URGENT 4 mulinete HAKUYO BLACK SURF 8000
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: URGENT 4 mulinete HAKUYO BLACK SURF 8000
Au tamburi de rezerva?
2 ma interesează pe mine
am si tamburi de rezerva, mai am decat o singura cutie de carton pt ca pe restul le-am aruncat ca nu aveam ce face cu ele,mai am si bucsile pentru frana rapida daca le vrei pt ca acum au bagate arcuri si au frana micrometrica.
ofer tinuta de camuflaj din anunturile mele si diferenta de bani p mulinete!
multumesc de oferta, dar prefer bani
Pei cam cite zile tear loa sa faci 2-3 poze?ictor scrie:poze n-am timp sa fac,daca esti interesat cu adevarat ne vedem si le vezi pe viu.iti spun eu ca nu au absolut nimic.
Tel0762.865.274
daca nu observi pozele sunt mai sus,dar comentam asa ca sa nu ne plictisim,nu ca suntem interesati de produs.
Mai bine scriai alceva, am vazut pozele alea care leai sters si le vad si pe astea care leai pusictor scrie:daca nu observi pozele sunt mai sus,dar comentam asa ca sa nu ne plictisim,nu ca suntem interesati de produs.
Din pozele vechi nu puteai sa-ti dai seama ce mulinete sunt, puteai sa pui si BBRLC in pozele alea ca nu stia lumea ce ai pozat tu acolo.
Tel0762.865.274