Mulineta Shimano Catana 2500 FB
Moderatori: gor965, florentiniuga
Mulineta Shimano Catana 2500 FB
As dori cateva pareri despre aceasta mulineta. As dori sa o achizitionez dar nu stiu cam nimic despre ea. Vreau sa o folosesc la spining. Astept parerile dumneavoasta. Va multumesc.
Re: Mulineta Shimano Catana 2500 FB
Salut.
Eu am Catana FB dar de 4000. O folosesc de 1 an la feeder si merge perfect. Eu zic, ca o Catana de 2500 e perfecta pentru spinning.
Eu am Catana FB dar de 4000. O folosesc de 1 an la feeder si merge perfect. Eu zic, ca o Catana de 2500 e perfecta pentru spinning.
- Allen Besnovich
- Veteran
O folosesc si eu la fedeer, tot marimea 4000, si sunt foarte multumit de ea.
C.S. OLTENIA FISHING
Dar de aceasta Mulineta Cormoran Corcast 8PiF Super-Jet 2500 ce parere aveti?
- Allen Besnovich
- Veteran
Am cumparat modelul corcast 8PiF, in ideea de a inlocui Catana, si dupa ce le-am folosit pe amandoua in paralel...am vandut corcast-ul si am pastrat catana.
Ce nu mi-a placut la ea:
-cand nu este firul in tensiune, face bucle si se desface de pe tambur (am patit cu fir de 0,20)
-de fiecare data cand nu e firul in tensiune, intra sub tambur
-frana de calitate slaba (ii dau nota 5 din 10)
Plus ca in scurt timp, acel sunet de la tambur lasat pe liber, nu se mai aude (am 3 prieteni care au cate 2 bucati..toti au problema asta). Cu alte cuvinte, nu o recomand.
Arata bine mulineta, dar din pacate doar atat pot spune despre ea.
Alege shimano catana sau alivio FC!
Ce nu mi-a placut la ea:
-cand nu este firul in tensiune, face bucle si se desface de pe tambur (am patit cu fir de 0,20)
-de fiecare data cand nu e firul in tensiune, intra sub tambur
-frana de calitate slaba (ii dau nota 5 din 10)
Plus ca in scurt timp, acel sunet de la tambur lasat pe liber, nu se mai aude (am 3 prieteni care au cate 2 bucati..toti au problema asta). Cu alte cuvinte, nu o recomand.
Arata bine mulineta, dar din pacate doar atat pot spune despre ea.
Alege shimano catana sau alivio FC!
C.S. OLTENIA FISHING
Mi-ati putea recomanda o mulineta de spining de la Cormoran sau cel pana la pretul de 200 ron? Astep raspunsurile voastre.
SALUT !! O parere si de la mine . Mergi pe varianta SHIMANO . Cormoran RESPECT !!
si altceva?
Salut!
Eu am variantele Shimano Catana 2500FB si Cormoran 8 Pif 2500 FB pe care le folosesc la match.
Problema cu firul care face bucle cand nu este tensionat se intalneste la toate firele batoase. Eu folosesc fir
http://www.magazinpescuit.ro/fir-lazer- ... -7543.html,
extrem de matasos si nu face nici o bucla (iar la match nu prea ţii firul tesnionat). Pentru varianta de match Cormoranul mi se pare buna, dar daca vrei o mulineta de spining, ti-as recomanda sa mergi, totusi, pe Shimano sau Daiwa (gama DAIWA Procaster mi-a placut cand am folosit-o la spining in UK).
Respect
Eu am variantele Shimano Catana 2500FB si Cormoran 8 Pif 2500 FB pe care le folosesc la match.
Problema cu firul care face bucle cand nu este tensionat se intalneste la toate firele batoase. Eu folosesc fir
http://www.magazinpescuit.ro/fir-lazer- ... -7543.html,
extrem de matasos si nu face nici o bucla (iar la match nu prea ţii firul tesnionat). Pentru varianta de match Cormoranul mi se pare buna, dar daca vrei o mulineta de spining, ti-as recomanda sa mergi, totusi, pe Shimano sau Daiwa (gama DAIWA Procaster mi-a placut cand am folosit-o la spining in UK).
Respect
Plec la pescuit, nu să prind peşte !!!
- Allen Besnovich
- Veteran
Eu am luat firul de pe catana si l-am pus pe corcast, si de pe corcast a iesit. Acelas fir, mai ales ca era din gama de feeder deci nu era batos deloc!viorelb73 scrie: Problema cu firul care face bucle cand nu este tensionat se intalneste la toate firele batoase. Eu folosesc ...
C.S. OLTENIA FISHING
- marian_popescu
- Veteran
din pacate, cormoranul exceleaza mai mult la design decat la performante
iar daiwa in gama medium-low este depasita calitativ de shimano
iar daiwa in gama medium-low este depasita calitativ de shimano
Fishing is life. The rest...just details
Corect, dar depinde si de banii pe care vrei sa ii investesti!
In orice caz, la spining nu as folosi Cormoranul 8Pif 2500, dar la match e foarte bun (raportul pret / calitate se justifica din plin).
Din fericire pentru mine firul nu a facut bucle, sper sa nu inceapa! O sa urmaresc lucrul acesta si va tin la curent!
Respect
In orice caz, la spining nu as folosi Cormoranul 8Pif 2500, dar la match e foarte bun (raportul pret / calitate se justifica din plin).
Din fericire pentru mine firul nu a facut bucle, sper sa nu inceapa! O sa urmaresc lucrul acesta si va tin la curent!
Respect
- Allen Besnovich
- Veteran
Firul poate nu sare dar cu siguranta, la un moment dat, acel "ticai" facut de tambur in tensiune cu pestele, n-o sa se mai auda
C.S. OLTENIA FISHING
Posibil, sa dea Domnul sa am parte de timp liber ca sa ajung sa o folosesc si sa se uzeze astfel incat sa nu se mai auda ticaitul.
Respect
Respect
dar de Mulineta Cormoran Black Master 2500 FD ce parere aveti?