsul si sunt derutat
La Budila pentru ca e foarte aproape si foarte ieftin (pacat ca e cam mica balta) si stiu ca "are balta peste" si la Ilieni vreau sa mai incerc pentru ca anul trecut nu am avut cand.
multumesc ,dar eu nu sunt interesat pe motiv ca daca nu pescuiesc si noaptea nu mai are rost partida, din punctul meu de vedere si balta nu este ce imi doresc eu

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 07 Ian 2013, 11:06

lucfish scrie:M-am gândit să continuăm tradiția și să organizăm concursul Zona Brașov, ediția a II a, pe o perioadă de 48 h. Maxim 16 echipe formate din 2 pescari, perioada 26-28 04. 2013, iar concursul să-l ținem pe balta de la Ucea. Ce ziceți ? Eu am discutat cu anumiți prieteni care au participat la prima ediție, și-au exprimat dorința de a participa la concursul descris mai sus!!! Chiar în cursul zilei am vorbit cu Cristi de la Stigma și mi-a spus că a mai băgat pește, nu prea mult, **== dar intenționează să mai populeze cu cca 2 tone de cteno în primăvară!!! **==
eu sunt deacort cu luci .dar dorinta mea fara a deranja pe nimeni sa nu fie organizat de 1 sau 2 persoane sa fie organizat de participanti .toata lumea sa se implice cu cate ceva .si daca se doreste se poate.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 07 Ian 2013, 11:12

si nu in ultimul rand LA MULTI ANINelule(77neo)
si tuturor cu numele de ion sau ioana

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 07 Ian 2013, 13:18

davidnicolaie scrie:
lucfish scrie:M-am gândit să continuăm tradiția și să organizăm concursul Zona Brașov, ediția a II a, pe o perioadă de 48 h. Maxim 16 echipe formate din 2 pescari, perioada 26-28 04. 2013, iar concursul să-l ținem pe balta de la Ucea. Ce ziceți ? Eu am discutat cu anumiți prieteni care au participat la prima ediție, și-au exprimat dorința de a participa la concursul descris mai sus!!! Chiar în cursul zilei am vorbit cu Cristi de la Stigma și mi-a spus că a mai băgat pește, nu prea mult, **== dar intenționează să mai populeze cu cca 2 tone de cteno în primăvară!!! **==
eu sunt deacort cu luci .dar dorinta mea fara a deranja pe nimeni sa nu fie organizat de 1 sau 2 persoane sa fie organizat de participanti .toata lumea sa se implice cu cate ceva .si daca se doreste se poate.
Perfect de acord :).Fiecare poate ajuta cu cate ceva pentru o buna organizare a concursului.

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 07 Ian 2013, 13:26

c0r0nel scrie:
In jud Covasna eu vreau sa incerc la Santionlunca am inteles ca sunt 2 balti salbatice care mai au ceva potential si surprize cu mustaciosi dolofani.Din cate am inteles baltile sunt de pluta da voi incerca si la feeder cu ele.

papyllon
senior
senior

Mesaj de papyllon » 07 Ian 2013, 14:09

tache scrie:
c0r0nel scrie:
In jud Covasna eu vreau sa incerc la Santionlunca am inteles ca sunt 2 balti salbatice care mai au ceva potential si surprize cu mustaciosi dolofani.Din cate am inteles baltile sunt de pluta da voi incerca si la feeder cu ele.
iti trebuie doar permis ajvps Covasna!
merge si pescuitul la fund, dar nu stiu ce populatie piscicola mai e acolo avand in vedere ca nu s-a mai populat de catre ajvps de vro 4 ani si au fost pescuite destul

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 07 Ian 2013, 14:45

Cred ca organizarea trebuie facuta de 1 sau 2 pescari, ptr. a-si asuma si raspunderea de buna desfasurare a concursului. Organizeaza toata lumea si nu raspunde nimeni, nu se poate asa!!! Trebuie ca organizatorul sa vorbeasca cu Cristi de balta, pret, data, etc. Organizatorii trebuie sa balizeze balta inaintea concursului ( 200 km cu auto, dus-intors), cupe, diplome, medalii, arbirtrii, sponsori, etc. Nu este chiar simplu!!! Cele precizate mai sus, sunt o simpla parere personala. Cu respect!!!

