ceva sfaturi daca aveti
ceva sfaturi daca aveti
am fost pe strei la pescuit, si nu am prins nimic nici macar o albitura. va rog ceva sfaturi daca aveti pt mine, si daca stiti si ceva momeli nade ori ce este bine venit. va multimesc , si fir intins
Re: ceva sfaturi daca aveti
bogheanu scrie:am fost pe strei la pescuit, si nu am prins nimic nici macar o albitura. va rog ceva sfaturi daca aveti pt mine, si daca stiti si ceva momeli nade ori ce este bine venit. va multumesc , si fir intins
Salut !! Nu stiu unde e strei dar iti pot spune sigur ca in sezonul rece se prinde cel mai bine la libelula ( larva de chironomide ), ciprinidele. RESPECT !!
- Oprean Gabriel
- junior
incearca la musca artificialabogheanu scrie:am fost pe strei la pescuit, si nu am prins nimic nici macar o albitura. va rog ceva sfaturi daca aveti pt mine, si daca stiti si ceva momeli nade ori ce este bine venit. va multimesc , si fir intins
meris mult, strei este o apa de munte si se afla in jud hunedoara izvoreste din retezat. si inca o data mersi mult. o era sa uit aici predomina scobarul. si ceva de nadit , ceva retete stie cineva?