TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Re: TOPIC STEAUA (interzis copiilor sub 14 ani)
Madaline...iti dau cuvantul meu de onoare ca nu e capat de tara , ba din contra...si-ti explic de ce ma bucur cumva de infrangerea asta...fie ea si la scorul ala...decat sa piarda prin campionat cu vreo echipa de desculti , mai bine cu nemtii...este practic imposibil sa-ti mentii ritmul la infinit sau sa prinzi numai zile bune...din punctul asta de vedere ma declar multumit...campionatul este prioritar din perspectiva mea , acolo sa n-o zbarceasca ...in rest? in Europa? totul este ca un bonus..fie ca se califica , fie ca nu... spre deosebire de alte echipe (si nu dau nume ) , STEAUA , intr-un fel sau altul , este prezenta mereu acolo .
-
- VIP+++
ba io cand va zic ca acilea ie numai dictatura si cenzura si vati mancat libertatea cand nu mati ales modelator ! ca io va dadeam ban la toti care nu iera da acord sa fie libertate da exprimare pa for sa ne simtim bine si sa ne injuram ca la usa casei tale ! cine nu ie da acord cu mine sa nu posteze nimic ! Vivat Porumboiu ! Lu Giginio sa le traiasca cincila alea care lea luat dan SUA da la Cincinati ! Kak Dinamo ! e slabi ! Muje Copos ! sa prabusit planeta exact pa iel !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
- Madalin Dirla
- Veteran
Bogdanele,o digeri cam greu p'asta cu 5 goluri nemteasca,sunteti slabi si vb. serios si iti voi spune de ce.........cum ati dat de o echipa mai bunicica cum ati supt-o ,pana acum i-ati ars pe Molde si pe Molde iar cu Copenhaga ati castigat cu noroc,l-a lovit pe betivul ala in mecla si a intrat in poarta.
Aveti meci greu la Copenhaga si tare cred ca o luati in manuta !!!!
Desideiu Bogdan scrie:Madaline...iti dau cuvantul meu de onoare ca nu e capat de tara , ba din contra...si-ti explic de ce ma bucur cumva de infrangerea asta...fie ea si la scorul ala...decat sa piarda prin campionat cu vreo echipa de desculti , mai bine cu nemtii...este practic imposibil sa-ti mentii ritmul la infinit sau sa prinzi numai zile bune...din punctul asta de vedere ma declar multumit...campionatul este prioritar din perspectiva mea , acolo sa n-o zbarceasca ...in rest? in Europa? totul este ca un bonus..fie ca se califica , fie ca nu... spre deosebire de alte echipe (si nu dau nume ) , STEAUA , intr-un fel sau altul , este prezenta mereu acolo .
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Nu avem meci greu , ci FOARTE GREUMadalin Dirla scrie:Bogdanele,o digeri cam greu p'asta cu 5 goluri nemteasca,sunteti slabi si vb. serios si iti voi spune de ce.........cum ati dat de o echipa mai bunicica cum ati supt-o ,pana acum i-ati ars pe Molde si pe Molde iar cu Copenhaga ati castigat cu noroc,l-a lovit pe betivul ala in mecla si a intrat in poarta.
Desideiu Bogdan scrie:Madaline...iti dau cuvantul meu de onoare ca nu e capat de tara , ba din contra...si-ti explic de ce ma bucur cumva de infrangerea asta...fie ea si la scorul ala...decat sa piarda prin campionat cu vreo echipa de desculti , mai bine cu nemtii...este practic imposibil sa-ti mentii ritmul la infinit sau sa prinzi numai zile bune...din punctul asta de vedere ma declar multumit...campionatul este prioritar din perspectiva mea , acolo sa n-o zbarceasca ...in rest? in Europa? totul este ca un bonus..fie ca se califica , fie ca nu... spre deosebire de alte echipe (si nu dau nume ) , STEAUA , intr-un fel sau altul , este prezenta mereu acolo .
- Madalin Dirla
- Veteran
Doamne Ajuta Sa NU VA CALIFICATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Desideiu Bogdan scrie:Nu avem meci greu , ci FOARTE GREUMadalin Dirla scrie:Bogdanele,o digeri cam greu p'asta cu 5 goluri nemteasca,sunteti slabi si vb. serios si iti voi spune de ce.........cum ati dat de o echipa mai bunicica cum ati supt-o ,pana acum i-ati ars pe Molde si pe Molde iar cu Copenhaga ati castigat cu noroc,l-a lovit pe betivul ala in mecla si a intrat in poarta.
- Desideiu Bogdan
- Veteran
- Madalin Dirla
- Veteran
Mascaricii continua evolutia buna dupa meciul cu STUTTGART.
Aduceti-ne echipe,sa vina BARCELONA
Sunt fericit si ma simt bine ...............Capitane ai plecat in concediu??? sau ti-ai schimbat casuta vocala,imi raspunde in limba germana si brasoveana
Aduceti-ne echipe,sa vina BARCELONA
Sunt fericit si ma simt bine ...............Capitane ai plecat in concediu??? sau ti-ai schimbat casuta vocala,imi raspunde in limba germana si brasoveana
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Lary...te-am rugat ceva intr-un mesaj privat... masoara-ti cuvintele ca altfel stricam prietenia si uit ca esti stelist de-al meu...pentru ultima oara te rog...gandeste de doua ori inainte sa jignesti .LARY scrie:.................... vorbesti despre Steaua? dinamo ce face o duce bine?
