salutare tuturor si la multi ani
vreau sa imi cumpar o lanseta pt marker si nu stiu de care ca nu am mai folosi pina acum
astept propuneri de la cunoscatori
sfat pt achizitionarea unei lansete pt marker
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: sfat pt achizitionarea unei lansete pt marker
Sunt o gramada de astfel de topicuri deschise pe forumuri cu acest subiect.
In primul rand ar trebui sa spui si ce buget ai disponibil. Eu pt marker folosesc o lanseta caperlan 3,60m, 2,75lbs cumparata din decathlon cu 150-170 lei cu tot cu mulineta pe care am pus 100m fir textil de la mitranescu .
Singura problema este ca nu pot sa lansez foarte mult cu aceasta lanseta... undeva la max 70m.. dar este suficient de sensibila pt a citi substratul.
In primul rand ar trebui sa spui si ce buget ai disponibil. Eu pt marker folosesc o lanseta caperlan 3,60m, 2,75lbs cumparata din decathlon cu 150-170 lei cu tot cu mulineta pe care am pus 100m fir textil de la mitranescu .
Singura problema este ca nu pot sa lansez foarte mult cu aceasta lanseta... undeva la max 70m.. dar este suficient de sensibila pt a citi substratul.
Critic echilibrat
bugetul meu este de 400 lei
am cautat pe forum da nu prea am gasit daca sti tu da-mi un link
din cite stiu eu lanseta trebuie sa fie mai rigida sa poti sa si arunci la distanta dorita si sa simti si substratul
am cautat pe forum da nu prea am gasit daca sti tu da-mi un link
din cite stiu eu lanseta trebuie sa fie mai rigida sa poti sa si arunci la distanta dorita si sa simti si substratul
1 bat Nash Outlaw xs extra slim 3,9 m 3 lb --300 lei
Marian Ionescu
- gimi_mures
- senior
Poti folosi orice lanseta rigida de minim 3-3.5 lbs care te ajuta sa arunci departe si cu care poti simtii bine substratul.Daca lansetele tale sunt de 3-3.5 lbs poti folosi una din ele la sondat.
Prinde si Elibereaza
- marian_popescu
- Veteran
fl strategist de 3,90
nervoasa, actiune de varf, inele mari, usoara, slim, duce bine plumbi de 120 de grame. am avut mai multe lansete de marker pana acum si asta e cea mai buna
200 de lei
incearca sa nu iti iei ceva greu sau cu actiune parabolica
de asemenea, chiar daca majoritatea lansetelor speciale pentru marker sunt de 3 lbs, vei amane dezamagit sa arunci cu betele de pescuit mult mai mult decat ai putea ajunge cu markerul. pana si cei din echipa shimano tribal recomanda spodurile pentr marcat. pentru ca trebuie distanta cu plumbi grei, sa greblezi bine substratul. altfel, risti sa nu gasesti decat adancimea si sa nu citesti nimic despre substrat
nervoasa, actiune de varf, inele mari, usoara, slim, duce bine plumbi de 120 de grame. am avut mai multe lansete de marker pana acum si asta e cea mai buna
200 de lei
incearca sa nu iti iei ceva greu sau cu actiune parabolica
de asemenea, chiar daca majoritatea lansetelor speciale pentru marker sunt de 3 lbs, vei amane dezamagit sa arunci cu betele de pescuit mult mai mult decat ai putea ajunge cu markerul. pana si cei din echipa shimano tribal recomanda spodurile pentr marcat. pentru ca trebuie distanta cu plumbi grei, sa greblezi bine substratul. altfel, risti sa nu gasesti decat adancimea si sa nu citesti nimic despre substrat
Fishing is life. The rest...just details