cine sta bine pe ideei!
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: cine sta bine pe ideei!
Ma gandesc .....Master fish suna bine:D
ALL4FISHING sau FISHING4ALL
Am ales Multumesc pt ideei! Masterfish sa va numi.Fir intins....
trebuie sa oferi si tu ceva celui care a venit cu ideea
un bbrlc ceva
un bbrlc ceva
Critic echilibrat
Fisherman's rules, in tot cazul nu uita ca pretul si calitatea vinde! Eu de exemplu mi-as face un seccond hand de scule cu garantie minima, un buy back sau un amanet cu astfel de profil! Asa ceva ce cred ca nu mai exista la nivel de tara, plus ca in felul asta toata lumea ar fi multumita preturi mici etc. Cu timpul probabil te vei putea extinde, in plus gandeste-te ca o sa ai clienti de la pescarelul cel mic pana la marele gorun caruia nu-i mai incape echipamentul in rulota! In tot cazul sa nu-i pui numele bafta sau fir intins ca-l strici din start. app cine vrea sa faca treaba asta ar putea sa se grabeasca, nu cumva sa devina marca inregistrata in scurt timp!
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
ai gasit nume? ALLFISHING spune tot,despre toti,nu?