Recensamant pentru spinning-ari !
Re: Recensamant pentru spinning-ari !
Felicitari pentru capturi in primul rand si sunteti bineveniti toti in echipa de spinning care incepe sa prinda forma si culoare pe acest forum
superb exemplar ! Bv ! tot asa sa o tineti
- cucuianmarius
- utilizator
Nu am numarat al catelea sunt, dar CONTATI SI PE MINE !
Am fost "stationar" ani buni (din clasa a I a), acum vreo 4 ani am dat toate sculele unui copil pe balta...si m-am apucat de spinning!
Din pacate nu am foarte mult timp de alergatura, dar la noi in Prahova, am avut bucuria de a regasi clean pe un rau (Teleajen), pe care pana mai anii trecuti nici broaste nu erau.
PS: multam ca m-ati acceptat in randul spinne-rilor
Am fost "stationar" ani buni (din clasa a I a), acum vreo 4 ani am dat toate sculele unui copil pe balta...si m-am apucat de spinning!
Din pacate nu am foarte mult timp de alergatura, dar la noi in Prahova, am avut bucuria de a regasi clean pe un rau (Teleajen), pe care pana mai anii trecuti nici broaste nu erau.
PS: multam ca m-ati acceptat in randul spinne-rilor
Bine ai venit !
... cleni cat mai faini in 2009 !
Fir intins !...tuturor.
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasaturaold_radu scrie:Bine ai venit !
Fir intins !...tuturor.
...urmeaza,trebuie sa se mai incalzeasca putin .Incearca in zone cu apa adanca ,curent slab si recuperare foarte lenta,pe fundul apei.Pierzi naluci asa,dar "arta cere sacrificii"...cippy scrie: am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasatura
Fir intins !...tuturor.
GO FOR SPINNING ! ! !
nimic nu a vrut am incercat si la stiuca si la biban si la clean. am dat pe baraj, pe rau si pe o balta mai maricica formata langa un rau, unde am mai prins eu clean anul trecut. nici urma de trasatura ...old_radu scrie:...urmeaza,trebuie sa se mai incalzeasca putin .Incearca in zone cu apa adanca ,curent slab si recuperare foarte lenta,pe fundul apei.Pierzi naluci asa,dar "arta cere sacrificii"...cippy scrie: am fost eu ieri putin pe un rau, nici vorba de trasatura
Fir intins !...tuturor.
@ cippy
Stai relax...nu dispera !
Toate sunt la locul lor si le vine randul.
Stai relax...nu dispera !
Toate sunt la locul lor si le vine randul.
GO FOR SPINNING ! ! !
Hai sa mai traim! Cand organizati concursul (sau ,ma rog ,intalnirea...) ala de spinning sa ma anuntati si pe mine! Ca imi arde buza dupa o intalnire ...
zamfi scrie:Hai sa mai traim! Cand organizati concursul (sau ,ma rog ,intalnirea...) ala de spinning sa ma anuntati si pe mine! Ca imi arde buza dupa o intalnire ...
ha,
te arde,te arde??
@ zamfi & adiwolf
...pe voi doi nu va primim in "gashca "...sunteti prea "versati"
...si va mai si arde...
...pe voi doi nu va primim in "gashca "...sunteti prea "versati"
...si va mai si arde...
GO FOR SPINNING ! ! !
bv bv asa ingrosati randurile . bine ai venit pe forumul nostru adi
P.S multam pt sfaturile legate de barca, o sa iti arat poze cu noua achizitie
P.S multam pt sfaturile legate de barca, o sa iti arat poze cu noua achizitie
Off-topicadiwolf scrie:zamfi scrie:Hai sa mai traim! Cand organizati concursul (sau ,ma rog ,intalnirea...) ala de spinning sa ma anuntati si pe mine! Ca imi arde buza dupa o intalnire ...
ha,
te arde,te arde??
Pai ma arde frate...ma tot gandesc la palinca aia a ta de caise Sau pere ,ca nu mai stiu
@old radu
Mah, noi suntem (mai)versati in vinuri...Si tuici... Pescuitul...il poate practica oricine...Cu spritul e mai greu Glumeam,normal...
GO FOR SPINNING ! ! !
- cucuianmarius
- utilizator
Duminica 08.02.09, la Calul Balan, langa Bucuresti, am prinsul primul salau pe 2009, o zi intreaga, numai el...dragul de el.........sper sa-l mai vad si-n toamna