"Stadionul" DINAMO
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- florentiniuga
- Master Admin
"Stadionul" DINAMO
Cadou de la un stelist, ca voi nu ati fost in stare sa vi-l faceti. Asadar, acum aveti unde sa va scrieti si voi... "succesurile", sa nu mai jucati doar in deplasare, in topicul nostru.
Re: "Stadionul" DINAMO
Noi STELISTI avem voie se le mai dam .......... cate un cadou ???
Tel0762.865.274
Multumim, dar nu era nevoie. Mai bine facem unul "fotbal" si ne contram acolo. Topicul ala cu Steaua este cel putin patetic, mai ales cu "regula" care cere sa posteze numai stelistii. Deci nu era nevoie de ceva asemanator. Dinamovistii sunt facuti din alt aluat .
I Fish. Therefore I am.
- florentiniuga
- Master Admin
Mmmda... mai aveti de stat la dospit. Oricum, la cati sunteti si la cate subiecte aveti de dezbatut despre Dinamo, nu ma mir ca nu aveti nevoie de un topic. Probabil ca mai sunt vreo 2-3 dar acum le e jena sa spuna ca sunt caini.
Noi macar avem un avantaj. Daca nu merge bine echipa dam vina pe Jiji, avem pe cine injura.
Noi macar avem un avantaj. Daca nu merge bine echipa dam vina pe Jiji, avem pe cine injura.
""Maine seara va fi din nou Derby, va fi din nou Steaua – Dinamo, va fi o noua lupta intre NOI, dezavantajati numeric dar superiori la restul capitolelor si EI, majoritatea mediocra a suporterilor de tip nou, a samantarilor sau mai nou manca
torilor de hotdogi, a jobenarilor, clovnilor, a celor care canta doar “Suie-te pe masina”, a celor invinsi si dresati de un sistem bolnav."
http://pchdinamo.ro/aratati-ne-ca-va-pasa/
torilor de hotdogi, a jobenarilor, clovnilor, a celor care canta doar “Suie-te pe masina”, a celor invinsi si dresati de un sistem bolnav."
http://pchdinamo.ro/aratati-ne-ca-va-pasa/
I Fish. Therefore I am.
- Desideiu Bogdan
- Veteran
DINAMO...DINAMO...DINAMO
"Si cat zici ca e scorul? ... 3-1? ... hmmm, am pus-o, ne ridica hingherii"
- Fişiere ataşate
-
- borcea.jpg (7.32 KiB) Vizualizat de 2573 ori
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Ba da rai sunteti, lasati-i sa aiba topicul lor... dupa ce ca si portile de la stadionul Dinamo sunt ros/albastre, "ameteala ne ia cand ne uitam la clasament..." macar lasati-i sa-si verse si ei amarul undeva, si asa au mai ramas cativa si aia " hingheriti" de viatza. In seara asta macar au o scuza " i-au furat arbitrii STRAINI !!! " ...vezi mai Borcica cum se intoarce COOPERATIVA...ce repede uitati cand mergeau oficialiI care se ocupau de protocolul lui Dinamo, dupa arbitrii straini cu pungile de bani prin Bucuresti sa bata si ei in UEFA !!! ..nu mai zic de combinatii cu Gloria, Ceahlaul, Farul, de acum 4-5 ani.
Eu votez pentru TOPICUL dinamo.
Eu votez pentru TOPICUL dinamo.
- dianu marin catalin
- senior
cine vorbea de butoaneee,SAU ATI UITAT(ex.renumita "VALIZA",SI MULTE ALTELEEE)
V-am spus ca nu are rost deschiderea topicului. Sfarsim tot prin a ne porcai unii pe altii, doar ca pe doua topicuri.
I Fish. Therefore I am.
- florentiniuga
- Master Admin
Lasa ca nu ne omoram pe forum, ne omoram doar timpul. Iarna e lunga... sezonul se incheie si la fotbal si la crap..., macar ne descarcam virtual. Doar nu crezi ca-mi dau in cap cu Madalin cand ne vedem. Nu tin minte sa se fi discutat vreodata de fotbal pe balta, altfel decat in treacat si amical.pharaoh scrie:V-am spus ca nu are rost deschiderea topicului. Sfarsim tot prin a ne porcai unii pe altii, doar ca pe doua topicuri.
PS Gata, nu mai postez aici si rog stelistii sa-si savureze victoriile prezente si viitoare pe topicul destinat lor. Nu stricati priveghiul altora.
PS2 Cer scuze celor care nu stiu de gluma.