ajutor alegere inaintas
Moderator: florentiniuga
Re: ajutor alegere inaintas
corastrong - cormoran 0.20 - 0,22 mm
- marian_popescu
- Veteran
pentru lanseu wiplash (mi s-a parut mai bun ca power pro, care isi cam pierde forma si culoarea in timp)
shimano antares mono de 0,40 pentru plantat
shimano antares mono de 0,40 pentru plantat
Fishing is life. The rest...just details
Si eu tot pentru whiplash votez, il am de un sezon, e de 0,21, mi se pare extraordinar, il recomand cu caldura.
- elvis_armeanca
- senior
Wiplash berkley 0.17 folosesc-extrem de multumit!sanatate!
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
- Zoran Wiener
- membru activ
Salut Dobricean,Dobricean scrie:salut as vrea sa imi iau un inaintas de calitate si nu stiu ce sa aleg am gasit doua dar nu stiu care ar fi mai bun as vrea cva de 25 am inteles ca Berkley Whiplash este mai gros decit ce scrie pe el despre celalalt nu sti rog pe cei cara au folosit sa ma lamureasca si pe mina sau poate este un inaintas mai bun decit cele specificate de mine
multumesc
1 Berkley Whiplash
2 PowerPro Moss Green
pt ce ai nevoie de acest inaintas, la ce stil de pescuit?
Salut si fir intins,
Zoran
-------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com
www.gigafish.ro (fire textile made in Germany)
Zoran
-------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com
www.gigafish.ro (fire textile made in Germany)
- jordansens
- junior
Salut !
A rupt cineva in lanseu Whiplash-ul pro de 0,17 mm ??? As vrea sa-mi iau pt. inaintasi o rolă cu dimensiunea asta 0,17mm cu 21,7 kg rezistenta. Merita sa-mi iau mai mare (de 0,21 de ex.) daca am ca linie principala mono de 0,25 mm ? Eu zic ca e suficient de 0,17 dar as vrea si o parere mai avizata. Multumesc !
A rupt cineva in lanseu Whiplash-ul pro de 0,17 mm ??? As vrea sa-mi iau pt. inaintasi o rolă cu dimensiunea asta 0,17mm cu 21,7 kg rezistenta. Merita sa-mi iau mai mare (de 0,21 de ex.) daca am ca linie principala mono de 0,25 mm ? Eu zic ca e suficient de 0,17 dar as vrea si o parere mai avizata. Multumesc !
Whiplash 0.17mm este mai mult decat suficient , il folosesc de 2 ani si nu am reusit sa'l rup niciodata.
- jordansens
- junior
Multumesc mult pt.raspuns, acum sunt hotarat 0,17 ramane. O zi frumoasa !Nowatiny scrie:Whiplash 0.17mm este mai mult decat suficient , il folosesc de 2 ani si nu am reusit sa'l rup niciodata.
- Matei Robert
- senior
AStazi mi-am pus si eu inaintas de 0,20 tine vreo 15kg 600 , numai stiu ce firma , ce ziceti e prea gros sau e perfect pentru un incepator ?
Si vreau sa va spun ca mi se pare foarte subtireeee la mana
Si vreau sa va spun ca mi se pare foarte subtireeee la mana