Nu doresc sa ma cert aici pe forum si nici in alta parte. Daca asa iti place , eu nu obisnuiesc sa fac acest lucru.lucfish scrie:Claudiu!!! Este normal să întrebăm și de premii, ptr. că cheltuim o sumă de bani destul de importană. Ai uitat destul de repede că la ediția a II a, te-ai retras pe motiv că nu ai parener etc, mai mult ai stricat și echipa lui Costel, în sensul că ai spus că mergi cu el la concurs și l-ai lăsat baltă. Din acest motiv nu a mai venit băiatul. Nu-ți înțeleg indignarea în condițiile în care tu ai făcut cel puțin la fel. Ne-am retras din motive pertinente în timp util ptr. a nu periclita buna desfășurare a concursului organizat de tine.
Eu m-am retras din concurs din alte motive iar costel nu avea echipa completa si nu a mai putut nici el sa vina.Eu i-am pus problema sa venim impreuna , el fiind trecut in lista costel + parteneri ; nu avea echipa completa era in asteptare pt unul din coechipieri care l-a anuntat ca nu poate sa vina si apoi am vorbit sa mergem impreuna.
Diferenta mare intre felul in care am procedat eu si problema pe care ai ridicat-o , a fost ca nu m-am retras din cauza premiilor si nici nu mi-am facut atatea probleme despre cati bani primesc si cati cheltuiesc.
Mai mult, eu nu am pistonat pe forum pe organizator sa-mi raspunda si sa imi confirme cat vor fi premiile in cazul in care nu se aduna echipele, ca sa stiu daca vin sau nu, asa cum se pare ca ai procedat. Acestea au fost cuvintele tale: "Din păcate Claudiu nu dorește să răspundă!!! Mi-am făcut o evaluare a bugetului și doream să fac un raport calitate-preț, privind acest concurs."
Nu am fost deloc indignat , pur si simplu ti-am raspuns civilizat si ti-am facut si un calcul pt a vedea ca la mv2 48 h de pescuit nu le faci cu 300 lei toate cheltuielile.
Urat , ..........foarte urat, cum ai procedat, nu ma asteptam.
Nu cred ca din cauza mea nu s-a tinut concursul in care ma consideri drept un individ care "strica" echipe (ia legatura cu Botezatu Costel si vezi daca l-am impiedicat in vreun fel), eu cred ca multi s-au retras din cauza altor discutii(cel putin asa stiu eu).
In concluzie, eu nu am procedat la fel, oricine are dreptul pana sa achite avansul sa se retraga.
Daca premiile nu "renteaza" atunci nu ne inscriem, daca acest lucru il urmarim.
O zi buna iti doresc !