Intrebare pentru Dan Mitranescu
Moderatori: gor965, florentiniuga
Intrebare pentru Dan Mitranescu
Salut Dan ,este vreo problema sa folosesc MTX 14 cu un spomb ? Mentionez ,spombul este incarcat usor ,cu un mix cerealier .Multumesc .
Re: Intrebare pentru Dan Mitranescu
Noi nadim cu bulgari, nu are nimic Baga MAREEEEvali003 scrie:Salut Dan ,este vreo problema sa folosesc MTX 14 cu un spomb ? Mentionez ,spombul este incarcat usor ,cu un mix cerealier .Multumesc .
Sau e mai frig in Canada si se "moaie" carbonu ... cine stie
- Alexandru Mihai
- Veteran
Vali, fara probleme poti sa folosesti lanseta la nadit cu spombul.vali003 scrie:Salut Dan ,este vreo problema sa folosesc MTX 14 cu un spomb ? Mentionez ,spombul este incarcat usor ,cu un mix cerealier .Multumesc .
- Dahaka
- membru activ
Alexandru Mihai scrie:Vali, fara probleme poti sa folosesti lanseta la nadit cu spombul.vali003 scrie:Salut Dan ,este vreo problema sa folosesc MTX 14 cu un spomb ? Mentionez ,spombul este incarcat usor ,cu un mix cerealier .Multumesc .
Daca voi folositi MTX14 la nadit cu Spombul, atunci ce mai simtiti voi in drill cu aceste bete????
Multumesc prieteni ,stiam ca este un bat solid ,dar ,nu am vrut sa apara surprize .Iar cu privire la intrebarea de mai sus ,MTX14 nu este un bat rigid ,si cu pesti de 3-4 kg ai un drill placut .Eu dau cu un bat mult mai rigid -Century fma 2 ,care in comparatie cu MTX este ca un par .
Ce mulineta credeti se pupa mai bine cu un MTX 14 ,pentru spomb ? Ma gindesc la un Shimano Aerlex XT-A 7000 Spod Reel , banii nu sint o problema ,ce ma intereseaza ,este recuperarea cit mai rapida a spombului .
- Dan Mitranescu
- Partener
Mulinetele "se pupa" cu necesitatea pescarului . Cu lansetele au avansat relatia demult ...vali003 scrie:Ce mulineta credeti se pupa mai bine cu un MTX 14 ,pentru spomb ? Ma gindesc la un Shimano Aerlex XT-A 7000 Spod Reel , banii nu sint o problema ,ce ma intereseaza ,este recuperarea cit mai rapida a spombului .
Poti sa arunci cu spombul cu MTX14.
Nu ai sa atingi aceeasi distanta pe care o atingi atunci cand folosesti un spomb deoarece MTX-ul se incarca obtim cu greutati mai mici , dar poti sa iti faci treaba cu el ...
Multumesc Dan .Dan Mitranescu scrie:Mulinetele "se pupa" cu necesitatea pescarului . Cu lansetele au avansat relatia demult ...vali003 scrie:Ce mulineta credeti se pupa mai bine cu un MTX 14 ,pentru spomb ? Ma gindesc la un Shimano Aerlex XT-A 7000 Spod Reel , banii nu sint o problema ,ce ma intereseaza ,este recuperarea cit mai rapida a spombului .
Poti sa arunci cu spombul cu MTX14.
Nu ai sa atingi aceeasi distanta pe care o atingi atunci cand folosesti un spomb deoarece MTX-ul se incarca obtim cu greutati mai mici , dar poti sa iti faci treaba cu el ...
- Dan Mitranescu
- Partener
Noi ( posesori de MTX14 ) consideram ca prioritatea placerii in dril este sa ai cu cine sa il faci.Dahaka scrie:Alexandru Mihai scrie:Vali, fara probleme poti sa folosesti lanseta la nadit cu spombul.vali003 scrie:Salut Dan ,este vreo problema sa folosesc MTX 14 cu un spomb ? Mentionez ,spombul este incarcat usor ,cu un mix cerealier .Multumesc .
Daca voi folositi MTX14 la nadit cu Spombul, atunci ce mai simtiti voi in drill cu aceste bete????
In subiectul actual intrebarea se refera la rezistenta la rupere a lansetei daca se pune o greutate peste parametrii acesteia.
Adica sa nu se rupa ... Asta nu implica rigiditatea lansetei. ( chiar daca MTX14 este un par de 420g si daca puteam sa il fac "si mai par" asa il faceam )
P.S. Pentru cei care nu sunt adeptii sectei noastre de MTX14- ari exista varianta MTX11 care se indoaie incat vecinii cred ca am prins un balaur la fiecare ciortan . Nici "nu rupe gura la pesti " ... si placerea in drill ... intrece pastiluta albastra.
- Ion Mironov
- Partener
tare asta.....
- cleanercrist
- senior
Ce parere aveti de MTX14 SPOOD?Nu prea am gasit informatii despre el.
- Matei Robert
- senior
As vrea sa stiu si eu mai multe detalii pentru mtx9 se poate ?
Ce stiu despre el ca este rezistent si bun )) !
Deci cei care cunosc acest bat bine astept niste pareri
- Dan Mitranescu
- Partener
Este o lanseta noua , adusa pe piata anul acesta.cleanercrist scrie:Ce parere aveti de MTX14 SPOOD?Nu prea am gasit informatii despre el.
Un "par" . Daca era mai usor uitam de MTX14
Se incarca undeva la 150-170g.
Materialul este identic cu cel de la MTX14 , dar mai mai gros in sectiune. Fara montura lanseta nu flambeaza .
Pentru cei care fac nadiri masive sau nadiri de apel ( ce implica anularea unei lansete )este bun.
Noi avem la concursuri cate 12 lansete MTX14 la noi asa ca inca nu am simtit nevoia unei lansete speciala pentru nadit .
Bulgarii ceva mai mici ... si gata treaba.
- Dan Mitranescu
- Partener
MTX9 este identic cu MTX8 ca parametrii mecanici. Difera numai culoarea.Matei Robert scrie:As vrea sa stiu si eu mai multe detalii pentru mtx9 se poate ?
Diferentele functionale fata de MTX14 nu sunt proportionale cu diferenta de pret.
ce pret are mtx 14 de 3.90 cu inel 0.40 ca pe saituri nu inteleg nimic si cu ce mulineta le pot conbina