Invata sa pierzi. Sa nu-ti treaca prin cap ca asta este ultima infrangere ...si daca n-o sa fie ultima , atunci ce facem? unde ajungem? ne luam de familii? de mame? de copii?
P.S. HAI STEAUA !!!
Ultima oară modificat 27 Noi 2012, 00:01 de către Desideiu Bogdan, modificat 1 dată în total.
- Madalin Dirla
- Veteran
Bogdane,n-ai cu cine,..............
- Desideiu Bogdan
- Veteran
Am uitat...Madaline...pe ce loc sunteti ? la cate puncte de LIDER?
Cu respect Capitane !Madalin Dirla scrie:..Capitane ai plecat in concediu??? sau ti-ai schimbat casuta vocala,imi raspunde in limba germana si brasoveana
Nu am plecat in concediu sincer diger foarte foarte foarte greu cele intamplate in ultima perioada. E frumos fotbalul asta, dat draq de frumos, al draq de frumos . Sti care este ironia maxima ? ...am pierdut in Uefa..totusi suntem pe primul loc...am pierdut cu Brasov....totusi suntem favoriti incontestabil la castigarea campionatului. Sunt fericit inca si ma simt aproape bine cand te vad cum ai satisfactia ca STEAUA pierde doua meciuri... denota faptul ca subconstientul tau e gelos, invidios...fii sincer cu tine macar acum .
PS. Lary imi este rusine sa criu pe aceeasi pagina cu tine
Daca mai scrie careva vre-o jignire catre alt utilizator, ia pauza pana anul viitor !
Daca topicul e interzis minorilor, e ptr. ca lumea mai refuleaza la adresa clubului rival, nu la adresa colegilor de forum ! Una e sa strigi ca faci sex oral cu numele clubului si alta e sa io tragi efectiv lu' Ana Maria Prodan ! ... adica, daca intelegi ca exista o limita in toate, e ok sa puteti refula pe un forum public, dar daca mai va vad o data scriind kkt-uri, o sa fiti primii pescari banati pe motiv de fotbal !
Daca topicul e interzis minorilor, e ptr. ca lumea mai refuleaza la adresa clubului rival, nu la adresa colegilor de forum ! Una e sa strigi ca faci sex oral cu numele clubului si alta e sa io tragi efectiv lu' Ana Maria Prodan ! ... adica, daca intelegi ca exista o limita in toate, e ok sa puteti refula pe un forum public, dar daca mai va vad o data scriind kkt-uri, o sa fiti primii pescari banati pe motiv de fotbal !
- IULIAN C
- carpZone team
Halooo...stati potol ca e nasol,va baneaza Gor pe motiv de fotbal:((
Costi,traiti-ar tie echipa favorita si muriti-ar de ciuda copenhagiosii ca ii vom bate!
Nea Gor,n-am jignit acilea in ograda ci pe la adversarii de peste hotare,nu ma banezi,nu?
Lu nea' Madalin propun sa-i ridicam statuie in groapa,ca sunt sigur ca nu se supara daca se pisa cainii pe ea...ca-s "fratiorii" !
Cel mai mare sustinator...merita,nu?
Acu,asa cum stau lucrurile...are dreptate Costi,bine punctat,insa mai e ceva de precizat:
Daca pierdem si iesim acum din Europa League,luam campionatu' si dam direct in CHAMPIONS LEAGUE adica pierdem berea si luam mierea!!!
De precizat de asemenea ca tiganii si cateii sa nu uite ca de pe locurile 7-8 nici macar nu se viseaza la CHAMPIONS LEAGUE...aaaa....nici macar la EUROPA LEAGUE!
Cred ca s-au emancipat si cateii...nu se mai uita in sus cu capu pe spate sa urle la luna...acu urla la STEA-UA
P.S-Madalin, caine pana la moarte...insa vezi tu,nu mor caii cand vor cainii
Costi,traiti-ar tie echipa favorita si muriti-ar de ciuda copenhagiosii ca ii vom bate!
Nea Gor,n-am jignit acilea in ograda ci pe la adversarii de peste hotare,nu ma banezi,nu?
Lu nea' Madalin propun sa-i ridicam statuie in groapa,ca sunt sigur ca nu se supara daca se pisa cainii pe ea...ca-s "fratiorii" !
Cel mai mare sustinator...merita,nu?
Acu,asa cum stau lucrurile...are dreptate Costi,bine punctat,insa mai e ceva de precizat:
Daca pierdem si iesim acum din Europa League,luam campionatu' si dam direct in CHAMPIONS LEAGUE adica pierdem berea si luam mierea!!!
De precizat de asemenea ca tiganii si cateii sa nu uite ca de pe locurile 7-8 nici macar nu se viseaza la CHAMPIONS LEAGUE...aaaa....nici macar la EUROPA LEAGUE!
Cred ca s-au emancipat si cateii...nu se mai uita in sus cu capu pe spate sa urle la luna...acu urla la STEA-UA
P.S-Madalin, caine pana la moarte...insa vezi tu,nu mor caii cand vor cainii
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
Iuliane cata dreptate ai tu uite asa apari de nicaieri si aplanezi conflictele.IULIAN C scrie: Lu nea' Madalin propun sa-i ridicam statuie in groapa.
Mai mult de atit, faci anumiti STELISTI sa isi doreasca sa fie fratiorii cu catelusi ca asa e mai decent
Tel0762.865.274
- Madalin Dirla
- Veteran
Costiiiiiiiii