Am ajuns cu o zi intarziere in Delta si am avut surpriza sa ajung pe ploaie. Deoarece s-a schimabat presiunea, s-a schimbat si trasatura :evil: . Tocmai acum! Fara sa stie nimeni, mi-am luat viermusi la mine si sper sa-i surprind maine cu ceva capturi. O sa incerc si la salau. Am o colectie impresionanta de shaduri si twistere. Nu ma intrebati cat m-au costat
![frown :(](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/2.gif)
. Oricum, sunt pregatit pentru Darvari, aici fac practica pentru sambata. Sincer sa fiu, cand nu trage bine nimic, pescuitul devine cam haotic. Incercam in disperare la orice si nu se mai pot trage concluzii clare. O sa vad pana vineri cum sta situatia.
Gata, nu mai pot sa scriu, ca au venit baietii din balta. Au prins cam putin si acum rad unul de altul. Mi-au devorat in 5 minute o sticla de Ballantines si s-au incins spiritele. Iulica, gazda noastra, e cel mai tare, a venit cu un sac de 17kg de raci.
Help pentru o reteta tare de preparat racii!!! Vreau sa-i impresionez si cu asta.Oricum, maine va postez reteta pe care o stiu de la tata: unt de raci.