userul jirosmarius
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
userul jirosmarius
om de incredere recomand
multumesc inca o data
multumesc inca o data
Re: userul jirosmarius
sustin cele spuse mai sus ,(mai rar sa-ti trimita cineva coletul cu produse si apoi sa platesti )
Jirosmarius - Un OM ce merita tot respectul: CORECT in prezentarea produselor, MODEST in stabilirea preturilor, GENEROS la "targuiala", PROMT la expediere, PRINCIPIAL in ceea ce priveste plata dupa primirea si inspectarea produselor comandate.
- elefanthis
- senior
RECOMAND CU CALDURA, 10 ptr ambalaj si prezentare, mai rar sa primesti pachetel si apoi sa platestibebel scrie:om de incredere recomand
multumesc inca o data
Toata stima d-le Marius!!!
- jirosmarius
- Veteran
va multumesc pt aprecieri......sa folositi produsele cu placere ,sanatate tuturor..
Exact asa cum a spus si "Cormoranu"...cuvinte alese....Stima frate Marius!cormoranu scrie:Jirosmarius - Un OM ce merita tot respectul: CORECT in prezentarea produselor, MODEST in stabilirea preturilor, GENEROS la "targuiala", PROMT la expediere, PRINCIPIAL in ceea ce priveste plata dupa primirea si inspectarea produselor comandate.
NIMENI NU E DESTUL DE INTELIGENT CA SA-L POATA CONVINGE PE UN PROST CA E PROST!
- jirosmarius
- Veteran
hai steaua....pt tine china...dar tot dinamovist ramin...hahahahah
Brava Marius !jirosmarius scrie:hai steaua....pt tine china...dar tot dinamovist ramin...hahahahah
MLDD
- elefanthis
- senior
Hai Dinamo !!! Am invatat sa inot la bazin la ei, cand eram pici si de-atunci tin cu ei!
Daca e sa fim fair-play, respect Steaua ptr tot si cata reclama ne face in lume! de 1000 de ori mai multa ca orice ministru, fie el si de sport!
Daca e sa fim fair-play, respect Steaua ptr tot si cata reclama ne face in lume! de 1000 de ori mai multa ca orice ministru, fie el si de sport!
Big like!elefanthis scrie:Hai Dinamo !!! Am invatat sa inot la bazin la ei, cand eram pici si de-atunci tin cu ei!
NIMENI NU E DESTUL DE INTELIGENT CA SA-L POATA CONVINGE PE UN PROST CA E PROST!
- Radu Bacau
- senior
Subscriu la cele scrise mai sus in legatura cu domnul Marius. Uneori e de ajuns sa schimbi 3 cuvinte cu un om sa-ti dai seama de caracterul si educatia lui.Un adevarat domn.
- jirosmarius
- Veteran
multumesc,multumesc......hai dinamo.....
si eu recomand....
- pescar2007
- junior
JIROSMARIUS, un OM de nota 20! Mi-a trimis un match, si in urma unui incident neplacut din vina firmei de curierat( un inel strambat, pastila distrusa), a insistat sa plateasca el schimbarea inelului. Degeaba am incercat sa-l conving ca nu-i el de vina, nu s-a lasat pana nu m-a convins sa-i pun in cont cu 20 ron mai putin decat trebuia initial ! Respect maxim din partea mea Marius! Un adevarat DOMN! Cu stima Dorin-Brasov. P.S: Era sa uit ceva important! Mi-a trimis match-ul inainte sa-l platesc, chiar daca nu nu auzisem unul de altul pana acum cateva zile!!!