Buna seara,
Aveti cumva vreo recomandare de un bat de match telescopic de lungime 4.20m - 4.50m?
Ma intereseaza sa incerc un pescuit pe lac la crap in principal, respectiv caras/platica.
As da undeva la 200, maxim 250 RON.
Am mai cautat pe site-uri,insa parca nu vad ceva care sa ma atraga, poate cineva are o lanseta care seamana in caracteristici cu ce caut eu si sa imi dea o parere
Astept cu aceasta ocazie si o recomandare de mulineta.
Multumesc,
Sorin
Recomandare telescop match 4.20m - 4.50m
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Recomandare telescop match 4.20m - 4.50m
Am gasit 2 modele mai scumpe decat estimam anterior, dar ce nu face omu' pentru scule - Shimano VENGEANCE TELE MATCH 4.20 (317RON) si un Trabucco SPILFYTER TXL- MATCH tot de 4.20 (275 RON). A avut cineva ocazia sa le vada/testeze/foloseasca? O parere despre ele?sorrynn scrie:Buna seara,
Aveti cumva vreo recomandare de un bat de match telescopic de lungime 4.20m - 4.50m?
Ma intereseaza sa incerc un pescuit pe lac la crap in principal, respectiv caras/platica.
As da undeva la 200, maxim 250 RON.
Am mai cautat pe site-uri,insa parca nu vad ceva care sa ma atraga, poate cineva are o lanseta care seamana in caracteristici cu ce caut eu si sa imi dea o parere
Astept cu aceasta ocazie si o recomandare de mulineta.
Multumesc,
Sorin
SALUT !! Pescuiesc de aproape 2 sezoane cu INSPIRA tele-mach 4,50 m 5-20 g,de la JAKSON, este superb in dril nici moale sa se balangane dar nici tapan este pe gustul meu si t-il recomand.Ca pret 252 lei . Eu zic sa te uiti si la un shimano catana tot 4,50 , am vazut cum lucreaza, nu mai stiu cate inele are dar as merge pe JAKSON . RESPECT !!!
Multumesc de recomandare. Este buna de a o lua in calcul.
Toata stima,
Sorin
Toata stima,
Sorin