Schimb urmatoarele voblere:
1. Heddon Zara Spook, lungimea de 11,4 cm, greutatea de 13 gr, culoare ce se vede in poza de mai jos.
Voblerul nu are nevoie de prezenatare dar cine doreste poate sa se uite pe aici: http://www.heddonlures.com/index.html
Voblerul are cateva zgarieturi si ancora din spate lipsa (asa l-am primit din SUA). Trimit poze detaliate daca doriti.
2. Rapala X-RAP 10, Long casting, Suspending
Lungime: 10 cm
Greutate: 13 gr
Evolutie: 1,2 - 1,8 m
Culoare: Hot Steel
3. Sebile Stick Shad de 114 mm, si 26 g, culoarea este cea din poza. Voblerul este floating.
Acest vobler a castigat premiul Best New Hard Lure la EFTTEX in 2008. Este o naluca vizibila si extrem de versatila pe care orice pescar trebuie sa o aiba in trusa.
In interior se afla un ulei special precum si bile texteen ce produc semnale sonore şi vibraţii pentru a atrage pradatorii.
Evolutia nalucii este sub pelicula apei.
Un film de prezentare aici: http://www.youtube.com/watch?v=EReAsY6s-oU
4. Rapala Husky Jerk de 8 cm, culoare Gold, greutate 6 gr, evolutie 1,2 - 1,8 m.
Pentru stiuca.
4 voblere la schimb: Heddon, Sebile, Rapala
Moderatori: mini_mic, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: 4 voblere la schimb: Heddon, Sebile, Rapala
cu ce le schimbi?
Voblere Samo.
mai am eu trei voblere salmo hornet sdr daca va plac putem face un schimb ceva .astea sunt
Multumesc de oferta.
Din pacate eu pescui la clean pe ape mai putin adanci.
Daca ai ceva care merge la suprafata putem discuta.
Din pacate eu pescui la clean pe ape mai putin adanci.
Daca ai ceva care merge la suprafata putem discuta.
salut. din fericire pt. tine eu tocmai m-am hotarat sa-mi vand trusa de clean/biban arvunita-n vreo 3 ani de cumparari(pe spranceana,dupa consultari pe forumuri si sute de articole citite despre care-i mai bun...si pescuita de doar...vreo 2ori.din fericire pt. mine,sunt unspinner axat pe:stiuca,somn,avat,in ordinea asta stricta. Trusa are pretul de pachet de 750lei fata de 1050lei cam cat a facut ea real,are 50 de woblerase(Salmo,River-to-Sea,DAM,Shakespeare,Cordell,Yozuri,Rapala,Jenzi.Strike Pro),vreo 10 mini-rotative (Jenzi,DAM,Mepps,Panther Martin) vreo 4 oscilante si vreo 2 cicade.Dau bonus la ea:2 cutii truse duble,20 minishaduri Relax-Kopyto,si orola de mono pt. clean(valoric~1200lei).Le gasesti pe: http://www.ojps-bv.ro ,si ma poti suna la:0769640145 sau 0733011405.Le evaluam pe-ale tale,scadem din trusa,imi dai diferanta si e ok.Ce zici?
Salut,
Multumesc pentru oferta.
Ai o trusa foarte faina si am vazut cateva voblere care mi-ar trebui.
Din pacate am vandut totul cu exceptia acelui Husky Jerk, culoare gold.
Daca te intereseaza Husky-ul la schimb pe unul dintre voblerele din trusa sunt interesat.
Respecte,
Multumesc pentru oferta.
Ai o trusa foarte faina si am vazut cateva voblere care mi-ar trebui.
Din pacate am vandut totul cu exceptia acelui Husky Jerk, culoare gold.
Daca te intereseaza Husky-ul la schimb pe unul dintre voblerele din trusa sunt interesat.
Respecte,
doar toata!