VIN DE VANZARE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: VIN DE VANZARE
da, ala..
maine seara plec dupa un nou transport. cel dulce este pe terminate, iar cel demisec aproape s-a linistit deci este disponibil
daca doriti ca de sarbatori sa savurati un pahar de vin natural nu ezitati sa ma contactati-0721.261.249
daca doriti ca de sarbatori sa savurati un pahar de vin natural nu ezitati sa ma contactati-0721.261.249
am venit si cu ULTIMUL transport de vin demidulce Aligote. de acum nu mai este disponibil decat cel demisec Aligote+ Feteasca+Riesling. va multumesc
Razvan 0721.261.249
Razvan 0721.261.249
Am luat si demisecu'. Un vin foarte bun la pretul asta si adus la botul calului. Pot spune ca, dupa gustul meu, e peste cel demidulce.
va multumesc pentru aprecieri sincer. Lasand partea pecuniara, satisfactia cea mai mare o am cand vad ca imi este laudata munca
in alta ordine de idei ieri spuneam ca cel dulce s-a terminat, insa o persoana"de bine" s-a gandit ca nu e mare lucru sa nu mai raspunda la telefon dupa ce am batut 500 km pe ninsoare sa aduc vinul...deci mai sunt 100 l din cel dulce
in alta ordine de idei ieri spuneam ca cel dulce s-a terminat, insa o persoana"de bine" s-a gandit ca nu e mare lucru sa nu mai raspunda la telefon dupa ce am batut 500 km pe ninsoare sa aduc vinul...deci mai sunt 100 l din cel dulce
valabil
- ionut victor
- Veteran
Pai vezi cum face cel de sus si se gandeste el la toti? Ziceai ca ma bagi in seama si pe mine cu ceva dulce.kelu84 scrie:@ aditzzu- prin curier nu am mai trimis niciodata, dar daca ai vb serios, trimit, nu e bai
@ionut victor- te anunt cu siguranta
Pune 10 litrii pe dreapta.
nu v-am uitat, am numarul notat la catastif, vin este special pt dvstra si pt niculae ilinca insa lipsa timpului isi spune cuvantul. luni va voi suna sa ne vedem sa vi-l livrez. cei 100 l sunt oricum peste cei 20 pastrati pt dvstra si dl ilinca.luni ne auzim la telefon
anunt valabil
azi vroiam sa aduc un transport nou, insa nu pot sa risc pe vremea asta avand in vedere ca in panciu e zapada pana la genunchi
azi vroiam sa aduc un transport nou, insa nu pot sa risc pe vremea asta avand in vedere ca in panciu e zapada pana la genunchi
salut! daca mai este as dori si eu 5l dulce si 5l demisec.sunt din buzau...tel 0723371844.stima!
Vreau si eu 10l demidulce si 10l demisec, Bucuresti 0722223381
@nikolescu- saptamana viitoare vine batranu` la bucuresti si daca e, te suna cand este in buzau si va intalniti sa ti-l dea
@destrug-momentan nu mai am nimic in bucuresti, saptamana viitoare te servesc cu mare placere. oricum va asigur ca de Craciun veti avea vinul pe masa daca Doamne Fereste se pune pe vreo iarna si nu pot ajunge eu sau batranu`
@destrug-momentan nu mai am nimic in bucuresti, saptamana viitoare te servesc cu mare placere. oricum va asigur ca de Craciun veti avea vinul pe masa daca Doamne Fereste se pune pe vreo iarna si nu pot ajunge eu sau batranu`
@ionut victor- am sunat astazi pe nr indicat si era inchis....
valabil
Ok. astept sa ma suni cand ai. (10l dd+10l ds)kelu84 scrie:@nikolescu- saptamana viitoare vine batranu` la bucuresti si daca e, te suna cand este in buzau si va intalniti sa ti-l dea