Bulgari de nadit
Moderator: florentiniuga
Re: Bulgari de nadit
a mai auzit care va ,sau folosit in nada in bulgari nuca sau boabe de mazare verde? nuca macinata sau bucati
Nuca nu am folosit, arahide da (cojite si nu prajite) la fel si mazare verde si fiarta (boabe)roby_rpr scrie:a mai auzit care va ,sau folosit in nada in bulgari nuca sau boabe de mazare verde? nuca macinata sau bucati
k dar ai avut si rerzultate la boabele de mazare?carprom scrie:Nuca nu am folosit, arahide da (cojite si nu prajite) la fel si mazare verde si fiarta (boabe)roby_rpr scrie:a mai auzit care va ,sau folosit in nada in bulgari nuca sau boabe de mazare verde? nuca macinata sau bucati
Nu stiu, doar am nadit cu ele, eu pescuiesc numai cu bile, poate au dus si ele pe deoparte la succsesroby_rpr scrie:k dar ai avut si rerzultate la boabele de mazare?carprom scrie:Nuca nu am folosit, arahide da (cojite si nu prajite) la fel si mazare verde si fiarta (boabe)roby_rpr scrie:a mai auzit care va ,sau folosit in nada in bulgari nuca sau boabe de mazare verde? nuca macinata sau bucati
Din cate am auzit NUCA este contraindicata la crap pt ca contine IOD care nu este agreat de crap
Nu bag mana in foc dar parca am citit undeva.
Nu bag mana in foc dar parca am citit undeva.
- cris71tian72
- senior
Cu ani in urma, in mamaliga rece amestecam nuca prajita[putin] si macinata.Am vazut la cineva ulei de miez de nuca pe care il punea in mamaliga.
La nadire cu mazare sunt rezultate,dar cel putin la mine, dar se aduna multa platica .Asta poate fi un mare dezavantaj.Tot canepa si floarea soarelui prajita este baza pt. nadit.Cu nuca nu am incercat nici nu am vazut pe nimeni.
Ce inseamna o catapulta "smechera"?mi ai putea recomanda una?ms multmosharu scrie:Razvane, indiferent din ce-ti faci bulgarii de nada, cel mai indicat ca intaritor este pesmetul.....si binenteles sa folosesti o catapulta smekera
Cojocaru Radu
Vezi aici !roni scrie: Ce inseamna o catapulta "smechera"?mi ai putea recomanda una?ms mult
- misu_sipanu
- Veteran
George(gor 965)ti a aratat exact ce am vorbit pe balta!Catapulta ta este la fel(aprox)dar bulgarii....e bai .Sa vezi bulgari
George cu un spod bun ,se poate arunca 150m??Sa fiu sincer mai mult de110 120mm cu un spod slabut nu am aruncat.Bulgari in jur de 110 gr...............dar acum am ajuns la o mai veche discutie dea noastra,pot sa dau cu marcarul 140 150m dar nu mai prea vad markerul
George cu un spod bun ,se poate arunca 150m??Sa fiu sincer mai mult de110 120mm cu un spod slabut nu am aruncat.Bulgari in jur de 110 gr...............dar acum am ajuns la o mai veche discutie dea noastra,pot sa dau cu marcarul 140 150m dar nu mai prea vad markerul
S-o arunca...de ce sa negam ceea ce nu cunoastem !misu_sipanu scrie: George cu un spod bun ,se poate arunca 150m??
KORDA Drop Zone Marker Float cred ca se vede bine ...pe la 100-120 ...mai departe ,un binoclu bun te ajuta sigur !misu_sipanu scrie:..........pot sa dau cu marcarul 140 150m dar nu mai prea vad markerul !
mai am eu o solutie...un sniper cred ca ar fi idealgor965 scrie:S-o arunca...de ce sa negam ceea ce nu cunoastem !misu_sipanu scrie: George cu un spod bun ,se poate arunca 150m??
KORDA Drop Zone Marker Float cred ca se vede bine ...pe la 100-120 ...mai departe ,un binoclu bun te ajuta sigur !misu_sipanu scrie:..........pot sa dau cu marcarul 140 150m dar nu mai prea vad markerul !
Cojocaru Radu
- misu_sipanu
- Veteran
m am orientat tot la Korda dar ceva la set cu trei markere plus plumbi sonda ...in ce priveste vizibilitatea as avea oidee .....dar imi trebuie patru maini (doua pt binoclu si doua pt marker spod) MERSI MULT GEORGE!! ..............Roni cind o sa mi vina Sniper podul osa plinga multa lume
misu_sipanu scrie::in ce priveste vizibilitatea as avea oidee .....dar imi trebuie patru maini (doua pt binoclu si doua pt marker spod) :
- misu_sipanu
- Veteran
BRUNOOO!!! beton o sabie cu laser nu poti sa mi faci rost??
USE THE FORCE MASTER JEDI
USE THE FORCE MASTER JEDI