Zona Brasov

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
Albescu Robert
utilizator
utilizator

Re: Zona Brasov

Mesaj de Albescu Robert » 31 Dec 2012, 16:34

A pescuit cineva la copca :La Movila sau Cismas?

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 05 Ian 2013, 14:23

;;) ;) asteptam noi subiecte!!! ;;) ;)

max-carpfishing
membru activ
membru activ

Mesaj de max-carpfishing » 05 Ian 2013, 19:32

max-carpfishing scrie:Salut..Cunoaste cineva vreun rodbuilding meserias in BV?
Multumesc!
In puii mei,la cati useri sunt din Brasov pe forumul asta,chiar nici unul nu cunoaste,un mega meserias in tot Brasovul ala?!?Imposibil sa nu fie cineva care sa se ocupe de schimbat si reparat inele la lansete!!!Pana si materia prima sunt dispus sa i-o aduc tot eu personal,sa spuna doar cu ce rasina expodica doreste sa lucreze: U-40,Flex coat sau KK1,ii dau tot eu pana si inelul de schimb :-S basta ca luceaza la nivel prof.si nu de amator :D Rezolvam rapid problema si fara sa ma complic cu doar 5 eur ...dar nu am inelul original si sa cumpar acum un spod doar pentru un inel de 40,apoi sa pun un alt inel pe spod ,iar pe urma sa fac cadou batul de spod...deja e prea complicat :-@
Imagine

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 05 Ian 2013, 23:10

Max!!! Te poate ajuta Claudiu din Râșnov, nr. lui de telefon se poate afla de la Ovidiu, lucrătorul de la magazinul de pescuit din Orizont!!!

max-carpfishing
membru activ
membru activ

Mesaj de max-carpfishing » 05 Ian 2013, 23:59

Merci ...il trimit pe fimiu sa-i ceara nr.de telefon.Oricum doar prin Aprilie - Mai pot sa rezolv chestiunea,pana atunci ma mai gandesc ce si cum sa fac...schimb inelul cu totul sau ii pun doar pastila ceramica lipsa(am spart una) :(( Ar mai fi si varianta,care sa fiu sincer imi cam face cu ochiul,sa schimb pe toate patru lansete inelele actuale,cu Fuji K-series 'tangle free'...atunci ar mai ramane sa bag si o inscriptie de doua litere,un xt langa numele lansetei si am varul de top in varianta custom made by Me,de la Fox International :))
Imagine

Albescu Robert
utilizator
utilizator

Mesaj de Albescu Robert » 06 Ian 2013, 11:29

Ptr.cine vrea sa pescuiasca la copca,gheata are in jurul Bv-lui cam 20cm.La "Movila"se prinde biban!

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 06 Ian 2013, 15:03

Max!!! Te-aș sfătuii să schimbi pastila, nu tot inelul. Posteză un nr. tel. să te contactez. Lucian!!!

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 06 Ian 2013, 15:09

Salutare,am inteles ca pastravaria fish4life de langa Harman are si o balta de crap in sistem C&R a pescuit cinevea pe aceea balta?Poate sa ne dea ceva pareri,sfaturi?merci
Prinde un peste si ... fa-l mare !

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Ian 2013, 17:16

tache scrie:Salutare,am inteles ca pastravaria fish4life de langa Harman are si o balta de crap in sistem C&R a pescuit cinevea pe aceea balta?Poate sa ne dea ceva pareri,sfaturi?merci
nu cred ca merita

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Ian 2013, 17:20

apropo de subiect ,ce ar fii sa vedem fiecare unde si-a facut planul ca va pescui anul acesta .eu sunt cam nu am raspunsul si sunt derutat

tache
senior
senior

Mesaj de tache » 06 Ian 2013, 18:07

Da si eu la fel...nu stiu daca a fost deschisa balta noua de la San Paul in sistem C&R din jud Covasna si care este regulamentul.
Prinde un peste si ... fa-l mare !

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Ian 2013, 19:47

tache scrie:Da si eu la fel...nu stiu daca a fost deschisa balta noua de la San Paul in sistem C&R din jud Covasna si care este regulamentul.
nu te baza pe astea astea, promit de 2 ani stiu eu, depre balta asta .oricum sunt stersi din lista mea demult, nu mi-a placut niciodata balta si sincer am fost o singura data sa vad cum este .mi-e jena de ce drum exista pana acolo in primul rand :(

ady_brasov
membru activ
membru activ

Mesaj de ady_brasov » 06 Ian 2013, 21:06

eu ma gandeam sa tragem o fuga la stigma de inceput de an.......tu ce zici Florine....
sa-i cautam pe aia mai grasii..de peste 6kg

davidnicolaie
Veteran
Veteran

Mesaj de davidnicolaie » 06 Ian 2013, 21:12

ady_brasov scrie:eu ma gandeam sa tragem o fuga la stigma de inceput de an.......tu ce zici Florine....
sa-i cautam pe aia mai grasii..de peste 6kg
adi cu cea mai mare placere, stii bine ca imi face placere .oricum mi-ai ramas dator cu o partida reusita dupa discutia avuta impreuna ,despre nada .dar sa vedem ce ne rezerva viitoru . sa vedem ce vor propune si restu pescarilor

lucfish
senior
senior

Mesaj de lucfish » 07 Ian 2013, 00:19

M-am gândit să continuăm tradiția și să organizăm concursul Zona Brașov, ediția a II a, pe o perioadă de 48 h. Maxim 16 echipe formate din 2 pescari, perioada 26-28 04. 2013, iar concursul să-l ținem pe balta de la Ucea. Ce ziceți ? Eu am discutat cu anumiți prieteni care au participat la prima ediție, și-au exprimat dorința de a participa la concursul descris mai sus!!! Chiar în cursul zilei am vorbit cu Cristi de la Stigma și mi-a spus că a mai băgat pește, nu prea mult, **== dar intenționează să mai populeze cu cca 2 tone de cteno în primăvară!!! **==

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”