Renuntam!?
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- elvis_armeanca
- senior
Re: Renuntam!?
greseala...regula-nu intreba niciodata conducerea despre mersul baltii:))!valabil RO)
daca ai nevoie de mine ,te sun eu..!
- georgemarian
- Veteran
Atunci pe cine sa intrebi...cand auzi asa tot speri la un 'beep''elvis_armeanca scrie:greseala...regula-nu intreba niciodata conducerea despre mersul baltii:))!valabil RO)
Ati mai fost la vreo balta unde sa se ia peste dupa spusele patronilor sau regula ramane valabila - patronii ne mint, iau banii si peste ioc?
Respect
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
Hehehe,pai lupsanu1 e una din ele.Asta vara am postat pe un alt site despre faptul ca lupsanu nu mai are peste,desi patronul spune ca a populat.Statusem 36 de ore pe balta si prinsesem 2 ciortani.A sarit pe mine toata gasca de aplaudaci a administratiei baltii:ca nu stiu ce spun,ca-s pescar de 2 bani,ma rog,nimic surprinzator.Doar ca in 2 saptamani mesajele care imi dadeau dreptate s-au inmultit,amanandu-se chiar un concurs datorita lipsei de peste.Intotdeauna intreaba pescarii de pe balta,nu administratia!
Deci ramane valabil - minciuna si taxe aberante! Cred ca o sa ma axez spre Dunare, iar cu ajutorul Domnului o sa ajung iar in Delta anul acesta!
Respect la toti!
Respect la toti!
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!