Mulineta EnergoTeam Long Cast
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: copilu lu basia
Eu am avut BBLC si dupa 2 ani si-au facut joc in ele......cele de acum sunt si mai praf...dupa un an de pescuit intesc.....le vinzi
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP
Ce sa zic...poate mai depinde si de conditiile si de modul in care le exploateaza fiecare...
today is the yesterday that tommorow won't count
- marian_popescu
- Veteran
@razvan
pai daca bblc le halesti asa repede, inseamna ca astea sunt de unica folosinta pt tine
mai bine mai pui cateva zeci de lei si iei oryx rx 65. si long cast si mai de incredere
inca le mai gasesti. le-am vazut zilele trecute pe un magazin online, nu stiu daca mai sunt pe stoc, dar preturile erau destul de actualizate
pai daca bblc le halesti asa repede, inseamna ca astea sunt de unica folosinta pt tine
mai bine mai pui cateva zeci de lei si iei oryx rx 65. si long cast si mai de incredere
inca le mai gasesti. le-am vazut zilele trecute pe un magazin online, nu stiu daca mai sunt pe stoc, dar preturile erau destul de actualizate
Fishing is life. The rest...just details
Mi-am cumparat ieri mulinetele.....ce pot sa spun la prima vedere par super ok....sa le vedem in timp cum reactioneaza.......bblc sunt mulinete bune....dar crezi ca isi fac banii....eu nu sunt de aceeasi parere......
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP
salut am vazut eu una ieri intr-um mag in oradea ,finisata binisor ,fara jocuri in angrenaj ,la prima vedere pare ok mai putin pretul vreo 220 ron ,frana pare solida ,si rula destul de fin
- dragan claudiu
- Veteran
mulineta energo team long cast 8000
Mulineta energo team long cast 8000 e buna de ceva ?... si cu ce lanseta s-ar potrivi mai bine?
Post editat -> Gor965
Am mutat intrebarea ta aici si-am sters topicul celalalt !
Incercati sa folositi functia Cautare ,ptr. a vedea daca acealsi subiect care va intereseaza nu a mai fost dezbatut anterior !
Post editat -> Gor965
Am mutat intrebarea ta aici si-am sters topicul celalalt !
Incercati sa folositi functia Cautare ,ptr. a vedea daca acealsi subiect care va intereseaza nu a mai fost dezbatut anterior !
- dragan claudiu
- Veteran
la magazinul sipcarp din brasovrazvan scrie:Salut.Pe ce site de la noi ai vazut mulineta respetiva.Ce pot eu sa va spun ca in depozitul Energoteam de la noi nu exista asa ceva.....
razvan, ai scos mulinetele pe balta? cum ti se par?razvan scrie:Mi-am cumparat ieri mulinetele.....ce pot sa spun la prima vedere par super ok....sa le vedem in timp cum reactioneaza......
- dragan claudiu
- Veteran
mulineta energo team 8000
azi am fost si am vazut mulineta energo team 8000 arata bine la finisaje are 13 rulmenti,chiar m-au lasat sa o desfac sa vad cum are mecanismul si nu are nimic din plastic sau grafit. e ok si tamburul e long cast chiar ma bate gindul sa-mi iau 1 buc.sa o incerc pe balta.
- florin crapanu
- senior
Am vazut-o...mi-a placut...am cumparat-o...am testat-o...si cu mare drag si rapid am vandut-oooo!!!!!!!!
De ce domne' ?...ca-i asa "frumoasaaa" !!!florin crapanu scrie:Am vazut-o...mi-a placut...am cumparat-o...am testat-o...si cu mare drag si rapid am vandut-oooo!!!!!!!!
gor965 scrie:De ce domne' ?...ca-i asa "frumoasaaa" !!!florin crapanu scrie:Am vazut-o...mi-a placut...am cumparat-o...am testat-o...si cu mare drag si rapid am vandut-oooo!!!!!!!!
Ca aspect e ok , arata bine . Aseaza firul bine , recupereaza greu si frana lucreaza prost .
Dan Serban
- florin crapanu
- senior
Tocmai de asta am si scapat de ea pentru ca aseza firul superb.Vacs albina crema puca ! Nu aseaza firul pana-n capatul tamburului si il pune stramb[am incercat cu 2 culori si se vedea foarte clar, pacat ca nu am facut poze] cat despre jocuri, dupa ce am tras fir pe ea umbla tamburul cu tot cu ax ca...limba la clopot!!! parerea mea...VARZA...
Aaa , pai daca n-are aer conditionat pe tambur ,d-aia face figuri ! Uite una cu ventilatie ,care cica elibereaza firul mai rapid decat altele normale :
- marian_popescu
- Veteran
vor fi destui care vor pune buticul, arata....altfel
Fishing is life. The rest...just details