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 07 Ian 2013, 16:12

Da intradevar sunt responsabilitati mari pentru ca fiecare vrea o organizare cat mai planificata si reusita.Eu ma refeream la faptul ca cine are cunostinte si poate ajuta la o sponsorizare, cunoaste preturi mai mici sau reduceri la medealii,cupe etc sa spuna pentru a reduce din unele costuri si cred ca orice ajutor de acest fel este bine venit.
Oricum astea sunt detalii destul de importante din spatele oricariu concurs bine organizat ca este de pescuit,alergare,biciclete etc pe unii ii intereseaza pe alti nu.Dar pana atunci trebuie sa se fixeze taxa si sper sa ne strangem 16 echipe.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 07 Ian 2013, 18:45

[quote="tache.Eu ma refeream la faptul ca cine are cunostinte si poate ajuta la o sponsorizare, cunoaste preturi mai mici sau reduceri la medealii,cupe etc sa spuna pentru a reduce din unele costuri si cred ca orice ajutor de acest fel este bine venit.
.Dar pana atunci trebuie sa se fixeze taxa si sper sa ne strangem 16 echipe.

exact asta vroiam sa zic si eu

c0r0nel
membru activ
membru activ

Mesaj de c0r0nel » 07 Ian 2013, 20:18

davidnicolaie scrie:multumesc ,dar eu nu sunt interesat pe motiv ca daca nu pescuiesc si noaptea nu mai are rost partida, din punctul meu de vedere si balta nu este ce imi doresc eu
Pai care pescar ar prefera o partida de 12h in locul uneia de 24h ? Nu cred ca exista, dar eu trebuie sa consider si cheltuielile alocate partidei de pescuit. In afara de Ucea, mai exista vreo balta de 24h in judetul nostru (si cu preturi acceptabile) ? Si mie mi-ar placea sa merg la Ucea din doua in doua saptamani dar cand adun numarul de km cu taxa si banii de mancare/bautura/nada parca mai degraba as face 2 - 3 partide de 12h mai aproape de casa.

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 07 Ian 2013, 20:31

c0r0nel scrie:
davidnicolaie scrie:multumesc ,dar eu nu sunt interesat pe motiv ca daca nu pescuiesc si noaptea nu mai are rost partida, din punctul meu de vedere si balta nu este ce imi doresc eu
Pai care pescar ar prefera o partida de 12h in locul uneia de 24h ? Nu cred ca exista, dar eu trebuie sa consider si cheltuielile alocate partidei de pescuit. In afara de Ucea, mai exista vreo balta de 24h in judetul nostru (si cu preturi acceptabile) ? Si mie mi-ar placea sa merg la Ucea din doua in doua saptamani dar cand adun numarul de km cu taxa si banii de mancare/bautura/nada parca mai degraba as face 2 - 3 partide de 12h mai aproape de casa.
de ce nu te combini la benzina sau motorina,
la nada etc si economisesti bani

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 08 Ian 2013, 01:26

M-am gândit să punem o taxă de înscriere de 500 lei/2 pescari, la 17 echipe se strâng 8500 lei. Din această sumă 2000 lei costă balta, premii 1700 lei ptr. locul 1, 1300 lei ptr. locul 2, 1000 lei ptr locul 3 și captura 700 lei; totalul premiilor se ridică la suma de 4700 lei. Aproximativ 1200 lei costă cupele, medaliile și diplomele, iar arbitrii, fotograful 400 lei. Totalul cheltuielilor însumează 8300 lei. Rămân 200 lei care sunt folosiți ptr achiziție bandă adezivă fosforescentă, ptr balizarea bălții, standuri , combustibilul până la Ucea. Cam acestea sunt calculele gândite de mine!!! Poate se găsesc păreri mai bune și împreună le analizăm!!! Am vorbit cu Cristi, el sponsorizează concursul cu un abonament pescuit pe balta Stigma Fishing în valoare de 2000 lei, valabil în anul 2013, pregătește și un borș de pește. Dacă se dorește, la mica înțelegere se poate acorda abonamentul la captura competiției, suma de 700 lei să meargă la locurile 1-3. Premiile vor fi atractive, în comparație cu suma plătită ptr. participare. Am să merg la diferiți patroni de magazine de pescuit, poate obținem și ceva sponsorizări, acestea se vor acorda locurilor de sub podium!!!

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 08 Ian 2013, 12:30

Eu propun sa fie echipa de 3 persoane..

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”