VIN DE VANZARE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VIN DE VANZARE
saptamana viitoare vine transportul, va voi suna pe toti
marti vine transportul cu vinishorul
- ionut victor
- Veteran
Hai ca acum am vazut mesajul tau! Il ai, sau cum?kelu84 scrie:@ionut victor- am sunat astazi pe nr indicat si era inchis....
Probabil nu aveam semnal
da, il am, e pastrat special pt dvsrtra. stau cu elin portbagaj de atunci .daca aveti drum prin crangasi, sunati-ma si ne vedem sa vi-l inmanez
anunt valabil. marti ajunge licoareaaa
te rog sa ma suni cu o ora mai devreme ,sa pot ajunge ,deoarece sunt de servici....stima!
am lista pregatita cu toti cei care m-ati sunat sau ati scris aici
ideea este ca nu garantez ca voi mai avea vreun transport pana dupa revelion decat daca se mai strange o cantitate suficienta astfel incat sa nu bat drumul pentru 50 litri
Ca facilitate, pentru toti cere ati cumparat sau veti cumpara de la mine, va pot pastra vinul in pivinta pentru o dat ulterioara, fara limita. Se pun clipboard-uri deasupra butoaielor si stiu exact cat pastrez pentru fiecare
ideea este ca nu garantez ca voi mai avea vreun transport pana dupa revelion decat daca se mai strange o cantitate suficienta astfel incat sa nu bat drumul pentru 50 litri
Ca facilitate, pentru toti cere ati cumparat sau veti cumpara de la mine, va pot pastra vinul in pivinta pentru o dat ulterioara, fara limita. Se pun clipboard-uri deasupra butoaielor si stiu exact cat pastrez pentru fiecare
transportul a ajuns. astazi incepe livrarea
Livrarea dupa lista s-a terminat. Acum a inceput episodul doi, cu cererile ulterioare livrarii. cantitate disponibila pana dupa Craciun, aproximativ 200 litri
valabil. mai am 40 litri demidulce si 20 demisec. pe 27 aduc un nou transport
razvan-0721.261.249
razvan-0721.261.249
Stocul actual s-a epuizat- miercuri vin cu un nou transport
anunt valabil.m-am intors in bucuresti. am adus in limita spatiului, respectiv 200 demisec si 80 demidulce
valabil
valabil
maine e anul nou