Vand patru Shimano BBLC
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand patru Shimano BBLC
Mulinetele sunt in stare perfecta,au fost folosite maxim 4 partide,pret 480 ron/bucata negociabil.Tel:0765449887-Silviu
RAZVAN GHEORGHE-C.S NATURAL CARP
Re: Vand patru Shimano BBLC
te interesesaza un schimb cu 4 attack fr 8000 plus diferenta din partea mea?(noi noute,cumparate in decembrie)stima.
Daca nu mananca ,macar sa bea apa!!!
- tigara stelian
- utilizator
Ofer 2 lansete SERT REVOLUTION 3,9m_3,5 lb + 2 mulinete SERT SIRIUM FD 7006 + 1 tambur rezerva (echipate) + originale , cu conditia ca Shimano BBLC sa fie originale
Stima,
Stelian (0745-094.973)
Stima,
Stelian (0745-094.973)
- tigara stelian
- utilizator
Revin
am omis sa comunic pretul pachetului meu (2 lansete + 2 mulinete +1 tambur =SERT (fire incluse)) = 1.100 lei
am omis sa comunic pretul pachetului meu (2 lansete + 2 mulinete +1 tambur =SERT (fire incluse)) = 1.100 lei
- tigara stelian
- utilizator
Alege cate mulinete esti dispus sa oferi din cele 4 pentru oferta mea
- tigara stelian
- utilizator
Ultima oferta:
PENTRU 3 BBRLC ofer
300 ron + 2 lansete SERT REVOLUTION 3,9m_3,5 lb + 2 mulinete SERT SIRIUM FD 7006 + 1 tambur rezerva (echipate) , originale , cu conditia ca Shimano BBLC sa fie originale
PENTRU 3 BBRLC ofer
300 ron + 2 lansete SERT REVOLUTION 3,9m_3,5 lb + 2 mulinete SERT SIRIUM FD 7006 + 1 tambur rezerva (echipate) , originale , cu conditia ca Shimano BBLC sa fie originale
E cam vechi anuntul dar nu ma pot abtine.
Stelian,unde ai vazut tu BBLC contrafacut?Toate sunt originale.Daca te referi la varianta veche,aia nu se mai fabrica.BBLC nu se gasesc contrafacute,toate sunt Shimano.
Stelian,unde ai vazut tu BBLC contrafacut?Toate sunt originale.Daca te referi la varianta veche,aia nu se mai fabrica.BBLC nu se gasesc contrafacute,toate sunt Shimano.