Eu cand m-am apucat de pescuit la crap, acum 4 ani, primele lansete au fost Linea Effe pronto carp de 3,6 din 3 bucati - de ce ? - simplu mai intai trebuia sa invat sa prind, nu aveam sufucienti bani, loc in masina etc.remenyialin scrie:Deci daca esti pescar incepator de crap si vrei sa iti cumperi o lanseta ai 2 variante: ori iti iei Hakuyo , ori nu te apuci de pescuit. , nu stiu de ce mai exista lansete de zeci de milioane de lei
Anul trecut dupa ce am trecut de perioada de ucenicie mi-am luat Mtx 14 - de ce ? - am vrut un alt nivel, pescuit la distanta, pesti mai mari, rezistenta, banii erau la fel de putini, doar masina era mai mare.
Probabil peste 2,3 ani cand o sa vreau altceva, si o sa ma satur de "ciortaniada" poate o sa merg pe alt tip de lansete, pe alt tip de balti unde sa stau 2 zile sa prind un crap de 17 kg si sa ma " joc " cu el 40 de minute in dril.
Ce vroiam sa subliniez este faptul ca achizitia de lansete este in functie de nivelul de pescuit la care consideri ca esti, eu unul daca asi fi la inceput cred ca asi incepe cu lansete Okuma Epix, si porma dupa 2,3 ani sa ma gandesc la altceva. Pentru mine pescuitul nu este o " moda " este pur si simplu placere si relaxare intr-o lume foarte agitata. Ca ma gandesc sa particip si la concursuri, sa ma inscriu intr-un club este altceva
La ora actuala eu consider Mtx 14 ca fiind exact ca Loganul pentru romani, masina noua, robusta, il tin articulatiile 100.000 km, pret bun, si daca vreau plec si in turul Europei cu el fara sa am surprize. Ca nu merg cu 200 km/ora si nu am clima este alta discutie si depinde doar de nivelul de trai la care sunt, sau la ifosele pe care le am de a fi vazut pe strada.